• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri elbisem nasıl kızlar?

Merhaba kızlar,

CUMARTESİ GÜNÜ ABİMİN NİŞANI VAR,ALDIĞIM ELBİSE,AYAKKABI VE ÇANTAM:)

BAKALIM BEĞENCEK MİSİNİZ?

Eki Görüntüle 310934 Eki Görüntüle 310935 Eki Görüntüle 310936 Eki Görüntüle 310937 Eki Görüntüle 310938

NASIL SİZCE KIZLAR?YORUMLARINIZI BEKLİYORUM?TAKI OLARAK,SAÇ MODELİ OLARAK HALA KARARSIZIM :s

güzel yada çirkin demiyeceğim bence sadece tenine pek gıtmemıs bu renk sankı bıraz daha esmer bır tene mı yakısırdı dıyorum..belkıde fotolarda ole cıkmıs ta olbılr.ayakkabı ve cantayı herkes gıbı ben de begenmedım eger elbısem gözterıslı degıl de sadeyse ayakkabılar şatafatlı olmalı bence böle bır elbıseye de altın veya gumus rengı ykısır...:34:gule gule kullan

Son düzenleyen: Moderatör:
bak kuzum bak :34:

Bak ümoşumun buldukları süpermiş, özellikle sağdaki yeşil çok çok güzel :34:

bende çk beğendim kuzum,

benim bi beğendiğim elbise vardı,tek omuzlu vucudu sarıyor,tam pop üzerinde valonlu modeli yapmışlar.çok hoştu,hele bir tane drapeli bir elbise vardı allahım diyorum,ocakta spora başlıyorum bu basenleri yok edip o vucudu saran elbiselerden almalıyım:)

güzel yada çirkin demiyeceğim bence sadece tenine pek gıtmemıs bu renk sankı bıraz daha esmer bır tene mı yakısırdı dıyorum..belkıde fotolarda ole cıkmıs ta olbılr.ayakkabı ve cantayı herkes gıbı ben de begenmedım eger elbısem gözterıslı degıl de sadeyse ayakkabılar şatafatlı olmalı bence böle bır elbıseye de altın veya gumus rengı ykısır...:34:gule gule kullan

vizon rengi elbise ama makinada öle çıkmş maesef.
Hımm teşekkü ederimm.saol.

Kuzumm bu elbiseler basende göstermezz rahatlıkla giyersin çokta havalı olursunnnn heeeeee saçlarınıı nasıl yaparsınn onada bakarım model şimdi ama yüzün güzel ne yapsan yakışır mesela ben burnumu sevmiyprumm ondan hep açık bırakıyorum toplayınca kendimi kötü hissediyorumm :52:
hımmmmm süper elbiseler bayıldımmmmm:16:
Saç modeli söyle bana ,saçlarım havalı olsun bari:)toplatmıcağım ,açık brakayım diyorum ne dersin

oyy yavrum o senin güzelliğin:16:

kendinle barışık ol bence bir elibse için gerek yok ama sağlığım için kendimi iyi hissetmek için dersen hemen başlaaaaa :32:
bende çk beğendim kuzum,

benim bi beğendiğim elbise vardı,tek omuzlu vucudu sarıyor,tam pop üzerinde valonlu modeli yapmışlar.çok hoştu,hele bir tane drapeli bir elbise vardı allahım diyorum,ocakta spora başlıyorum bu basenleri yok edip o vucudu saran elbiselerden almalıyım:)

Kuzumm bu elbiseler basende göstermezz rahatlıkla giyersin çokta havalı olursunnnn heeeeee saçlarınıı nasıl yaparsınn onada bakarım model şimdi ama yüzün güzel ne yapsan yakışır mesela ben burnumu sevmiyprumm ondan hep açık bırakıyorum toplayınca kendimi kötü hissediyorumm :52:

OYY YAVRUM KUSURSUZ İNSAN YOKTUR,HEPİMİZİN BİR KUSURU VAR YANİ:)ALLAH BAŞKA DERT VERMESİN ANACIM:)

evettt kuzumm o yeşili ben giysemm var yaa gözleridmde yeşilll eheheh D:D:D :52: öll

BAK BAK DİNLE

YEŞİL YEŞİL YEMYEŞİL
GÖZLERİ CAM YEŞİL
BİR GÖRDÜM AŞIK OLDUM
BU GÖRDÜĞÜM OSMANIN YARİ:)

kendinle barışık ol bence bir elibse için gerek yok ama sağlığım için kendimi iyi hissetmek için dersen hemen başlaaaaa :32:

ÖLE YAPICAM TATLIM,HEP VUCUDA SPORDA LAZIM ,ZATEN ARABAYLA GİDİYORUM,YOL YÜRÜME YOK,BARİ SPOR YAPAYIM..

hımm,uzun istiyordum bende ,ama basenlerimden kastı elbise,bir beden büyüğünü giyincede üst kısımdan bol geldiydi yani i,artık düğün için daha asil bişey bakarım..[/QUO

anladım hayatım güzel bir kızısn inş sacın ve makyajın dilediğin gbi olur abinede mutluluklar

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.ÇOK SAOL YORUMUN İÇİN,DARISI İSTEYENLERİN,BEKARLARIN BAŞINA:9:

canım elbisen çok güzel çok yakışmış benim fikrim belindeki aksesuardan yola çıkarak dore rengi ayakkabı tercih etmen saçların için de bir fikrim var eğer saçların uzunsa maşa yaptır üstten hafif toplat yine dore taşlı bir toka tak ve saçını sağa yada sola at fotondan esinlendim bi an düşündüm çok yakıştı=)=)
dağınık model düşün topuz yaptırma derim

katılıyorum zaten o elbiseyee topuzz gitmez diye düşünüyorum bendee dağınıkk maşa güzel olurr gerçektenn havalı dururrr :31:
canım elbisen çok güzel çok yakışmış benim fikrim belindeki aksesuardan yola çıkarak dore rengi ayakkabı tercih etmen saçların için de bir fikrim var eğer saçların uzunsa maşa yaptır üstten hafif toplat yine dore taşlı bir toka tak ve saçını sağa yada sola at fotondan esinlendim bi an düşündüm çok yakıştı=)=)

canım ben yanlış yere giriyrm galiba öle foto cercevesi gibi falan hiç bişi yok en üstte başlık yeri var altınada mesaj yazdığım yer başka hiç bişi yok

çok teşekkürler bende topuz istemiyorum dağınık olsun ,belimden biraz daha yukrıda saçlarımm

bak beğendiğim modeller

$52nd+Annual+GRAMMY+Awards+Arrivals+JOANuXYIKjMl.webp$YJwW7DzA2c6l.webp

Back
X