Elde kına gibi izler

umran80

Zayıflamalıyım
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
4.567
2.335
398
36
İstanbul
Sabah uyandığımızda hem kızkardeşimde hem bende kına izleri vardı ama kokmuyor kınalar bilen varmı ne olabilir bi doktora gitsemmi işyeri hekimi bilemedi çok şaşkınım

Sabah uyandığımızda hem kızkardeşimde hem bende kına izleri vardı ama kokmuyor kınalar bilen varmı ne olabilir bi doktora gitsemmi işyeri hekimi bilemedi çok şaşkınım

Karaciğerle ya da böbrekle ilgili bir sorun olabilir.Hem sizde hem kızkardeşinizde olmasıda ilginç.Acaba yediğiniz bir şey mi dokundu?

canım benim de bi ara oluyodu sık sık, ama ben doktora falan gitmedim hiç..seneler oldu hiç bir sağlık sorunu yaşamadım..

annem melekler eline kına yakmış derdi :1:

ya melek kınası şeytan kınası deniyor ama hastalık belirtisidir diye korkuyorum işte ciddiye almayıpta altından bişey çıkarsa kötü olur aynı gece hem kardeşimde hem bende oldu

ya melek kınası şeytan kınası deniyor ama hastalık belirtisidir diye korkuyorum işte ciddiye almayıpta altından bişey çıkarsa kötü olur aynı gece hem kardeşimde hem bende oldu

Melek kınası,şeytan kınası diye bir şey olmaz,korkularınız yerinde..dediğim gibi yediğiniz bir şey veya yaşadığınız bir stresde sebep olabilir.İki gün içinde geçmezse doktora gidin bence.

olabilir sözlüyüm nişan telaşım var stres yapıyorum ondandır onu anlarım ama ya kardeşim 10 yaşında onda niye oldu ve niye aynı anda oldu garip

Back
X