Elbise Seçmem İçin Yardım Edermisiniz!

yetttimm gariiibayanssulusmile
nilü şekerim renk çok güzel fırfırlı model de süper uzunu ama fiyat pahalı onu bıkaç yere daha sor bence dikimide güvenilir
nikahtada önce 1. yi beğendım ama yemektede straplez giyeceğin için 3. model yani askılı olan olsun

ama ilkini çok istediğini biliyorum en iyisi kıy paraya madem tek elbise al nıkahta giy 5 dk. için ikinci elbiseyi diktirme
hem sonradan gösterdiğin modellerin hepsi baseni sarıyo öle olmasın dıyosun 1. model favorim uzun hali olumunekankayizsmile

Canim ben bu elbisenin modelini de begendim nikah icin

Ama bu olmaz diyorsan bir kac model'de ben ekleyim

Bu bence tam sana göre

Burda da farkli cesitler var mavi renk'te diktirirsin:

Bunun üst kismini begendim

Nikah icinse 1. ve 2.numarayi cok begendim,1numaranin ayri bir havasi var. 2numara ise cok klasik,sana da cok yakisacak canim benim.

Son düzenleme:
mutluluk canımm evet çok güsel ilk eklediğin fakat oda yapışıyoo ve saten olduğu için göbeğim fırlarr ama model ve renk çok güsel
önerin için teşekkürler

sanırım öle olucakk huylumm kıycam parayaolumunekankayizsmile

mavilerin ilk 3 üde güzel nilüş,siyahlarında 2. sini begendim...
pahalı derken ne kadar diyo fiyat için?
düğün ve yemekte ayrı kıyafet giymek zorundamısın?
sonuçta abiyeler 2 şer saat giyilcek o kadar para dökmeye ben olsam kıyamam 1 tane alır istediğimi yaptırıdım...yazık değilmi kuzum ya ve o kıyafeti herkes görecek başka düğündede giyemezsin at dolabın bi köşesine gitsin..

bi tuvalete 750 dedi nixcim çok para bende kıyıyorum vermeye 2 3 saat giyicem
ama o tuvaletide nikahta giymek istemedim.doğru sölüyorsun yazık tabii o yüzden çok karrarsızım. hem istiyorum hem yazık diyorum hoffbilmiyorumkismile

ayy canım yazık ya 750 tl !!! az değil...sen atla bi otobüse gel istanbula 150 tl yol parası 150 yede elbiseyi alırsın 450 tl karda olursun..valla ben asla vermem o parayı...

ayy canım yazık ya 750 tl !!! az değil...sen atla bi otobüse gel istanbula 150 tl yol parası 150 yede elbiseyi alırsın 450 tl karda olursun..valla ben asla vermem o parayı...

AYNEN BENDEöle söledim ama eşim sen git diyo ben gelemem işi dolayısıyla
bende yanlız gelmek istemiyorum:gitme:

şimdiiiii uzun zaman üstüne selamın helloooo :)
çüşünüzz bi elbiseye 750 vercen görümcenin düğünü için hiç gerek yokkk .
kısa elbise hiç düşünme bence bu 2..
3 e gelinceeee yüzüne giden renkleri düşünnn meselaa turuncuuu sana çok yakışıyoo ama nar çiçeği ama portalın koyusu turuncusu uzun bir elbise sen zaten incesinn upuzun elinde siyah çantaa elbiseninde tek kolunda siyah bir kurdela gibi birşey düşün elindede minik siyah çanta... (nerden aklına geldi dersenn romanda gördüm bu elbiseyi gecen yıl amaa harikaydııı)

ha mavi alma bencee çünkü düğün salonlarında mavi renk mor görünüyo sakın unutmaaaaa.... bende nar çiçeği rengini iyi düşünnn bi örnek bulursam eklerim resmini demek istediğimizzzz

ha 4 e gelince akıllı ol aklını alırımmm aklinialirimsmile

(anaaa yeni smileleler gelmişşşş bu ben oliyimm guclubacismile)

edacım teşekkürler fikirlerin için ama ben turuncu felan hiç düşünmedim
ayrıca uzun düşünüyorum saten kısa değill
görümcemde benim düğünümdekiü kıyafetine 800 vermişti :)))

Kısa mı düşünüyorsunuz bilmiyorum ama bunun modeli çok güzelmiş.
Siyah olanlardan da askılı olanı beğendim ben.
Ama 750 de çokmuş yaa. Gerçi insan çok beğenince kıyıyor değil mi boshayallersmile

elbıseler super yazın ekımde görumcemın dugunu var sımdıden bakıyorum modeller super çok hokuma gıttı banada fıkır oldu

cnm bence ikinci eklediğin açık mavi olan mükemmel..
onun biraz daha uzunu hoş durur bence ama lacivert rengi olan tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…