Ele bulaşan sperm

sorusorupcikicamm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2023
6
-5
1
20
18 yaşındayım.Sevgilim 31 çektikten sonra boşaldı elini ve cinsel organını kurulayıp parmağını vajinamin içine soktu.Bakire olduğum için çok giremedi.Daha sonra penisi kuru iken 31 çekmeye başladı bu sefer boşalmadı ama aynı elini vajinama soktu.Daha sonra ağzıma boşaldı ve öpüştük.Öpüştükten sonra bana oral yapmaya başladı.Hamile kalma ihtimalim var mıdır? Lütfen yargılayacak olanlar fikirlerini kendilerine saklasın zaten üzgünüm 😔

18 yaşındayım.Sevgilim 31 çektikten sonra boşaldı elini ve cinsel organını kurulayıp parmağını vajinamin içine soktu.Bakire olduğum için çok giremedi.Daha sonra penisi kuru iken 31 çekmeye başladı bu sefer boşalmadı ama aynı elini vajinama soktu.Daha sonra ağzıma boşaldı ve öpüştük.Öpüştükten sonra bana oral yapmaya başladı.Hamile kalma ihtimalim var mıdır? Lütfen yargılayacak olanlar fikirlerini kendilerine saklasın zaten üzgünüm 😔
22 dakika önce kafanda bunu kurup, üye oldun demek hmm dhjsjjl

Biz 18 yaşındayken aşık olduğumuz akranlarımız böyle miydi yani?

Demek ki Allah sabrını veriyormuş hepimize. :KK53:

Nasıl bir sevişmedir bu ya. Karşılıklı mastürbasyon yapıyorsunuz falan.
Evet hamile kalma ihtimaliniz var. O spermler her yerde gezmiş

Hamile kalsan bile çocuğun orası burası lekeli olur. Çünkü spermleri her yere sürmüşsünüz piiiii

Parmağını neden vajinaniza sokuyor ki? Siz seks kölesi misiniz? Ağziniza bulaşan spermler mideden rahme inerse ne olacak?

Back
X