Elazığ da burun estetigi olanlar

Ne güzel hemen olup kurtulacaksın sen... Bende karar vermişken hemen olabilseydim keşke...
Insallah güzel olur ya korktum umarım benimde o kötü olan kız gibi olmaz. Sana memnun kalirsam yazarim insallah belli olmaz belki erol beyde olursun bu arada ihsan bey ne kadar fiyat söyledi erol bey 1200 dedi

Insallah güzel olur ya korktum umarım benimde o kötü olan kız gibi olmaz. Sana memnun kalirsam yazarim insallah belli olmaz belki erol beyde olursun bu arada ihsan bey ne kadar fiyat söyledi erol bey 1200 dedi
Unuttum fiyatını sormayı ya ama o arkadaş geçen sene 600 vermiş... Bir de dün biri bana bişey söyledi dedi ihsan hocayla mutlaka konuş kendi bizzat girsin yoksa ekibi giriyor falan diye... Sen böyle bişey duydun mu canım... Erol hoca girecek değil mi bizzat ameliyatına...

Unuttum fiyatını sormayı ya ama o arkadaş geçen sene 600 vermiş... Bir de dün biri bana bişey söyledi dedi ihsan hocayla mutlaka konuş kendi bizzat girsin yoksa ekibi giriyor falan diye... Sen böyle bişey duydun mu canım... Erol hoca girecek değil mi bizzat ameliyatına...
Valla öyle bir şey bilmiyorum kendisi giriyordur heralde ekip olur mu sonuçta o doktor icin gidiyoruz ekip girecekse ne önemi var doktorun.

Ameliyat saatini konuşmamıştık çünkü bn 2 ay önce ameliyat günümü aldim pazartesi gidip tahlileri yapacam o zaman konusacaz doktorla
Hadi hayırlısı... İyice anlat isteklerini... Bence ameliyatı kendi mi yapacak netleştir benim kafama takıldı bu konu...

Bu arada nasıl bir burun istediğimi rahatca anlattım doktor söylediklerimi not aldi dosyama yazdi ve bana verdi iste 22 mayis 9.30 da gel tahlileri yapalım dedi

Evet oldum çok şükür gayet memnunum her şey yolunda gitti işte şu an sislikler falan var onun dışında sorun yok. Erol beyde gercekten cok iyi bir doktor

Öncelikle internetten daha sonra etrafımdaki insanlardan soruşturdum onda ameliyat olan bir kisi vardi gayet memnundu daha sonra hastanede çalışan bir tanıdığımız vardı onada sordum herkes tavsiye etti görüşmeye gittigimde ise kendisi zeten yaptığı burunların resmini gösterdi banada güven verdi insallah yanılmamışımdır ve her şey güzel olur.
Bende estetik olcam nasıl oldu burun varmı eski yeni ffoto

InşAllah canım ya haklısın kesinlikle biraz şans nasip yani insanlar gidip 15 bin verip en iyi doktotlara yaptırıyor ama işte nasip değilse en iyi doktor falan işlemiyor insallah ikimizde cok memnun kalırız haftaya ameliyat olduktan sonra yazarim insallah sana burdan
Bir de o bizzat gördüğün kızın ismini falan verebilir misin lutfen sosyal medya hesaplarından bir bakayım burnu nasılmış.
Banada eski yeni burrun Foto atarmısın. Memmnunmusun burnundan

Back
X