Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Elbiseye uygun saç ve ayakkabı ???

Dunden Sonra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
135
0
116
37
İstanbul
selam kızlar, 28 Haziran'da nişanım olucak küçük bir restoranda. bu elbiseye nasıl bir ayakkabı almalıyım sizce? bir de saçlarımı nasıl yaptırayım ? ben hep enseden doğal bi topuz düşündüm elbise ortada yokken ama bu elbiseye daha derli doplu biraz yüksek bi topuz mu gider acaba ? $IMG-20130615-WA0000.webp$IMG-20130615-WA0004 (1).webp

teşekkür derim hepinize şimdiden.

Son düzenleme:
selam kızlar, 28 Haziran'da nişanım olucak küçük bir restoranda. bu elbiseye nasıl bir ayakkabı almalıyım sizce? bir de saçlarımı nasıl yaptırayım ? ben hep enseden doğal bi topuz düşündüm elbise ortada yokken ama bu elbiseye daha derli doplu biraz yüksek bi topuz mu gider acaba ?Eki Görüntüle 737938 Eki Görüntüle 737939

teşekkür derim hepinize şimdiden.

canım moralini bozmak istemem ama bu elbisede kararlımısın zevkler ve renkler tartışılmaz ama çok daha şıkları var ama bu elbiseyi begendiysen birşey diyemem bence saçını topuz yap elbise zaten fazla taşı saçının abartılı olmasına gerek yok ayakkabıda topuklu olsun taşlı falan olursada güzel olur

ya aslında bana kalsa saten düz balık model bi abiye alırdım da bende kuzen çok, hepimiz de yaşıtız. şimdi herkes abiye giyicek zaten, o yüzden biraz farklı olsun diye düşündüm. model olarak da kabarık bişey istemediğim için bu uygun geldi, ama üzerime giyince güzel oldu içime çok sindi yani :16:
saçımı ben de topuz düşünüyorum zaten de ama nasıl bi topuz olması gerektiğine karar veremedim :44:

bana bu elbise için ensede topuz olurmuş gibi geldi. elbise zaten kendi gösterişli olduğu için saçının sade olması dengeyi kuracaktır diye düşünüyorum . ayakkabı da elbisenin renk tonunda bir ayakkabı tercih edebilirsin birbirini tamamlar :34:

$Ust-Kismi-Tasli-Altin-Sarisi-Abiye-Ayakkabi__61108482_1.webp

model olarak bu şekil değil de renk olarak böyle bir şey demek istedim . gerçi iki fotoda renkler farklı çıkmış. bu koydum ilk resimdeki renge uygun. flaştan renk farklı çıkmış olabilir. sen elbisenin tonuna uygun tercih edebilirsin.

Son düzenleme:
Bu elbiseye ensede topuz olmaz boyun kısmı yüksek olduğundan.
Elbise oldukça taşlı olduğu için bence tepeden sıkı bir topuz olmalı.
Altına da bence ten veya krem rengi olmalı ve çok parlak ya da elbiseyle aynı renk olmamasına dikkat etmelisin, çok göz yorar çünkü. Fazla payetli bir ayakkabıdan kaçınırdım ben olsam

Back
X