• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elbiseye uygun basortu rengi ?

pozitiff3

Oğluşunu bekleyen anne
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012
714
47
68
Kizlar saks mavisi elbiseye ne renk basortu olur internetten biraz baktim gri demisler ama gri rengi kendime yakistirmiyorum sizce baska ne renk basortu olur acil yardiminiza ihtiyacim war ?

tamamen sana bağlı :)
yüzün soluk renkse bence de gri olmaz
ama açık renkler tercih edebilirsin.
elbise tek renkse hemen hemen her renk olabilir

ımm zor bir renk:26:
siyah şal olabilir
yada içinde saks mavisi olan bir eşarp ...
olmadı al elbiseyi git eşarp mağazasına onlar uydururlar hem takar üstünde görürsün hangisi uygun karar vermen kolay olur

Lacıvert bence tabıkı

mesaj tekrarı..................................

Son düzenleme:

Gri rengini yakıştıramıyosanız siyah derim.
siyah rengin bütün kıyafetlere uyacağını düşünüyorum

iki eşarplada bağlama yapabilirsin siyah ve mavi eşarbı kuuaförlerde yaptırısan daha güzel olur.

Kizlar saks mavisi elbiseye ne renk basortu olur internetten biraz baktim gri demisler ama gri rengi kendime yakistirmiyorum sizce baska ne renk basortu olur acil yardiminiza ihtiyacim war ?

saks mavi ile yumuşak tonda bi pudra rengi şal hoş olabilir ama tabi pudradan pudraya dünya fark var birde elbisede dety varmı

Benim nikahımda giydiğim elbisemde saks mavisiydi ve satıcı kız bordo bi şal verdi. Hiç içime sinmemişti ama çokkk şık oldu. Ve beğenildi de. Bence bordoyu denemelisin :46:

griyi bende yakıştıramam saks mavisine ama açık sarı mı gold sarısı mı deniliyor ismini çıkaramadım şimdi o renk hoş oluyor bence.

şurdaki gibi bu şal ama başörtüsüde alabilirsin.
İpek Şal %100 Golden Sarı

bence kırmızı bordo fılan dusunmelısın eskıdende o patlatmalar fılan bence byeaz sıyah koyu lacıvert hepsı olur

Arkadaslar yorumlariniz icin tesekkur ederim . Elbisenin ust tarafinsa siyah taslar war elbisenin alti siyah ustu mavi . Acaba pudra rengi olur mu ya koyu renk istemiyorum . Nisanim olucak ewde yapicaz aile arasinda onun icin soruyorum kizlar . Benim icin cok omemli bu cok taktim bu basortu rengini ya :( karar weremiyorum sozde zaten lacivert takmstm simdi de oyle olsun istemiyorum

altı siyahsa kesinlikle siyah kullanmalısın..hemde nişanmış renk cümbüşü olur diğer türlü.

$hediyeli-kombin1.webp$tesettur_kombini88.webp$saks-mavisi-pardesu.webp Siyah ya da gri istemiyorsanız bu alternatifler de güzel bence :40:

elbise düz olsaydı bordo, pudra vs ile tamamlaya bilirdiniz ama siyah detaylar varsa siyah dışında pek uyumlu olmaz diye düşünüyorum, 1 hafta önce annem bir düğün için şık bir tunik almıştı aynen saks mavisi lacivert tonlarındaydı ve önünde siyah bir çizgi vardı , bütün eşarpçıları gezdik her renk eşarp denedik ama en son gidip düz siyah ipek bi eşarp aldık sadece kenarlarında çok az altın rengi desen vardı ve en güzelide o oldu gayette asil durdu, hani anne işi diye öyle olgun yada basit birşeydir o yüzden daha özensiz olmuştur gibi düşünmeyin annem gençtir ve kıyafette gayet moderndi ve yinede en çok siyah güzel oldu:34:

Son düzenleme:
Yorumlardan siyah, bordo ve altin sarisi cok mantikli gelmisti ama elbisendeki detaylar siyahsa asla ucuncu bir renk karistirma derim ben.

Uclari dantelli ve hafif parlak sallar var. Ben de kuzenimin dugunu icin almistim. Cok hos cok agir duruyor. Nevasytle yazarsan cikar internette. Onlara bi bak derim.

Back
X