Elbisenin Rengiyle İlgili Yapılan Açıklam

LeylaAtes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
17
0
38
Başka söylenebilecek bir şey var mı?

Elbisenin Modeli Gerçeği Duyurmak için Açıklama Yaptı

Elbisenin rengiyle ilgili insanların çıkarımlarının hepsi biyoloji ya da ışıkla ilgili.

Gerçek olan ise güven. Gerçekten kendi gözlerine inanabilir misin? Arkadaşların beyaz üzerine altın rengi derken sen mavi üzerine siyah olduğunu söyleyebilir misin?

Gerçekte bu elbiseyi görebilen birkaç kişi var ve Laura Coleman bu kişilerden biri. Onun söylediği de bu elbisenin siyah ve mavi olduğu.

Başka söylenebilecek bir şey var mı?

Leyla

Son düzenleyen: Moderatör:
öfff bizim bir arkadaş altın yaldız ve beyaz goruyor ısrarla nasıl olur nasıl sıyah olur dıye bızımle bır de ınatlaşıyor bay geldı artık kafayı yicek çocuk

Birkaç gündür tartışıyoruz çözüme ulaşamadık :/

Daral geldi artık vallaha banada .. Ne renkse ne renk yeter herkes paylaşıp durdu hafta sonu çıldırıcaktım .

Biktim su elbiseden milletin isi gucu kalmamis iki gundur bu elbise hangi renk diye sacmaliyor
dün bende baktım değmez o kadar anlamaya çalışmaya kız :KK43: gözlerimize yazık boşverin

dün bende baktım değmez o kadar anlamaya çalışmaya kız :KK43: gözlerimize yazık boşverin
Hic calismadm bile inan dunyanin tek derdi mi kaldi ya insanlar nelerle ugrasiyor elbisenin rengi neyse ne giyde gez dimi ama

X