- 16 Kasım 2015
- 3.317
- 3.842
- 53
- Konu Sahibi BEYAZ KURT
-
İlk ben başlayayım isterseniz. Annem benden utanıyor. Çocuğumun olmadığını bile bile sürekli hamile kalan tanıdıklarından bahsediyor. Belki yirmi defa şu cümleyi etti: "Sen hiç bana çekmemişsin. Ben hemen kapıveririm". İnsanın kendi annesi böyle yapar mı ya? Cehaletine vereyim diyorum ama insan her zaman kaldıramıyor bazı şeyleri. Yaklaşık 1- 2 saat önce arayıp "x kişisi, whitewolf'un çocuğu mu olmuyor" deyip alay ederek gülmüş babama. Sırf bunu söylemek için beni arıyor. Salı günü HSG çektireceğimi biliyor, stresten adetimin kesildiğini biliyor; eşimin şehir dışında olduğunu, burada yapayalnız olduğumu biliyor ve canımı yakıyor. Kaç kere uyardım, bana bunu yapma anne dedim . İşim çok stresli dedim; burada yalnızım dedim. Ben yıllarca şehir şehir gezdim. Evlendim toplam 5 ay evde oturamadım kızlar. Sırf çocuğum olsun diye sabit göreve geçtim. Doktora bile gidemedim geçen aya kadar. Çok doluyum kızlar çok..
Hsg çekilirken yanımda olsun, çıkışta eve götürsün diye memleketten çağırdım. Şimdi ise gelmemesini söyledim. Çünkü eğer tüplerim tıkalı çıkarsa, bana destek olmayacak biliyorum. Kayınvalidem bile yapmıyor annemin yaptığını. Halbuki ben annemi hep el üstünde tuttum. Kendim okudum, kardeşimi de okuttum. Evlenirken de okurken de masraf çıkarmadım. Rahat yaşamasını sağladım. Hediyelere boğdum. Yanıma geldiğinde en iyi restoranlara mağazalara götürdüm. Her fırsatta memlekete gittim. Ne yaptıysam yaranamadım canım. Hep başkalarının çocuklarını bana övdü. Bir keresinde, daha ben bekarım o zamanlar; ateşler içinde yatıyorum, hastayım, gözümü açamıyorum; "bi fatoş kadar olamadın, savcı kocayı buldu" falan filan..saçmalıyor sürekli. hep böyle. hiç büyümedi.. ama şu aralar canım çok yanıyor, katlanamıyorum.
Lütfen üzülme ben hep agliyorum 2 yıldır bende yoruldum milletten anneni arama araya mesafe koy benceİlk ben başlayayım isterseniz. Annem benden utanıyor. Çocuğumun olmadığını bile bile sürekli hamile kalan tanıdıklarından bahsediyor. Belki yirmi defa şu cümleyi etti: "Sen hiç bana çekmemişsin. Ben hemen kapıveririm". İnsanın kendi annesi böyle yapar mı ya? Cehaletine vereyim diyorum ama insan her zaman kaldıramıyor bazı şeyleri. Yaklaşık 1- 2 saat önce arayıp "x kişisi, whitewolf'un çocuğu mu olmuyor" deyip alay ederek gülmüş babama. Sırf bunu söylemek için beni arıyor. Salı günü HSG çektireceğimi biliyor, stresten adetimin kesildiğini biliyor; eşimin şehir dışında olduğunu, burada yapayalnız olduğumu biliyor ve canımı yakıyor. Kaç kere uyardım, bana bunu yapma anne dedim . İşim çok stresli dedim; burada yalnızım dedim. Ben yıllarca şehir şehir gezdim. Evlendim toplam 5 ay evde oturamadım kızlar. Sırf çocuğum olsun diye sabit göreve geçtim. Doktora bile gidemedim geçen aya kadar. Çok doluyum kızlar çok..
Canım annem damadını sever. Zaten evlenmem için de sürekli baskı yapardı. İnan var ya, birikmişim var biraz..şeytan diyor git tüp bebek yaptır hiç uğraşma hsg falanAnlıyorum senı canım üzücü bir durum insan annesine nazlanmak ister,annele bu durumu konustunmu neden böyle davrandıgını,evet anneler genelde bu hatayı yapıyor baska cocuklarla kıyaslamayı cok sevıyor ınsanın meslegı onemlı degılkı ınsanlıgı onemlı esınle evlenmenemı onay vermedı acaba bu yuzdenmı boyle davranıyor kı hsg cekılırken korkma canım cok kotu bırsey degıl ben cekıldım kasma kendını ılacı verdıgınde anlık bır yanma olur sadece o
Canım annem damadını sever. Zaten evlenmem için de sürekli baskı yapardı. İnan var ya, birikmişim var biraz..şeytan diyor git tüp bebek yaptır hiç uğraşma hsg falanGeçenlerde memlekete gitmiştim. 9 aydır gidememiştim görevde olduğum için. Lafa bak lafa ne diyor: "Ben seni sürpriz yaparsın da şöyle azıcık karnın şiş gelirsin diye beklemiştim"...Allahım bu kadın beni delirtcekkk Yok doğurup getircem sana...
Bugün telefonlarına çıkmayacağım. Ama mesafe koyamam canım ya. Yarın bir gün birşey olur, vicdan azabı çekerim. Bu insanlar beni yoruyor ya. Eşime de sürekli siz çalışmıyor musunuz deyip duruyorlarmış. Çocuğumuz olmadığı için bizim sevişmediğimizi falan sanıyorlar herhaldeLütfen üzülme ben hep agliyorum 2 yıldır bende yoruldum milletten anneni arama araya mesafe koy bence
Bugün telefonlarına çıkmayacağım. Ama mesafe koyamam canım ya. Yarın bir gün birşey olur, vicdan azabı çekerim. Bu insanlar beni yoruyor ya. Eşime de sürekli siz çalışmıyor musunuz deyip duruyorlarmış. Çocuğumuz olmadığı için bizim sevişmediğimizi falan sanıyorlar herhalde.
Amin canım. Bir tane doğurduktan sonra, korunmayacağım, üç çocuk istiyorum. Arka arkaya doğurup anneme baktıracağım..Bana yaptıklarını ödeteceğimMillet sanki bizim doğurduğumuzu kendi büyütecek laf laf laff pek seviyorlar lüzumsuz işleri.zaten rabbimde bizi bu insanlarla sınıyor işte.bebek derdimiz yetmezmiş gibi birde milletle uğraşıyoruz .sabredin kızlar rabim büyük bakalım yarınlar neler gösterecek..inşallah Allah hepimize en kısa zamanda hayırlı salih-Saliha sağlıklı bebişler nasip eder..
Ha haa güzel bir ödetme şekli :):)hadi senin annen en azından için rahat olur ben kaynanama baktıramam da kendine benzetecek diye :)Amin canım. Bir tane doğurduktan sonra, korunmayacağım, üç çocuk istiyorum. Arka arkaya doğurup anneme baktıracağım..Bana yaptıklarını ödeteceğim
Canım benim kayınvalidem de tam tersi :)) Sağolsun hiç üstüme gelmiyor, laf sokmuyor. Söylediği tek şey, yavrum bi doktora gidin oldu.Ha haa güzel bir ödetme şekli :):)hadi senin annen en azından için rahat olur ben kaynanama baktıramam da kendine benzetecek diye :)
Canım ben evlenmeden önce kimseye çocuğun var mı diye bile sormazdım. Sonuçta çocuk meselesi karı-koca arasında mahrem bir şey gibi gelirdi bana. Bir de yanlışlıkla çocuğu olmayan birini kırmaktan korkardım. Eski işyerimde bir arkadaşım vardı; sebepsiz yere 5 yıldır çocuğu olmuyordu. Bir kere hiç istemeden başka bir şey hakkında konuşurken gaf yaptım ve aradan 4- 5 sene geçti hala arkadaşımı kırdım diye düşünür düşünür dururum. Bu arada Rabbim yavrunu sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah. Ben de eşime şimdiden tüp bebek fikrini aşılamaya başladım. Kendisi bu konularda pek bilgili olmadığı için, biraz mesafeli yaklaşıyor ama anne olmak için Allah'ın izniyle ve gücüm yettiğince herşeyi yaparımKizlar hic uzulmeyin ne olur Allaha sıgının bol bol dua edin druda ihmal etmeyn tabi...Bende tup bebek yontemiyle hamile kaldm ve o bikmadan bitmeyen sorulari iyi biliyorm.Size tavsiyem icinize atmayin hadsuz konusanlara verin cevabinizi siz degil onlar utansn kurcaliyolar die.
Sorunun ne cnm?Canım ben evlenmeden önce kimseye çocuğun var mı diye bile sormazdım. Sonuçta çocuk meselesi karı-koca arasında mahrem bir şey gibi gelirdi bana. Bir de yanlışlıkla çocuğu olmayan birini kırmaktan korkardım. Eski işyerimde bir arkadaşım vardı; sebepsiz yere 5 yıldır çocuğu olmuyordu. Bir kere hiç istemeden başka bir şey hakkında konuşurken gaf yaptım ve aradan 4- 5 sene geçti hala arkadaşımı kırdım diye düşünür düşünür dururum. Bu arada Rabbim yavrunu sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah. Ben de eşime şimdiden tüp bebek fikrini aşılamaya başladım. Kendisi bu konularda pek bilgili olmadığı için, biraz mesafeli yaklaşıyor ama anne olmak için Allah'ın izniyle ve gücüm yettiğince herşeyi yaparım
Yarın hsg çektireceğim. Kan ve smear alındı. Cuma günü sorunumun ne olduğu belli olacak canımSorunun ne cnm?
Uzulme cnm icini ferah tutu bende 2 sene ugrastim nasil uzulup gozyasi dokerdm.En son baktim olmayack tup bebek yaptrmaya karar verdik rabbime sükürler olsn tuttu...Uzulme dua et tedaviyi aksatma cnm...Allah yardmcn olsn.Yarın hsg çektireceğim. Kan ve smear alındı. Cuma günü sorunumun ne olduğu belli olacak canım. Eşimin sonuçları temiz çıktı ama işte biz kadınların işi daha zor. Yumurtasıydı, tüpüydü, rahim ağzıydı.. Kendimi hazırlamaya çalışıyorum. 1,5 sene oldu. Ben daha 3 ay önce gittim doktora. Para tuzağı kurduklarını anlayınca başkent hastanesinde yeniden başladım geçen hafta. Daha tedaviye başlamadan ne hale geldim bak Annem sürekli hamile kalırdı; babam da bir iğne yapardı, o hafta adet görürdü. İğnenin ne olduğunu hatırlamıyorum. Hatta bir kere çocuk aldırdı. İşyerimde de herkesin karnı burnunda. Kıskanmayı kendime yediremem hiçbir zaman ama elimde değil kıskanıyorum. Bir tek burada birilerinin hamilelik haberini alınca seviniyorum ne kadar garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?