Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Varda bunu bi yerde giymesem bir sürü laf olacak kınada giysem abartıImkaniniz varsa ve icinize sinmediyse yeni bir elbise bakin. Elbise biraz karisik duruyor üst kismi ayri hareketli alt kismi ayri hareketli
Ozaman kinada giyinin belki elbiseyi biraz degistirebilirsiniz hic de bilgim yok böyle seylerle mesela üst kisimi o desenli yeri sade yapmak yada eteğin tülünü degistirmek gibi yada kisaltmakVarda bunu bi yerde giymesem bir sürü laf olacak kınada giysem abartı
Ozaman kinada giyinin belki elbiseyi biraz degistirebilirsiniz hic de bilgim yok böyle seylerle mesela üst kisimi o desenli yeri sade yapmak yada eteğin tülünü degistirmek gibi yada kisaltmak
Elbisenin üst kısmı tam bir tasarım faciası... Değiştirme şansın yok mu?
Etek zaten kısaldı o yüzden daha değişim yapmazlar
İlle bir yerde giyeceksen kına olması daha iyi bence.Kinada abartı olmazmı acaba
İlle bir yerde giyeceksen kına olması daha iyi bence.
Dimi bende kafayı yicektim dua ediyorum artık bişey olsunda magaza arasın aksilik oldu baska bişey alın desin ama imkansız gibi Ya herkeste al begendik dedigi için aldım aceleyle ama sonradan büyük pismanlık yasadım