Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Millet içine rahmin içine boşalıyor da hamile kalamiyor, sana ne olabilir? Çok telasliysan ertesi gün hapı al.Erkek baska bir yere bosaldi ben 20 saniye sonra yanlislikla onu elledim vajeneme temas ettim sonra birsey olur mu
Valla doğru dedin ben 1 senedir denedim ve 1 senenin sonunda hamile kaldım millet elle değince hamile kalacağını sanıyoMillet içine rahmin içine boşalıyor da hamile kalamiyor, sana ne olabilir? Çok telasliysan ertesi gün hapı al.
Ay abla netde öyle seyler yaziyor ki insanin kafasini karistiriyorlarValla doğru dedin ben 1 senedir denedim ve 1 senenin sonunda hamile kaldım millet elle değince hamile kalacağını sanıyo![]()
Sen internete bakarsan kuzum ohoo ama bak yaşın da küçük anlıyorum ama yani bunlara şeyleri yaşarken biraz düşünerek yaşayın pişman olucanız şeyler yapma asla bakAy abla netde öyle seyler yaziyor ki insanin kafasini karistiriyorlar
Yani başka açtığı konuda yazmışlar. İhtimal her daim var. Sonuçta tek bir sperm yeter yumurtayi dollemeye. Ama kişi yumurtlama gününde mi? Vaktiyle yumurtladi mi? Çatlama oldu mu? Sperm dışarda durdu canlılığı varmı? Elinden vajinaya ordan da rahme ordan da yumurtaliklara kadar uzanan güzel bir yolda ilerleyecek kadar azimlimiydi o sperm? Eğer öyleyse doğacak çocuk taşı sıksa suyunu çıkartır. Hiç aldırmasin.Valla doğru dedin ben 1 senedir denedim ve 1 senenin sonunda hamile kaldım millet elle değince hamile kalacağını sanıyo![]()
aynennn öyle ablaa olaylar karisik biraz ben arastiriyim dedim kafami cok karistirdilar sizede sormak istedim:)Sen internete bakarsan kuzum ohoo ama bak yaşın da küçük anlıyorum ama yani bunlara şeyleri yaşarken biraz düşünerek yaşayın pişman olucanız şeyler yapma asla bak
Olur olur ikiz bile olurErkek baska bir yere bosaldi ben 20 saniye sonra yanlislikla onu elledim vajeneme temas ettim sonra birsey olur mu
Spermi vajinana değdirmiş olursun.Erkek baska bir yere bosaldi ben 20 saniye sonra yanlislikla onu elledim vajeneme temas ettim sonra birsey olur mu
oldu ku bişeyErkek baska bir yere bosaldi ben 20 saniye sonra yanlislikla onu elledim vajeneme temas ettim sonra birsey olur mu
30 saniye geçmeliydi en az. Üzgünüm ama merak etmeyin tatlış tombul bi oğluşunuz olur belkiErkek baska bir yere bosaldi ben 20 saniye sonra yanlislikla onu elledim vajeneme temas ettim sonra birsey olur mu