• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elbise

umarim kirilmazsiniz ama cok garip bir elbise, bir olmamislik var. Rengi, modeli neresinden pozitif yorum yapayim diye dusunsemde yok bulamadim.
Genc isi degil,desem orta yaslarinda biri giysin o zamanda da giyilmez ki.
Giyen kisiyi oldukca iri gosteren bir model tercih etmissiniz Imkan varsa yeni bir seyler alin.

Varda bunu bi yerde giymesem bir sürü laf olacak kınada giysem abartı

Imkaniniz varsa ve icinize sinmediyse yeni bir elbise bakin. Elbise biraz karisik duruyor üst kismi ayri hareketli alt kismi ayri hareketli

Varda bunu bi yerde giymesem bir sürü laf olacak kınada giysem abartı
Ozaman kinada giyinin belki elbiseyi biraz degistirebilirsiniz hic de bilgim yok böyle seylerle mesela üst kisimi o desenli yeri sade yapmak yada eteğin tülünü degistirmek gibi yada kisaltmak

Ozaman kinada giyinin belki elbiseyi biraz degistirebilirsiniz hic de bilgim yok böyle seylerle mesela üst kisimi o desenli yeri sade yapmak yada eteğin tülünü degistirmek gibi yada kisaltmak

Etek zaten kısaldı o yüzden daha değişim yapmazlar

İlle bir yerde giyeceksen kına olması daha iyi bence.

Dimi bende kafayı yicektim dua ediyorum artık bişey olsunda magaza arasın aksilik oldu baska bişey alın desin ama imkansız gibi Ya herkeste al begendik dedigi için aldım aceleyle ama sonradan büyük pismanlık yasadım

Kınada giyin, düğüne başka bir kıyafet bakın, özür dilerim ama ne rengi ne modeli güzel değil.

Dimi bende kafayı yicektim dua ediyorum artık bişey olsunda magaza arasın aksilik oldu baska bişey alın desin ama imkansız gibi Ya herkeste al begendik dedigi için aldım aceleyle ama sonradan büyük pismanlık yasadım

Olan olmuş artık üzülme ama bir daha da beğenme konusunu başkalarına bırakma...

Elbisenin üst beden kısmında bir sıkıntı var.
Sizin yerinizde olsam, iyi bir terzi bulup, bel kemer yerinden kestirip, güzel yüksel bel bir eteğe dönüştürürüm bu elbiseyi.
Uygun, zarif bir büstiyerle, üstle kombinleyip ya kınada ya da düğünde kullanırım.
İpek, şifon dik yaka gömlekle bile bir araya gelse, etek bölümünün gideri var özellikle kına için.

selam tatlım bencede değştirmelisin, karmaşık ve duruşu değişik

Back
X