- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.072
- 598
- Konu Sahibi sorusorupcikicamm
Bakın bu arkadaş doktor. Herhalde ondan daha iyi bilecek değiliz. Bence de hamilesinizYüzde 99 hamilesin maalesef

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakın bu arkadaş doktor. Herhalde ondan daha iyi bilecek değiliz. Bence de hamilesinizYüzde 99 hamilesin maalesef
Ya nolur yargılamadan sadece soruma cevap verin.Erkek falann dwgilimBir kızın yazamayacağı kadar iğrenç ve pislik şeyler, kesinlikle erkek bu.
Bir kızın yazamayacağı kadar iğrenç ve pislik şeyler, kesinlikle erkek bu.
Ablaaa kızım zaten kızzzzBir de kız gibi yazmaya çalışıyor çıldırıyormabdjfkkf
ALAKASI YOK KIZLAR DA BİRİLERİYLE BİRLİKTE OLUYOR SONUÇTA ERKEK BUNU TEK BAŞINA MI YAPIYOR YA YARDIMA İHTİYACIM OLDUĞU İÇİN YAZDIM ŞURAYAKESİNLİKLE ERKEKSİN, BİR KIZ BU KADAR ALÇALAMAZ.
ALAKASI YOK KIZLAR DA BİRİLERİYLE BİRLİKTE OLUYOR SONUÇTA ERKEK BUNU TEK BAŞINA MI YAPIYOR YA YARDIMA İHTİYACIM OLDUĞU İÇİN YAZDIM ŞURAYA
hahhh böyle ilişkilerde genelde 5'iz oluyor. Hayırlı olsun git bir hamilelik testi yap Feridun abi.18 yaşındayım.Sevgilim 31 çektikten sonra boşaldı elini ve cinsel organını kurulayıp parmağını vajinamin içine soktu.Bakire olduğum için çok giremedi.Daha sonra penisi kuru iken 31 çekmeye başladı bu sefer boşalmadı ama aynı elini vajinama soktu.Daha sonra ağzıma boşaldı ve öpüştük.Öpüştükten sonra bana oral yapmaya başladı.Hamile kalma ihtimalim var mıdır? Lütfen yargılayacak olanlar fikirlerini kendilerine saklasın zaten üzgünüm![]()
Hayirrrr sonrasında degil kii olayın üstünden 5 gün geçtiIyi de saat cok erken daha
Bu kadar mi sapittiniz
Disarda kuşlar ötüyor
Bir kır bahcesinde çay icmelik hava yani
Odalara kapanip parmaklamaca oynayip sonrasinda üzülüp konu acmak neyin kafasi acaba![]()
Daha ne kaldı ki ? 40 yıllık evliler bu kadar üst üste şey yaşamamıştır yazdıklarınız dogruysa18 yaşındayım.Sevgilim 31 çektikten sonra boşaldı elini ve cinsel organını kurulayıp parmağını vajinamin içine soktu.Bakire olduğum için çok giremedi.Daha sonra penisi kuru iken 31 çekmeye başladı bu sefer boşalmadı ama aynı elini vajinama soktu.Daha sonra ağzıma boşaldı ve öpüştük.Öpüştükten sonra bana oral yapmaya başladı.Hamile kalma ihtimalim var mıdır? Lütfen yargılayacak olanlar fikirlerini kendilerine saklasın zaten üzgünüm![]()
5 gun 10 gun ne farkeder? Pisman olacaginiz seyleri yasamayinHayirrrr sonrasında degil kii olayın üstünden 5 gün geçti
Hayır gebe kalmanız mümkün görünmüyor. Olasılık hesaplarına takılıp obsesyon geliştirmeyin, matematiksel olarak olası olması gerçekleşme ihtimali olduğu anlamına gelmiyor. Uzun hikaye… Yanıtım, hayır böyle hamile kalınmaz.18 yaşındayım.Sevgilim 31 çektikten sonra boşaldı elini ve cinsel organını kurulayıp parmağını vajinamin içine soktu.Bakire olduğum için çok giremedi.Daha sonra penisi kuru iken 31 çekmeye başladı bu sefer boşalmadı ama aynı elini vajinama soktu.Daha sonra ağzıma boşaldı ve öpüştük.Öpüştükten sonra bana oral yapmaya başladı.Hamile kalma ihtimalim var mıdır? Lütfen yargılayacak olanlar fikirlerini kendilerine saklasın zaten üzgünüm![]()
Niye sen varken 31 çekti ?18 yaşındayım.Sevgilim 31 çektikten sonra boşaldı elini ve cinsel organını kurulayıp parmağını vajinamin içine soktu.Bakire olduğum için çok giremedi.Daha sonra penisi kuru iken 31 çekmeye başladı bu sefer boşalmadı ama aynı elini vajinama soktu.Daha sonra ağzıma boşaldı ve öpüştük.Öpüştükten sonra bana oral yapmaya başladı.Hamile kalma ihtimalim var mıdır? Lütfen yargılayacak olanlar fikirlerini kendilerine saklasın zaten üzgünüm![]()
, yalanın da hakkını vermek lazım, çocuk.Ya nolur yargılamadan sadece soruma cevap verin.Erkek falan dwgilim
Merhaba yani sevgilinin dudağındaki zevk suyuyla oral yapsa imkansız mı hamile kalınması vajina girişine doğru yaptığında felan ?Hayır gebe kalmanız mümkün görünmüyor. Olasılık hesaplarına takılıp obsesyon geliştirmeyin, matematiksel olarak olası olması gerçekleşme ihtimali olduğu anlamına gelmiyor. Uzun hikaye… Yanıtım, hayır böyle hamile kalınmaz.