Yaşadığım bir olayı anlatıcam lütfen bana akıl verin çok korkuyorum

helsmmamaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2025
51
3
1
27
Erkek arkadaşımla prezervatif kullanarak korunuyoruz ve elinde 5 dakka öncesinden sperm vardı neyse ondan sonra oral yolla bir ilişki yaşayıp erkek arkadaşım kendi organını elledi ve kayganlaştırıcı sürdü üstüne prezervatifi takıp yine aynı elinle onunda üstüne kayganlaştırıcı sürdü acaba elinde sperm kalıp bir sıkıntı olmasın çok korkuyorum lütfen detaylı cevap verin

Erkek arkadaşımla prezervatif kullanarak korunuyoruz ve elinde 5 dakka öncesinden sperm vardı neyse ondan sonra oral yolla bir ilişki yaşayıp erkek arkadaşım kendi organını elledi ve kayganlaştırıcı sürdü üstüne prezervatifi takıp yine aynı elinle onunda üstüne kayganlaştırıcı sürdü acaba elinde sperm kalıp bir sıkıntı olmasın çok korkuyorum lütfen detaylı cevap verin
Şöylede ekliyim o kendi organına dokunduğunda baya bi tükürük vardı çünkü oral ilişki yaşamıştık cevap verin korkuyorum

Eklentiler

• IMG_5047.webp
    IMG_5047.webp
    142,2 KB · Görüntüleme: 153
test de negatif. Ayrıca hamile olma ihtimali zaten yok
abla sana çok teşekkür ederim adetim 2 gün gecikti ve diğer adet olduğum gibi bel ağrılarım var âdet masajıda yapıyorum sökülmüyor adetim bende ondan şüpheleniyorum birde âdet masajı ilk gebelik haftalarında direk düşürür adet olursun diyorlar

Gebelikten bu kadar korkuyorsanız daha etkili şekilde korunun bu ay hamile olmadınız diyelim kazayla diğer ay olmayacağı ne malum? Sonra hamileyim ne yapıcam diye konu açarlar

Böyle elle melle gebelik oluşmaz. Gebelik olmasa da hastalık kapabilirsin doğru düzgün korun

Gebelikten bu kadar korkuyorsanız daha etkili şekilde korunun bu ay hamile olmadınız diyelim kazayla diğer ay olmayacağı ne malum? Sonra hamileyim ne yapıcam diye konu açarlar
Zaten benim kafama dank etti birdaha bu şekilde yapmam ama bu ay olabilir mi acaba görüşünüz nedir

Adet masaji nasıl oluyor? Adet masaji yapınca bebek varsa nasıl adet olacak. Hamile olmazsınız ama bu bebeği şöyle düşürür böyle düşürür şeyleri yapmayın. Zaten bebek düşmeyecekse ne yapılırsa yapilsin düşmez

Elle bebek düşse doktorlar da masaj yapar yollar kürtajla niye uğrassın?

Back
X