Ele karışmak ne zormuş , Sevgili Yengecim :)

hande58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2010
615
17
118
İstanbul
22 yaşındayım izmirde yaşıyoruz abim ve annemin arasını çok iyidir yıllardır , abim nişanşlandıgı günden beri abim degişti hemde çok başlarda beni tamamen unuttu şimdide annemle kavgalar kavgalar , öyle oluncada beni yanına almaya çalışıyor falan ama gözümden çok düştü , kızla bir sorunum yoktu ama , abim bi randa niye böyle degişti , demek için arkasında var ondada bişiler en nihayetinde kız diyebilirdiki annene bu kadar agır laflar söyleme diye oda vardı olaylar olurken , 1 ay sonra dügün var , bende hevesin zerresi yokmuş , biz annem ben ve ablam çok severdik kızı ama bu olaylardan sonra tamamen soğuduk , evlensinde bitsin şu iş , hem abim kızada aşık degil biliyoruz amaişte evlenmek için evleniyor , çok zor ne kadar iyide olsa kötüde olsa ele karışacagına yele karış diye boşuna dememişler

Son düzenleyen: Moderatör:

aşık değil evlenmek için evleniyor derken ne demek istedin canım

evlenmek için mi evleniyor nerden anladın hey allahım ya!görümceliğe başlamışsın bakıyorum

aşık değil evlenmek için evleniyor derken ne demek istedin canım

şöyleki 2 gün öncesine kadar evlenmeye karşıydı sonra baktı kötü bir hayatı var düzene girsin istedi, baba olmak istedi baktı etrafındaki tek evlenebilecek kız o , vede kızda bunu seviyor öyle oldu işte, göz göze bile gelmiyorlar yani bunu anlayabiliyorum ben

eşi ve ailesi bölümünde tam senlik bi konu var okumalısın bence

Evlenmek için evleniyor olsaydı, size karşı bu kadar savunmazdı yengenizi diye düşünüyorum...
Bence abin değişmemiştir, sadece abinizin size olan ilgisinden bir miktar yengeye kayma olmuştur.. bu da normaldir.. abiniz artık yuva kuruyor..

bizede böyle oldugunu kabullendirmek istemiyor ,kıza kötülük yaptıgının farkında ve bu yüzden bir savunma oluşturuyor sanki , keşke birbirlerini çok sevseler keşke abim çok aşık olsa o zaman bizi umursamaasa yine üzülmem en azından mutlu derim ama öyleoldugunuda görmyorumki

senin sandığın kadar size çok bağlı olmuş olsaydı öyle evlenmek için evlenmezdi şekerim....

Alıntı hande58 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
22 yaşındayım izmirde yaşıyoruz abim ve annemin arasını çok iyidir yıllardır , abim nişanşlandıgı günden beri abim degişti hemde çok başlarda beni tamamen unuttu şimdide annemle kavgalar kavgalar , öyle oluncada beni yanına almaya çalışıyor falan ama gözümden çok düştü , kızla bir sorunum yoktu ama , abim bi randa niye böyle degişti , demek için arkasında var ondada bişiler en nihayetinde kız diyebilirdiki annene bu kadar agır laflar söyleme diye oda vardı olaylar olurken , 1 ay sonra dügün var , bende hevesin zerresi yokmuş , biz annem ben ve ablam çok severdik kızı ama bu olaylardan sonra tamamen soğuduk , evlensinde bitsin şu iş , hem abim kızada aşık degil biliyoruz amaişte evlenmek için evleniyor , çok zor ne kadar iyide olsa kötüde olsa ele karışacagına yele karış diye boşuna dememişler

allahtan alıntılamışım

nasıl yok canım, arkasında kız olabilir dedin, bu olaylardan sonra kızdan soğuduk dedin ilk mesajında, demekki gelinlede ilgisi var

ben sadece tahmin ediyorum bir insan bu kadar degişemez diye , yani sizce onunla ilgili olabilirmi , yoksa kuruntumu yapıyorum he ama kızla yüzyüze hiç bir kötülügümüz olmadı yani

Abiniz demek ki, evlenmek için sevmenin gerektiğini düşünmüyor, o abinizin kararı.
Zaten size göre sevmiyor, ona göre seviyor demek ki.
Her iki koşulda da, abiniz kararını vermiş.
Aile içinde bu tarz olaylar olurken,daha nişanlı olan bu kızdan ne bekliyorsunuz,
abinizi uyarmadığını nereden biliyorsunuz.
Karışsa niye karışıyor derdiniz.
Karışmak zorunda da değil ayrıca.
Siz anne, kardeş olarak sorunlarınızı çözemiyorsanız, kız ne yapsın.

konumun kapatılması için mesaj attım , lütfen konuya mesaj yazmayın uzasın istemiyorum herşeyi anlatamadagım için suçlu oldugumu düşünücceksiniz , lütfen konuyu devam ettirmeyelim mesaj atmayalım , iyi geceler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…