Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler "Elbiseleri süper" Dediğimiz ve örnek aldığımız ünlüler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayden-panettiere-jay-z-giant-magazine-celebrate-rihannas-new-album-good-girl-ye6r77.jpg

!

bu iki elbiseye bittim :lepi:

Son düzenleyen: Moderatör:
kıslarrr yabancı ünlülerden gerçekten hayran oldugum bitekk drew barrymore var..çok sevimli bi yüzü var her flimini en az 3 kez seyrettim..çuvalda giyse yakıştırıyorum bikaç resim ekliyim:)

nem..birinci elbisesi zaten çuvalam benziykaydirigubbakcemile3...ben onu beğendim..bendemi çuvalcıyım acepfisfisfis...50 ilk öpücüğü 3den fazla izlediğine eminim ama:))

jennifer lopez de de iyi elbiseler giyer bence:1rolleyes:

j_lo_1_1.jpg

jennifer_lopez.jpg

bu elbiseyi giydiğinde amma sükse yapmıştı
bu kadar dekolte asla sevmem ama elbisenin rengi çok hoş ve cidden iyi taşımış..
lopez'in bu elbiseyi giymesinin ardından bu elbisenin üretimi neredeyse 4'e katlanmış..

bunlar da günlk hali
Jennifer-Lopez.jpg
293.lopez.jennifer2.100907.jpg

jloG3003_228x621.jpg
Jennifer+Lopez+Out+Shopping+West+Hollywood+Kjwnt7OVTxGl.jpg

j-lo-jury-duty.jpg
jennifer_lopez_300x400.jpg

2beyazada bittim..beyaz elbiseye çıldırıyorum:asigim:

şu yeşil elbise varya..versace hani..ebru gündeş giymişti seneler önce j.lo ya özenip..ama hiçmi hiç yakışmamıştı..hiç taşıyamamıştı..zaten böyle dekoltede yoktu ama taşıyan kapalı haliylede taşırşakkıdı

ben nicole kidman'ın giyim tarzını da çok severim
tamam soğuk hatun ama asaleti ve zerafeti var
giydiği giysiler/elbiseler de genelde abartısız kendisi gibi sade ve güzel oluyor.. seviyorum ben.

oscars_nicole_kidman.jpg

nicole_kidman300x400.jpg
nkidman14.jpg

bence günlük giysileri çok çok güzel...:1rolleyes:

nkidmanBIG221206_468x847.jpg

kidmanMOS_468x637.jpg
kidmanMS1611_468x589.jpg

Nicole+Kidman+Barefoot+On+Beach+picture%5B5%5D

nicole_kidman.jpg
nicole_kidman17.jpg

xin_29110315101995794798.jpg
nicole-kid.jpg

şu eteği hırkası ve ayakkabılarına bayıldıma.s:1rolleyes:
çok sade ve çok sevimli

NıCOLE KıDMAN tarzına hastayım çok hoş giyinir soğuk kadındır ve bu onu dahada çekici kılar soğukluk bazen iyidir ya:1closedeyes:

charlize_theron_stuart_townsend_han.jpg

delikafaduldendelikafaduldenBİTTİM..AŞIK OLDUM RESMEN:asigim:kadına değil tabiki elbiseye:)ya ayakabı ile muhteşem:lepi:tam benim tarzım işte..hayran oldum tarz:lepi:bu resmi ekliyen arkadaşım seni tebrik ederim..sende baya ilgilisin bu konu ileyerimsenibenburda herzaman paylaşımlarını beklerim:dance:..eklediğin çoğu elbiseyi çok beğendim..ama bu enfeskaydirigubbakcemile2

İŞTE BU KIYAFETE BENDE BİTTİM ZATEN ÇOK GÜZEL HATUNDUR NE GİYSE YAKIŞIR ÖZELLİKLE SIRT DEKOLTESİNİ ÇOK İİ TAŞIYOsositososito AYAKKABILARDA ÇOK HOŞ BOYU UZUN OLDUĞU İÇİN ÇEKMİŞ ALTINA SANDALETLERİ VALLA SÜPER:lepi:

kuğu gibi yalnız bakarmısınız:delphin:
nicole_kidman300x400.jpg

ıŞTE BU KIYAFETE BENDE BıTTıM ZATEN ÇOK GÜZEL HATUNDUR NE GıYSE YAKIŞIR ÖZELLıKLE SIRT DEKOLTESıNı ÇOK ıı TAŞIYOsositososito AYAKKABILARDA ÇOK HOŞ BOYU UZUN OLDUĞU ıÇıN ÇEKMıŞ ALTINA SANDALETLERı VALLA SÜPER:lepi:
..topuklu giyse bu kadar yakışmazdı bu elbiseye..bittiğim tarzdır..(teron nun beyaz elbisesi içi diyorum kızlar.kidman için değil...

canlarım, ben demet şener'inde tarzını çok severim..sade ve zarif..:kahve:

ben de bu elbisesini beğendim jennifer lopez'in...

diğer bir çok şık kadın da GwynethPaltrow!!!a.s:içelim:

Gwyneth%20Paltrow%20see-through%20dress%5B10%5D.jpg

Preen2007RTW.jpg

paltrow.jpg

2401342924_a57b43006f.jpg

gwyneth_paltrow_unforgettable_1.jpg
gwyneth-paltrow-hostess-mostess-03.jpg

gwyneth_paltrow_5105204.jpg
gwyneth_paltrow.jpg
gwyneth_paltrow_300x400.jpg

paris hiltonu sevmem ama burda cici çıkmış

paris hiltonu sevmem ama burda cici çıkmış

ayakları çok çirkinnndelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:
ben parisin tarzını hiç beğenmem kızlar..ama elbise cici evet...ayaklarını görmiyim ama mümkünse:smiley-cool:
kız cherry topiği renklendiriyosun valla süpersin..ayrıca sende gerçekten ilgilisin modaya..burda genelde makyaj falan topiği çok tutar ama ben giyim kuşam konularıyla ilgiliyim..sende seviyosunyerimsenibenherzaman burda ol tatlım..seni görmekten mutluluk duyarım...a.s.

evet cnm bnm ayaklarını foto ekledgmde büyük çktı o an gördüm delikafadulden

Angelia Jolie de çok şık bir kadın tartışılmasız şekilde..

angelina-jolie-pitt-7-8-08-2.jpg

Back
X