Elazığ da doğum için hangi hastane?

filojistan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2011
17
3
Merhaba
Ben 35 haftalık hamileyim ve nerede doğum yapacağıma bir türlü karar veremedim. Özel istemiyorum doktorlar özelde genellikle sezaryen yapıyorlar bende normal doğum istiyorum. Aslında üniversitede çalışıyorum son ana kadar üniversite hastanesini düşünüyordum ama orada da öğrencisi asistanı çok bi doğum olsa mesai saati içinde on beş kişi odaya doluyormuş ki birşey öğrensinler, kafam karıştı acaba devlet hastanesi nasıl burada çok tanıdığım da

Elazığ da yaşayan kk üyeleri siz nerede doğum yaptınız nereyi önerirsiniz

Valla ben medical park a gidiyorum. Devlet düşünmedim değil ama görümcem sezeryan olmasına rağmen 4 kişilik bir odaya konulmuş ve mikrop almış ve düşün sene o kadar rahatsız bir haldeyken herkesin refakatçisi orada filan zor olur. Araştırma Hastanesi hiç düşünmedim bile orası da kalabalık diye. Mecburi sezeryan olacağım ben biraz daha temiz tek odalar vs insan rahat etmek istiyor açıkçası. Yinede hayırlısı. Sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini.

teşekkür ederim cevabın için haklısın aslında insan tek kalmak ister doğumdan sonra kafam çok karışık işte şimdi daha da karıştı :)
Hayırlı doğumlar sana da sende sağlıkla alırsın inşallah bebeğini

Ben elazığ eğitim araştırmada olmayı düşünüyorum ama ..bakalım hayırlısı ,medikale fethi beye gidiyordum ,erken doğum riskimden dolayı devlette çiğdem hanıma gitmeye başladım ..ne bileyim bende kararsızım ama hayırlısı olsun

Ben elazığ eğitim araştırmada olmayı düşünüyorum ama ..bakalım hayırlısı ,medikale fethi beye gidiyordum ,erken doğum riskimden dolayı devlette çiğdem hanıma gitmeye başladım ..ne bileyim bende kararsızım ama hayırlısı olsun
Doktoruna karar verdin mi ? Yada fethi beye devam ediyor musun ? Bir de çigdem hanımı da arastiracagim kesinlikle eğer bir aksilik olmazsa devlet hastanesinde doğumu düşünüyorum

Doktoruna karar verdin mi ? Yada fethi beye devam ediyor musun ? Bir de çigdem hanımı da arastiracagim kesinlikle eğer bir aksilik olmazsa devlet hastanesinde doğumu düşünüyorum
Cnm çiğdem hanıma gittim en son ...çook tatlı bir dr du ve fethi beyden daha ilgiliydi yani :)

Cnm çiğdem hanıma gittim en son ...çook tatlı bir dr du ve fethi beyden daha ilgiliydi yani :)
Gelince ona da bakacağım birde Necati bey varmış oda ilgili ve saygılı bir doktor mus birde ona ikisi arasında da karar vereceğim

X