Elbise.......

hotcouture

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2009
4.239
794
163

Kızlaar bu elbiseyi gördüm aşık oldum nerde satılır falan bileniniz var mı

gerçekten çok hoşmuş canım ama herkes kolay taşıyamaz diye düşünüyorum fiziği güzel olmalı giyen bayanın en azından fazla kilosu olmaması lazım. ankarada modavelerine resmini gösterdinmi dikiyorlar canım. eğer bulmazsan o yolu deneyebilirsin.

ya dikmekle uğraşmak istemiyorum canım tam benlik yaa kilom milom yok süper istiyorum bunu ama nerden bulcam

çok güzelmiş cnm gerçekten resmi bulduun yerde markası yokmu belki yurtıdışında tandıın falan varsa onlar bulurlar

inanılmaz güzel rengine ve sırttına bıttım ama nerden bulabılcegını bılmıyorum bilmiyorumkismile

cnm bence bu elbise çok dekolte:kedizel bir yerde giyeceksın dıe düşünyorumaklinialirimsmile
gg den gibi geldi bana japon sitili gibikaydirigubbakcemile3

cnm bence bu elbise çok dekolte:kedizel bir yerde giyeceksın dıe düşünyorumaklinialirimsmile
gg den gibi geldi bana japon sitili gibikaydirigubbakcemile3

mezuniyet için istiyorum canım ya aşık oldum elbiseye bunu istiyorum başka istememm :sinifsinif:

bu resmı kopyaladıgın yer eger markası ıcın ıpucu vermıyorsa bunu nerden bulabılırım sorusunun cevabı cok guc degıl mı sencede???
bence en uygunu resmı vereceksın soyle ısının ehli bır terzıye,,,tam ustune cuk oturtacak o elbıseyi...:lepi:

:/ valla resmi buldugun sitede yoksa magaza magaza geziceksin:)
biraz bakin buna yakin biseyler kesin bulursun bulamazsanda terziye gitmekten baska careen kalmiyo cnm bilmiyorumkismile

Abiye satan yerlerde bu tarz modeller var. geçen sene ben almıştım kırmızı rengini sadece benimkinde göğüs altında taş var ama çok fazla benziyor maiximm

kızlar terziyle provayla uğraşamam zamanım yok cnm verdiğin siteye bakıyorum tamam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…