Elazığ burun estetiği

Eliforhan46

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2018
1
0
0
30
Arkadaşlar kemerli buruna sahibim ve estetik yaptırmak istiyorum. Elazığ da en çok Erol keleş'i öneriyorlar o yüzden bende ona gitmek istiyorum. Muayene de herhangi bir ücret ödediniz mi ? Ve ameliyat için ne kadar ücret ödediniz ? Ameliyat olan arkadaşlar bilgi verebilirseniz sevinirim

Ilk muaynende 86 lira muayene ücreti vereceksin. Dosya falan veriyorlar. Hocayla görüştükten sonra ameliyat olmak istersen ameliyat tarihi alınır. Ameliyattan 1 gün önce tekrar hocayla görüşüp tahlilleri yaparsın. Yatış yapılıyor o gün 1.100 ameliyat parası 50 lira atel ve tampon

Ilk muaynende 86 lira muayene ücreti vereceksin. Dosya falan veriyorlar. Hocayla görüştükten sonra ameliyat olmak istersen ameliyat tarihi alınır. Ameliyattan 1 gün önce tekrar hocayla görüşüp tahlilleri yaparsın. Yatış yapılıyor o gün 1.100 ameliyat parası 50 lira atel ve tampon

Merhaba, yakın zamana ameliyat randevusu veriyor mu? Ben Elazığ da oturmuyorum bir defa gittim Erol hocaya ameliyattaydı muayene olamadan geri dönmek zorunda kaldım. Hocayı nasıl bulabilirim muayene randevusu veriyor mu? Rica etsem Bilgi verebilir misin?

Doktorsitesi.com dan erol hocaya soru sor muayene için ne zaman musaitsiniz diye o gün söyler büyük ihtimal yada numara verir ordan randevu alin der. Öyle gidebilirisin muayeneye. Ameliyat tarihini ben geçen sene 2 ay önceden aldim. Ama kendim o kadar ileri tarihe aldim benimle aynı gün ameliyat olan bir hasta 20 gün önceden gün aldığını söyledi. Cok geç vereceğini sanmıyorum ama tabi hasta yoğunluğunu bilemedigim icin emin değilim.

Hepinize çok çok teşekkür ederim. Herşey gönlünüzce olsun kızlar. Ben Erol hocayla görüştüm doktora sor sitesinden yazdım müsait olduğu gün hastaneye gittim 11 gibi hastaneye vardım fakat muayene kontenjanı dolmuş dediler sekreteriyle görüştüm Erol hocaya sormuş sağolsun gelsin muayene ederim demiş 86 lira özel muayene ücretini yatırdıktan sonra sıraya girip bekledim muayene oldum maalesef Eylül’den önceki ameliyat randevuları dolu olduğu ameliyat randevusu alamadım. En az iki ay öncesinde ameliyat randevusu almak gerekiyormuş. Yarıyıl tatilinde randevu alabilmek icin tekrar görüşecem. Ameliyat ücreti 1400 tl benim burnumda sorun yok estetik amaçlı olacağı icin ücret ödemem gerekiyor. Bu konuda bilgi sahibi olmak isteyenler için detaylı bir şekilde anlattım.

Hepinize çok çok teşekkür ederim. Herşey gönlünüzce olsun kızlar. Ben Erol hocayla görüştüm doktora sor sitesinden yazdım müsait olduğu gün hastaneye gittim 11 gibi hastaneye vardım fakat muayene kontenjanı dolmuş dediler sekreteriyle görüştüm Erol hocaya sormuş sağolsun gelsin muayene ederim demiş 86 lira özel muayene ücretini yatırdıktan sonra sıraya girip bekledim muayene oldum maalesef Eylül’den önceki ameliyat randevuları dolu olduğu ameliyat randevusu alamadım. En az iki ay öncesinde ameliyat randevusu almak gerekiyormuş. Yarıyıl tatilinde randevu alabilmek icin tekrar görüşecem. Ameliyat ücreti 1400 tl benim burnumda sorun yok estetik amaçlı olacağı icin ücret ödemem gerekiyor. Bu konuda bilgi sahibi olmak isteyenler için detaylı bir şekilde anlattım.
Ben de estetik amacli oldum ama devlet hastanesinde oldum diye ucret odemedim. Suan olmaman daha iyi cunku sıcak insallah diledigin gibi olur simdiden gecmis olsun :)

Oldunuz mu ameliyati acaba

Back
X