Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar şu üç elbiseyi çok beğendim ama şu pile kısımları var ya,belden aşağı tarafı ,oralar rahatsız mı eder,potluk mu oluşturur emin olamadığım için siparişe karar veremedim. Siz ne dersiniz bu konuda?Bu arada resimlerin üstüne tıklayınca büyüyor,daha rahat görürsünüz o zaman.
Tatlım elbiselerin üçüde güzel ama bence vücut tipine göre tercih etmelisin.Mesela eğer basenlerin genişse çok hoş durmayabilir.Ama daha düz inen fiziğin varsa kırmızı süper olur.
zayıfım fizik olarak ama kıvrımlı bir vücudum var,popom vardır biraz ama öyle kilodan ötürü popolardan değil,yani şeklen belirgin biraz. olmayabilir o zaman.
cnm ilk elbise bnce. açık tenliysen ten renginede uyar hem... dikine çizgiler var dha uzun ve zayf göstereblr sni. diğer elbiselerin pile modeli farklı sanki bnmde vardı o model elbse hiç kullanışlı değildi ayaktayken düzgün görünüordu oturunca o pileler açılıordu çok tuhaf görünüordu elbise. yani uzun lfn kısası ilk elbseyi almalsn =)
ah bu pilelerr risk alıcaksn biraz ama sanki ilk resimdeki daha düzgün durur gibi geldi bana ama bilmyrm ki denemeden de bilinmior işte şu elbiseler... =) bnde kararsz kaldm :)
ah bu pilelerr risk alıcaksn biraz ama sanki ilk resimdeki daha düzgün durur gibi geldi bana ama bilmyrm ki denemeden de bilinmior işte şu elbiseler... =) bnde kararsz kaldm :)
zayıfım fizik olarak ama kıvrımlı bir vücudum var,popom vardır biraz ama öyle kilodan ötürü popolardan değil,yani şeklen belirgin biraz. olmayabilir o zaman.
Kendimden örnek vererek söyleyeyim, benimde göğüslerim fazladır ve popomda şeklen belirgindir.
Kilolu değilim, ama bu özelliklerim nedeniyle malesef ki elbiseler ve eteklerde denemeden birşey alamıyorum.
Bazı modellerde eteğin arka kısmı havada gibi durabiliyor, göğüs kısımlardan da bazen sıkabiliyor veya elbiseyi yukarı kaldırabiliyor (ön daha kısa duruyor yani).
O yüzden tavsiyem emin olmadığını alma, nasılsa kampanyalar hep çıkıyor veya süresi vardır biraz.
Önce o tarz bir elbiseyi üzerinde deneyerek alırsan, daha için rahat olur.
Ama tabii her zaman iade edebilirsin böyle bir opsiyonunda var o yüzden karar senin.
Bence de hepsi güzel elbiselerin ama kırmızı olanını daha çok beğendim...
tavsiyeler için teşekkür ederim hepinize,kampanya bitti ben karar verene kadar. ama zaten emin olamamıştım,souvvenirin de dediği gibi önce bi denemek lazım o tarzda bi elbise galiba.