Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese merhaba.tayinimiz tunceliye çıktı.elazığ,erzincan ve civarında tüp bebek yaptırıp hamile kalan arkadaşlar varsa lütfen bize biraz tavsiyede bulunsunlar.olumlu şeyler duymaya çok ihtiyacım var.:26:
hayır hiç bir bilgim yok.medical park varmış elazığda orayı araştırdım netten.orhan özdiller diye bir dr varmış.olumlu yorumlar yazmışlar bi bak istersen.diyarbakır geliş gidiş yapmak zor olur diye elazığda bir kere deneyeyim diyorum ama bakalım kısmet.sen de ilk kez mı yaptırcaksın?
hayır hiç bir bilgim yok.medical park varmış elazığda orayı araştırdım netten.orhan özdiller diye bir dr varmış.olumlu yorumlar yazmışlar bi bak istersen.diyarbakır geliş gidiş yapmak zor olur diye elazığda bir kere deneyeyim diyorum ama bakalım kısmet.sen de ilk kez mı yaptırcaksın?
ben ankarada başkentte yaptırmıştım geçen yıl 8 haftalıkkın düşük yaptım ikinci olacak bu yıl da tayinimiz çıktı işte orada yaptırırım artık Allah izin verirse malatya da da varmış emine ersalmı neydi adı onun hakkındada olumlu şeyler yazmışlar senin eşinin görevi nedir? benim eşim polis
ben ankarada başkentte yaptırmıştım geçen yıl 8 haftalıkkın düşük yaptım ikinci olacak bu yıl da tayinimiz çıktı işte orada yaptırırım artık Allah izin verirse malatya da da varmış emine ersalmı neydi adı onun hakkındada olumlu şeyler yazmışlar senin eşinin görevi nedir? benim eşim polis
benim eşim de asker.düşük sebebi neymiş onu öğrenebildin mi?ben ilk kez yaptıracağım daha önce 2 kez aşılama yaptırdım.bu genetik tarama testini her merkez herkese uyguluyo mu acaba bi bilgin var mı?eğer yaptırmaya karar verirsen sen de burdan haberleşebiliriz.en azından süreçlerin işleyişi konusunda.yumurta toplama aşamasında anestezi ile mi oldu senin?ben bir de nette tüp bebeklerle ilgili bi şeyler okudum lösemiye yakalanma oranları diğer bebeklere göre yüzde 60 daha fazla falan diye iyice moralim bozuldu.
Canım sebebi belli değil dusugun bir şey bulamadilar. Lösemi konusunu kafana takma bence herseyin hayırlısı olsun biz bayramdan sonra Tunceli ye gececegiz tedaviye de orhan beye gitmeyi dusunuyorum sen basladin mi tedaviye
Herkese merhaba.tayinimiz tunceliye çıktı.elazığ,erzincan ve civarında tüp bebek yaptırıp hamile kalan arkadaşlar varsa lütfen bize biraz tavsiyede bulunsunlar.olumlu şeyler duymaya çok ihtiyacım var.:26:
elazığ'ı bilmiyorum ama ben malatyalıyım. malatyada doğu fertil tüp bebek merkezi var. yengem oraya gitti. ikizleri oldu. bi araştırın isterseniz. bu arada malatya-elazığ 1 saat.
elazığ'ı bilmiyorum ama ben malatyalıyım. malatyada doğu fertil tüp bebek merkezi var. yengem oraya gitti. ikizleri oldu. bi araştırın isterseniz. bu arada malatya-elazığ 1 saat.