- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.649
- 158
- Konu Sahibi Derindeniz18
Mrb arkadaşlar Elazığ'da tüp bebek yaptıranlar görüşlerinizi almak istiyorum birbirimizin bilgilerine ihtiyacı mız var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogrudur kuzum doktor meselesi biraz iletisminin tutmasıyla alakalı Emin Bozoglan vardı da sanırım gitmis o.Canım bende 1 yıl boyunca fethi beye gittim ama maalesef zerre kadar memnun kalmadım adam o kadar yoğun ki odasında 5 dk dan fazla duramiyorsunuz ve bir yıl boyunca oyalamaktan başka bişey yapılmadı en sonunda tüp bebeğe karar verdim ve yaptım sonucu mu koskoca bir hiç bı daha o hastaneden içeri adım atmam
Elbette var bir sürü var hem de..Rabbim tez zamanda hayırlı bi evlat nasip etsin sana.Bilmiyorum canım bu başligi açtım acaba gerçekten tüp bebek yaptırıp negatif i gören çok kişi var mı die merak ettim neler yaptılar benim neden negatif oldu ticaret e dönüştüğü için herşey kimseye güvenim kalmadi
Bagisiklik sistemimden kaynaklandigini soyledi canm esimden kan alip 3 ay ust uste lenfosit asisi yapildi bana bi daha deniyecem tup bebek insallah son olur.Peki nedeni neydi neden tutmamış ikisi de bişey dediler mi canım
Bence başka yerde yaptır canım sen bilirsin ama 2 defa denemissin aynı yerde zatenBagisiklik sistemimden kaynaklandigini soyledi canm esimden kan alip 3 ay ust uste lenfosit asisi yapildi bana bi daha deniyecem tup bebek insallah son olur.
Evet oyle canimda o imkanim yok.Bence başka yerde yaptır canım sen bilirsin ama 2 defa denemissin aynı yerde zaten
Sonuc icin testi gidip orda yapmadin mi canim sen? Evet vallaha cok zor bi imtihandayiz rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah.Ben bu defa Malatya da yaptiricam canım gidiş geliş biraz zor olacak ama olsun herşeye değer çok güvendiğim bı Dr um var bende senin gibi düşündüm ilkinde oraya gidecektim zor olur filan die Orhan da yaptırdım ama bu çok önemli bişey katlanmak zorunda yiz bazı şeylere bı daha negatif i görmek istemiyorum sonuçtan sonra aramadılar bile beni asla memnun kalmadım ordan
Aaa bende saglik ocaginda yaptim olumsuz olunca gittim gamze hanim tamda seni ariyacaktik dedi. Seni aramamalari ilgincmis. Neyse rabbim bundan sonraki tedavileri olumlu sonuclandirsin insallah.Hayır canım sağlık ocağında yaptırdım zaten bi kaç gün önce de idrar da yapmıştım çıkmamıştı biliyordum olmadığını hiç ilgilenmediler bı daha asla gitmem oraya