Elazığ Prof.Dr.Erol KELEŞ Burun Estetiği

Ameliyat olanlar acaba hala memnunlar mı biraz ayrıntılı bilgi verebilir misiniz çok merak ediyorum ve aynı zamanda çok korkuyorum
Cnm benimde ameliyatim 21 martta erol keleş hocaya bende çok korkuyorum merak ediyorum bana da özelden mesaj atarmisin lütfenn

Elazığ ve çevresinde Erol Keleş e ameliyat olan çok insan var ama burda ortak bir başlık yok ben kendisine 1 ay önce ameliyat oldum ve şimdilik çok memnunum her görende çok beğeniyor Erol Hocaya ameliyat olanlar olumlu olumsuz tüm durumları burda paylaşalım ameliyat olmayı düşünenlere bir faydamız olsun :KK200:
Banada atarmısınız eski yeni burun fotoyu. Benim burnum çok büyük

Canım merhaba ben 1 ay sonra ameliyat olcam acaba senin öncesi sonrası fotoğraflarını görebilir miyim bi de ameliyat hakkında yorumlarını merak ediyorum
merhaba, bende burun estetiği olmak istiyorum da.. erol keleşten mi randevu aldınız? eğer ondan aldıysanız hangi hastanede acaba fırat tıpta mı??

Rica etsem bana da atar mısınız? Ben de ameliyat olmak istiyorum. Ayrıca Erol Hoca Yakın zamana ameliyat randevusu veriyor mu ? Rica etsem bilgilendirir misiniz ?
Resim atmada sıkıntı yaşıyorum telefonumda mı sitede mi sıkıntı var bilemiyorum ben muayene olduktan 2 ay sonrasına randevu aldım ama ben kendim öyle istemiştim çok ileri tarihe atmıyor sanırım ben memnunum sıkıntı yaşamadım düşme falan olmadı 9 ay oldu zaten ameliyat olalı resim atmaya çalışacam umarım başarabilirim

Elazığ ve çevresinde Erol Keleş e ameliyat olan çok insan var ama burda ortak bir başlık yok ben kendisine 1 ay önce ameliyat oldum ve şimdilik çok memnunum her görende çok beğeniyor Erol Hocaya ameliyat olanlar olumlu olumsuz tüm durumları burda paylaşalım ameliyat olmayı düşünenlere bir faydamız olsun :KK200:
Merhaba bende Erol beye ameliyat olmayı düşünüyorum da bana bir fotoğrafınızı atabilir misiniz?

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun, bende şekil bozukluğundan muzdaribim ve ameliyat olmayı düşünüyorum bende çevremden methini duydum erol beyin ve araştırmak bilgi almak istiyorum ne denli zor bir ameliyattı ve size kaça mal oldu acaba?

Resim atmada sıkıntı yaşıyorum telefonumda mı sitede mi sıkıntı var bilemiyorum ben muayene olduktan 2 ay sonrasına randevu aldım ama ben kendim öyle istemiştim çok ileri tarihe atmıyor sanırım ben memnunum sıkıntı yaşamadım düşme falan olmadı 9 ay oldu zaten ameliyat olalı resim atmaya çalışacam umarım başarabilirim

Merhaba 😊bende erol beye ameliyat olucam fakat çok tedirginim . Rica etsem burnunuzun fotoğrafını atar mısınız

Bana da atabilirr misiniz

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun, bende şekil bozukluğundan muzdaribim ve ameliyat olmayı düşünüyorum bende çevremden methini duydum erol beyin ve araştırmak bilgi almak istiyorum ne denli zor bir ameliyattı ve size kaça mal oldu acaba?
banada söyler misiniz lütfen kaça mal oldu😊

merhaba erol bey başhekim olmuş artık ameliyat yapmıyor sanırım,eğer yapıyorsa ben de randevu alayım😌

Back
X