• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ELALEM

hayatlarımız hakkında yorum yapma hakkını bulan elalemin IQ seviyesi -15 falan. o seviyeye inmem mümkün olmadığından asla takmıyorum o insanları.
yaşadıklarımız bizi ilgilendirir.
biliyorum bazen zor ama beden diliniz bile çekindiğinizi hissettirirse her geçen gün daha çok müdahale etmeye başlarlar.

Herkese hayırlı güzel bir pazar gunu dilerim...sizlerin bir konuda dusuncelerinizi öğrenmek istiyorum.

Ben iki sene önce boşandım.aldatma ve başka kadın sebebiyle terkedildim eski adam beni aldattığı çocuklu kadınla hemen evlendi.gerek aynı sektorde olmamız gerekse onlarla karşılaşmamak adına şehir değiştirdim işimide yaşadığım şehire taşıdım. sevdigim bir şehirde yeni düzen kurdum.yalniz yaşıyorum. Evimi seviyorum ferah genis yeni yeni güzel dostluklar kurmaya basladim.hafta içi çalışıyorum. Gel gelelim elalem ne der düşüncesi hayatta hep beni çok fazla etkiliyor.soyleki mesela haftaici işe giderken asla sitenin on bahcedeki kapısını kullanmıyorum biriyle karşılaşirim biri görür diye hep asansörle garaja inip arabayla garajdan girip cikiyorum pandemi sürecinde olduğumuzdan dolayı komşular arasında görüşme yok sadece asansörde yada bahçede karsilasilinca merhaba merhaba sanki insanlar benim hikayemi biliyor halime üzülüyor şaşırıyor gibi...halbuki ne boşanmayı ne boşanma sürecindeki o tantanayi burda yaşamadım.ses yüksekliği bile olmamistir yeni evimde kendi halimde sakince edeplice girer çıkarım ne giyimimle ne hareketlerimle dikkat cekmem ama garajdan...
Komşular akrabalar enistemler durumumu bilen iş arkadaşlarim ne der pek dusunurum.beni pek etkiler ..
Hatta bosandigim adamı bile senelerce bu uğurda çekmiştim elalem ne der ne düşünür el seyre doymaz sus el seyre doymaz çek diye diye....

Sizin için elalem ne derece önemli hayatınızda?ne derece önem vermeliyiz aslında ?
yeni bir hayat kurmuşsun o psikolijiden çık hem ne yaşadığında kimseyi ilgilendirmez

Bişey yaşadığımızda insanlar öğrenirse rezil oluruz diye düşünürüz ama aslında sandığımız kadar insanlar ilgilenmez konuyla. İlgilenmez derken öyle kınamaz acayip karşılamaz. Size arkadaşınız toplumun normal karşılamayacağı bir şeyini anlattığında tepki mi veriyorsunuz rezil olduğunu mu düşünüyorsunuz. Onun gibi işte

Çok haklısınız hani bosanmissiniz ya dediğiniz gibi biriyle bir tartissaniz yada bir şeyler ters gitse hemen diyorlwrki sen esindende ayrılmissın gecimsizsin yapistiriyorlar lafları insnalar ne yazikki çok acımasız
Takmamaya calışıorum yoksa işin içinden çıkamayız .Çok taktıgım zamanda oldu ne oldu ne gectı elıme uykusuzluk stres

zaman ayırıp fıkırlerınızı paylastıgınız ıcın hepınıze ayrı ayrı cok tesekkur ederım

Back
X