• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elbisemi Buldum Herkese Çoook Teşekkürler :)

Yaaa bu da çok güzel amaa :16: :16:

$Kayra-Tesettür-Elbise-Modelleri.webp

Bak ben anneme bu elbisenin modelinden ( daire diyorlar ama mevlana kesim adı:) ) diktirdim. Bizde ana kiz sadelik seviyoruz. Sadece belinde kendi kumasindan kemeri var. Mansetleri dar yaptirip tasli düğme aldik. Cokos olduuu :)))))) bence aynısından yaptirmalisin. Biz bordo aldk ama koyu ağır yeşil de fena asil duruyo :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1406909082272.webp
    $1406909082272.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 69
Bak ben anneme bu elbisenin modelinden ( daire diyorlar ama mevlana kesim adı:) ) diktirdim. Bizde ana kiz sadelik seviyoruz. Sadece belinde kendi kumasindan kemeri var. Mansetleri dar yaptirip tasli düğme aldik. Cokos olduuu :)))))) bence aynısından yaptirmalisin. Biz bordo aldk ama koyu ağır yeşil de fena asil duruyo :D

Hmm altaki kumaş üzerine güpür mü o canım

Evet ordaki öyle ama kumaş zevki sana kalmis; ama bu Mevlana modeli cok cok coookkk şık duruyor bence :))

evt güzlmiş ama konuya baktıysan artık kararımı verdim canm içime de sindi teşekkr ederim önerin için

Hanımlar ben düz diyip durdum ama sevgilim hafif desen olablr aslnda dedi kafamı karştrdı şunlar olblrmi szce bi baksanız... Bu orjinalii
$343duzelbiseincekemer.webp

bu puanlı hali
puanlı.webp

bu kalp desenli
343duzelbiseincekemer.webp

bu yıldız desenli

yıldzlı.webp

Yani bunlar gibi kumaş alsam nasl olur sizce ???

Back
X