kızlar geçen yaz colinsten almıştım ama hiç giyemedim yardım edin.
küçük bi yerde oturuyorum bu şekilde askılı giyinemem bu elbiseyi içine beyaz tshrt giysem die düşündüm ozaman altına ne giycem çorap veya tayt yani hangi renk?ya ayakkabı olarak ne giycem?
tayt giyme bence..beyaz penye de giyme..
eğer kapalı ve şık olmasını istiyorsan, siyah minik bir bolero siyah çorap ve siyah ayakkabı ile güzel olur...Yoksa bu renk çok ara bir renk...siyahtan başka kombine düşünme tatlım...öpüyorum canım sevgiler
tatlım çorap ya da tayt giymenin pek hoş olacağını sanmıyorum,içine beyaz bluz de giyme, üzerine beyaz ya da siyah yazlık hırkalar var ince trikolardan bir de yine aynı renklerde bolero giyebilirsin, ayakkabı olarak da babet ya da bileksiz beyaz converse tercih edebilirsin, öpüyorum:)
Elbiseyi ilk gördüğümde bebek kıyafeti sandım çok küçük geldi gözüme. Gördüğüm kadarıyla oldukça kısa. Üstüne şık beyaz bi bolera ve altınada dar paça beyaz bi pantolon giyebilirsin aklıma başka bişey gelmiyo. Ama pantolon çok dar olmalı..Güle güle giy canım.
göğüs dekoltesi vermemek için canım likralı, penye olmayan atletler var onlardan tercih edebilirsin, hem vücuda yapışıyor, kıyafetin altından toplanma yapmıyor penye atletler gibi,ben öyle kullanıyorum çok memnunum canım.kompedan, penti, koray hatta kotonda da çeşitleri var.çamaşırcılarda da olabilir. fiyatı da uygun kompedan da 5 tl:)