Ele bulaşan sperm

ALAKASI YOK KIZLAR DA BİRİLERİYLE BİRLİKTE OLUYOR SONUÇTA ERKEK BUNU TEK BAŞINA MI YAPIYOR YA YARDIMA İHTİYACIM OLDUĞU İÇİN YAZDIM ŞURAYA

Sitede büyük harfle yazmak yasak. Seni şikayet edicem, ban yersin muhtemelen. Döndüğünde beben sütte olur, hayırlı olsun

18 yaşındayım.Sevgilim 31 çektikten sonra boşaldı elini ve cinsel organını kurulayıp parmağını vajinamin içine soktu.Bakire olduğum için çok giremedi.Daha sonra penisi kuru iken 31 çekmeye başladı bu sefer boşalmadı ama aynı elini vajinama soktu.Daha sonra ağzıma boşaldı ve öpüştük.Öpüştükten sonra bana oral yapmaya başladı.Hamile kalma ihtimalim var mıdır? Lütfen yargılayacak olanlar fikirlerini kendilerine saklasın zaten üzgünüm 😔
hahhh böyle ilişkilerde genelde 5'iz oluyor. Hayırlı olsun git bir hamilelik testi yap Feridun abi.

18 yaşındayım.Sevgilim 31 çektikten sonra boşaldı elini ve cinsel organını kurulayıp parmağını vajinamin içine soktu.Bakire olduğum için çok giremedi.Daha sonra penisi kuru iken 31 çekmeye başladı bu sefer boşalmadı ama aynı elini vajinama soktu.Daha sonra ağzıma boşaldı ve öpüştük.Öpüştükten sonra bana oral yapmaya başladı.Hamile kalma ihtimalim var mıdır? Lütfen yargılayacak olanlar fikirlerini kendilerine saklasın zaten üzgünüm 😔
Daha ne kaldı ki ? 40 yıllık evliler bu kadar üst üste şey yaşamamıştır yazdıklarınız dogruysa 🙄

Hayirrrr sonrasında degil kii olayın üstünden 5 gün geçti
5 gun 10 gun ne farkeder? Pisman olacaginiz seyleri yasamayin
Kaldi ki bi iliski bile degil aman zar bozulmasin da parmak tirmik herseyi deneyelim
Su eforu derslerinize harcasaniz tıp kazanirsiniz
Seks ömür boyu yasayabileceginiz birsey
Ne bu acele
Simdiden su yaslarinizi korkuyla panikle geciriyorsunuz falan tuhaf valla

Hayır gebe kalmanız mümkün görünmüyor. Olasılık hesaplarına takılıp obsesyon geliştirmeyin, matematiksel olarak olası olması gerçekleşme ihtimali olduğu anlamına gelmiyor. Uzun hikaye… Yanıtım, hayır böyle hamile kalınmaz.

Niye sen varken 31 çekti ?

Hayır gebe kalmanız mümkün görünmüyor. Olasılık hesaplarına takılıp obsesyon geliştirmeyin, matematiksel olarak olası olması gerçekleşme ihtimali olduğu anlamına gelmiyor. Uzun hikaye… Yanıtım, hayır böyle hamile kalınmaz.
Merhaba yani sevgilinin dudağındaki zevk suyuyla oral yapsa imkansız mı hamile kalınması vajina girişine doğru yaptığında felan ?

Back
X