elazığda fethi hanaya giden var mı?

sibelay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
343
133
83
herkese merhaba.elazığda medical parkta fethi beye giden var mı?ben tüp bebek tedavisiyle ikizlere hamile kaldım.drum medical parkta orhan Özdiller.şu anda da ona gidiyorum ama sanki çok ilgisiz pek konuşmuyor,bilgilendirmiyor.normal şekilde hamile kalmış olsam ya da tek bebek olsa fethi beyi denerim sanırım çok ilgileniyormuş.ama şimdi tüp bebek ve ikiz olunca durum nasıl olur bilmiyorum.yani ikiz doğumda tecrübesi ne kadar?aranızda giden varsa ya da duyduysanız bigilendirirseniz çok sevinirim.ya da başka bir dr tavsiyesi olan varsa onu da araştırayım.

Canım benim ilk gebeliğimde bu gebeliğimde feti hanay. Çok memnunum.hiç riske atmıyor.ilgili güler yüzlü.ama senin durumun farklı.ikiz gebelik.Orhan beyi beğenen çok yok.anadolu hastanesinde deniz bey var onuda beğenen çok.araştırma hastanesine gittin mi hiç? Ama fikrini değiştirmek istemem sonuçta seninle em başından ilgililenen orhan bey.hakkında hayırlısı allahım sağlıkla kucağına alsın

cvbın için çok sagol.ben elazıga zaten sehır dısından gelıyorum o yuzden arastırma hastanesıne gıdıp gelmem bıraz zor olur sureklı kontroller ıcın kalabalık cunku bayagı.orhan bey cok ılgısız davranıyor soru sorunca bıle ınan cvp vermıyor ayrıntılı.ne yapacagımı sasırdım.elazıgı da bılmıyorum zaten.o yuzden buraya yazayım dedım.fethı bey ıcın herkes ıyı seyler yazmıs ama ıkız gebelıkte tecrubesı ne acaba...senın dedıgın anadolu hastanesındekı denız beyın ıkız gebelıkte tecrubesı ne...of yaaa kafam cok karısık napıcam hıc bılemıyorum ama orhan beyle devam edersem ısım cok zor gıbı gorunuyor.

Anladım. Allah yardımcın olsun. Bak sana şöyle diyim elazığda fethi ve deniz bey çok nam yapmış.tam ikiz gebeliklerde nasıllar onu bilemiyorum ama senin için arkadaşlara danışırım.buradan yazarım bişey duyarsam. Nereden geliyosun ki elazığa? İyi doktor bulmak zor gerçekten.araştırma hastanesini perinatolog yani riskli çoğul gebelikle ilgilenen hocalar var ondan dedim.ibşallah sağlıkla alırsın kucağına.cinsiyetler belli oldu mu?benim daha belli olmadı

Çok sagol.yok canim benim de beli degil daha cinsiyetler.acaba universitedeki hocalarin ozel muayenehanesi var mi ki? tunceliden geliyorum eşimin isi dolayisiyla ttuncelideyiz.eger cevrenden duyarsan bana yazarsan cok sevinirim.

kızlar merhaba elazıgda onerebıleceqınız doktor var mı tup bebek ıcın

Benim tup bebek medical parkta orhan beye gittim.cok sukur 22 haftalik hamileyim su anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…