Elazığ medikal park Orhan ozdiller de tüp bebek yaptıranlar

Tüp bebek yaptırmadım ama kadın dogumcu olarak medical parkta Fethi Beyden cok memnun kalan tanıdıklarım var

Canım bende 1 yıl boyunca fethi beye gittim ama maalesef zerre kadar memnun kalmadım adam o kadar yoğun ki odasında 5 dk dan fazla duramiyorsunuz ve bir yıl boyunca oyalamaktan başka bişey yapılmadı en sonunda tüp bebeğe karar verdim ve yaptım sonucu mu koskoca bir hiç bı daha o hastaneden içeri adım atmam

Canım bende 1 yıl boyunca fethi beye gittim ama maalesef zerre kadar memnun kalmadım adam o kadar yoğun ki odasında 5 dk dan fazla duramiyorsunuz ve bir yıl boyunca oyalamaktan başka bişey yapılmadı en sonunda tüp bebeğe karar verdim ve yaptım sonucu mu koskoca bir hiç bı daha o hastaneden içeri adım atmam
Dogrudur kuzum doktor meselesi biraz iletisminin tutmasıyla alakalı Emin Bozoglan vardı da sanırım gitmis o.

Bilmiyorum canım bu başligi açtım acaba gerçekten tüp bebek yaptırıp negatif i gören çok kişi var mı die merak ettim neler yaptılar benim neden negatif oldu ticaret e dönüştüğü için herşey kimseye güvenim kalmadi

Bilmiyorum canım bu başligi açtım acaba gerçekten tüp bebek yaptırıp negatif i gören çok kişi var mı die merak ettim neler yaptılar benim neden negatif oldu ticaret e dönüştüğü için herşey kimseye güvenim kalmadi
Elbette var bir sürü var hem de..Rabbim tez zamanda hayırlı bi evlat nasip etsin sana.

Ben hiç memnun kalmadım malesef ilgi alaka hiç bişey yok tu Dr un yüzünü zor goruyorduk ve ne bı hgs ne başka bişey hiç biseyim e. Bakilmadi eşim de sorun vardı benim eşim in sonucuna bile bakmadı lar direk tüp bebeği duyunca daldilar benim de negatif oldu ama bı daha asla gitmem oraya

Ben bu defa Malatya da yaptiricam canım gidiş geliş biraz zor olacak ama olsun herşeye değer çok güvendiğim bı Dr um var bende senin gibi düşündüm ilkinde oraya gidecektim zor olur filan die Orhan da yaptırdım ama bu çok önemli bişey katlanmak zorunda yiz bazı şeylere bı daha negatif i görmek istemiyorum sonuçtan sonra aramadılar bile beni asla memnun kalmadım ordan

Ben bu defa Malatya da yaptiricam canım gidiş geliş biraz zor olacak ama olsun herşeye değer çok güvendiğim bı Dr um var bende senin gibi düşündüm ilkinde oraya gidecektim zor olur filan die Orhan da yaptırdım ama bu çok önemli bişey katlanmak zorunda yiz bazı şeylere bı daha negatif i görmek istemiyorum sonuçtan sonra aramadılar bile beni asla memnun kalmadım ordan
Sonuc icin testi gidip orda yapmadin mi canim sen? Evet vallaha cok zor bi imtihandayiz rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah.

Hayır canım sağlık ocağında yaptırdım zaten bi kaç gün önce de idrar da yapmıştım çıkmamıştı biliyordum olmadığını hiç ilgilenmediler bı daha asla gitmem oraya

Hayır canım sağlık ocağında yaptırdım zaten bi kaç gün önce de idrar da yapmıştım çıkmamıştı biliyordum olmadığını hiç ilgilenmediler bı daha asla gitmem oraya
Aaa bende saglik ocaginda yaptim olumsuz olunca gittim gamze hanim tamda seni ariyacaktik dedi. Seni aramamalari ilgincmis. Neyse rabbim bundan sonraki tedavileri olumlu sonuclandirsin insallah.

Kızlar konunun üzerinden bayağı geçmiş ama cevap verirseniz çok mutlu olurum elazığ da yaptırıp da gebe kaldınız mı acaba

Yaptırıp gebe kalanlar var tabi ama ben kalamadım maalesef yaklaşık 1 yıl sonra doğal yollardan hamile kaldım baştan savma bir tedavi gördüm maalesef direk tedaviye başladılar hsg filan çekmediler bana çünkü para söz konusu😉eğer tüp bebek yaptıracaksanız kesinlikle önce hsgcektigin ve herseyinizedetaylı baktırinacele etmeyim ben ettim bir sürü param boşu boşuna gitti

Back
X