Elazığ medikal park Orhan ozdiller de tüp bebek yaptıranlar

Yaptırıp gebe kalanlar var tabi ama ben kalamadım maalesef yaklaşık 1 yıl sonra doğal yollardan hamile kaldım baştan savma bir tedavi gördüm maalesef direk tedaviye başladılar hsg filan çekmediler bana çünkü para söz konusu😉eğer tüp bebek yaptıracaksanız kesinlikle önce hsgcektigin ve herseyinizedetaylı baktırinacele etmeyim ben ettim bir sürü param boşu boşuna gitti
Ben hgs çektirmiştm ilk denememde malesef tutmadı ikinciden önce histeroskopi çektirdim o da olmadı malatya da tedavi gördüm bende sizce elazığ da denemeli miyim yoksa istanbul da büyük bi merkezde mi denemeliyim

Ben hgs çektirmiştm ilk denememde malesef tutmadı ikinciden önce histeroskopi çektirdim o da olmadı malatya da tedavi gördüm bende sizce elazığ da denemeli miyim yoksa istanbul da büyük bi merkezde mi denemeliyim
Bana sorarsanız yapmayın derim malatya da kimde tedavi gördünüz acaba orada size önereceğim çok iyi bir dr var eğer benim olmasaydı orada ikinci tüp u yapacaktım ama gerek kalmadi çok şükür onun önerisi ile hsgçektirdim ve ertesi ay hamile kaldım

Yaptırdınız mi Elazığ da ne durumdasınız acaba

Back
X