Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler "Elbiseleri süper" Dediğimiz ve örnek aldığımız ünlüler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben naty e bayılıyorum keşke onun kadar güzel olsaydım!!!!! tabi o zaman istediğimi giyerdimmmmmmmmmmm

Eklentiler

• $ne.webp
    $ne.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 143
bilmıyorum kı seker bende nette gordugumde sok oldum

Altta isimleri yazan ünlülerin kafa kısımlarına Anjelina Jolie' nin kafası yerleştirilmiş photoshopla.
Paris Hilton, Victoria Becham ve Sarah Jessica Parker a ait vücutlar yani...

leighton meester'ın kıyafetlerını debegenırım. gossığ gırl de oynuordu bılıosunuzdur :KK70: orda da begenırdım :KK70:

Leighton-Meester-gossip-girl-400865_333_500.jpg
Leighton-Meester-Dream-Halloween-fundraiser-2.jpg

leighton_meester.jpg
leighton-meester-reebok-03.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
ben göğüslerine slikon yaptırıp,pörtlemiş göğüslerini gözümüze sokan kıyafetleri giyenleri hiç sevmiyorum.şık durmuyorlar.eşimde söylüyo patlıcakmış gibi duruyo diye.sanırım erkek gözüylede şık durmuyo.eğer göğüslerini ön plana çıkarmazsa ebru gündeşin kıyafetleri özellikle renk,desen ve kumaş seçimi konusunda çok başarılı.tesettirlü bayanlardan da Abduulah gülün hanımının kıyafetlerini beyeniyorum.özellikle ayakkabılarını.ama tayyip erdoğanın hanımı şık giyinemiyo

livim burda taylor ceyda düvenciye ne kadar benzemiş dimi?aslında alakaları yok ama ben bu resimde benzettim
bu arada livin siyah oje kullandığını bilmiyodum

bayıldımmmmmmmm:lepi:harika bence

liv in son zamanlarda giyinisi ve makyajını pek begenmıyorum aslında ..kocasından ayrıldıktan sonra daha farklı oldu :(

liv in son zamanlarda giyinisi ve makyajını pek begenmıyorum aslında ..kocasından ayrıldıktan sonra daha farklı oldu :(

biraz aykırı takılıyo sanki dimi..eski zerafeti sadeliği yok gibi geldi bana çünkü..umarım angelinam değişmez:sinifsinif:

biraz aykırı takılıyo sanki dimi..eski zerafeti sadeliği yok gibi geldi bana çünkü..umarım angelinam değişmez:sinifsinif:

kesinlikle oyle siyah ojeler siyah makyajlar cok renkli kıyafetler fln ....suratına hiç gitmıyor oylesi giyinmek

angelinam degismesin ya

bende petek dinçözün bu elbisesini ilk gördüğümde çok beğenmiştim, aynısını bir arkadaşamın düğünde giymek için diktirdim :)))sositososito

Eklentiler

• $Görüntü001.webp
    $Görüntü001.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 154
  • $adsız.webp
    $adsız.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 145
peteğin elbiseside bu..alkisalkisalkis

Eklentiler

• $petek2.webp
    $petek2.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 131
  • $petek5.webp
    $petek5.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 132
bende petek dinçözün bu elbisesini ilk gördüğümde çok beğenmiştim, aynısını bir arkadaşamın düğünde giymek için diktirdim :)))sositososito

aaa giysi ayni olmus, bende ilk snein fotoya baktigimda petegin sandim :| saclari kahverengi kivircikken herhalde dedim, iiyice baktiktan sonra sonra peteginkini gordukten sonra anladim :D
ama cok guzel yakismis sanada canm

gossip girl de ki serena ve blair zemuszemus
topiğimin reklamini yaptım kankee burda yasahh mıı :1ninca:

Back
X