Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burnunun şeklini nasıl istedin canım doktor bey ne dedi :)Canım dün ameliyat oldum o kadar rahatım ki ağrım hiç olmadı tavsiye ederim
burnunun şeklini nasıl istedin canım doktor bey ne dedi :)
açık tekniklemi ameliyat yapıyor kendisi.şuan tamponlarınız var sanırım.Hiç morluğunuz oldumuBenim burnum bayağı kemerliydi önce onun dümdüz olmasını istedim. Daha sonra yüzüme göre burnum büyüktü,daha küçük olsun istedim. Ama öncelikle doğal görünmesini istediğimide söyledim. İhsan beyde neler yapabileceğini anlattı önceliğinin hastaya yakışan,doğal burun olduğunu belirtti.Burun ucum düşükmüş onu düzelteceğini, derimin ince olduğunu bu yüzden bacağımdan yağ alıp burnuma enjekte edeceğini söyledi iznimi aldı. Daha sonra fotoğraflarımı çekti. Not aldı aldığımız kararları. Ameliyattanda çok memnun kaldım ayrıca sıfır ağrı sadece gözlerimde şiş var o da yürüyünce buz koyunca iniyo. Tavsiye ederim![]()
Açık teknikle yapıyo. Tamponları ertesi gün aldı. Sadece gözlerimde şişlik var birazda mor oda yürüyüş yapıp buz koyunca iniyo zaten.açık tekniklemi ameliyat yapıyor kendisi.şuan tamponlarınız var sanırım.Hiç morluğunuz oldumu
rica etsem özelden burnunuzun fotoğrafını görmem mümkünmü.?ilk hafta nasıl besleniyorsunuz.kiminin çok zor geçiyormuşAçık teknikle yapıyo. Tamponları ertesi gün aldı. Sadece gözlerimde şişlik var birazda mor oda yürüyüş yapıp buz koyunca iniyo zaten.
İlk gün sıvı gıdalarla beslendim. Daha sonra ekmeği falan küçülterek yemeye başladım yemek konusunda rahatım küçülttüğüm zaman herşeyi yiyebiliyorum. Ilk haftamda şuan için oldukça rahat ve sorunsuz geçiyorica etsem özelden burnunuzun fotoğrafını görmem mümkünmü.?ilk hafta nasıl besleniyorsunuz.kiminin çok zor geçiyormuş
teşekkürler geçmiş olsun.İlk gün sıvı gıdalarla beslendim. Daha sonra ekmeği falan küçülterek yemeye başladım yemek konusunda rahatım küçülttüğüm zaman herşeyi yiyebiliyorum. Ilk haftamda şuan için oldukça rahat ve sorunsuz geçiyo
PuBende bu hafta gidecem ama elazigda oturmuyorum randevuyu nasil alacam bilemiyorum.
Merhaba ne yaptınız randevu alabildiniz mi acaba ?Bende bu hafta gidecem ama elazigda oturmuyorum randevuyu nasil alacam bilemiyorum.