• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elbise nasıl

çk güzel bende böyle birşey arıyorum dolabımda bulunması için sen nerden aldın aldınmı alacakmısın bu arada orayı kaçırmışım

mrh canım msj yeni gördüm gitti gidiyorda gördüm almadım daha abiye tarzı bir elbise için fiyatıda cok uygun geldi

Son düzenleme:
tek omuz olan sade ve çok şık bence. şıkır şıkır her yerinde taş aprıltı olan boğucu elbiselerden pek hoşlanmam böle şık ve zarif olucak elbise dediğin :34:

ama ayakkabıyla çantayı beğenmedim

renk olarak kızlarında dediği gibi siyah dışında tercih edebilrsin. pudra rengi mesela hoş olur canım :)

tek omuz olan sade ve çok şık bence. şıkır şıkır her yerinde taş aprıltı olan boğucu elbiselerden pek hoşlanmam böle şık ve zarif olucak elbise dediğin :34:

ama ayakkabıyla çantayı beğenmedim

renk olarak kızlarında dediği gibi siyah dışında tercih edebilrsin. pudra rengi mesela hoş olur canım :)

evet bende dikkat ettim ayakkabılarına hiç hos degil ben siyah rugan düşünüyorum ama hepsi siyah bogarmı onuda bilmiyorum siyah rugan günlük te kullanırım diye almak istiyorum onun dısında önerbileceginiz renk ve modeller varmı acaba:69:

evet bende dikkat ettim ayakkabılarına hiç hos degil ben siyah rugan düşünüyorum ama hepsi siyah bogarmı onuda bilmiyorum siyah rugan günlük te kullanırım diye almak istiyorum onun dısında önerbileceginiz renk ve modeller varmı acaba:69:

siyah boğmaz bence ama gümüş rengi ile de tamamlayabilirsinn. bi de ben siyah elbiseye kırmızı platformlu ayakkabı çok yakıştırıorum bu elbisenin göğüs kısmındaki taşlara belki uymayabilir ama genelde siyah elbise kırmızı ayakkabı çok beğenirim :)

Kınada Değil de Nişan İçin Uygun Olur..
Tabi Bir Salonda Falan Yapılacaksa..

Eki Görüntüle 182365
BU-KADAR-SIK-ELBISE-BU-FIYATA-ZORU-BASARDIK__36855983_0.jpg

mrh arkadaslar bu elbiseler nasıl sizce yazın amca kızının nişanında veya kınasında giymek için almayı düşüyorum fikir verirmisiniz:71:

Çok çok hoşşş..

O güpürlü olan güzel ama diğerini çok beğenmedim. Güpürlünün de eteği o japonda bile kısacık kalmış, fiziğine uygunsa giyebilirsin bence :)

bence baska bi elbise al ve mümkünse siyah alma. tamam siyah zarif bi renk ama düğüne gidiyosun :S ayrıca pudra rengide zariftir hem yaza hem düğünede uygun. ya da saks mavisi bi elbise altınada fusya ayakkabılar bence daha hos

ben büyük resimdeki elbiseyi beğebdim pudra rengi çok hoş durur.
küçük resim fazla iddialı bence güpürlü gecelikleri anımsattı bana ben olsa büyük resimdeki elbiseyi tercih ederdim canm.

ilk resimdeki elbise beyoğlu iş merkezinde var 30 tl. gri,pudra ve beyazı da vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Back
X