22 yaşındayım izmirde yaşıyoruz abim ve annemin arasını çok iyidir yıllardır , abim nişanşlandıgı günden beri abim degişti hemde çok başlarda beni tamamen unuttu şimdide annemle kavgalar kavgalar , öyle oluncada beni yanına almaya çalışıyor falan ama gözümden çok düştü , kızla bir sorunum yoktu ama , abim bi randa niye böyle degişti , demek için arkasında var ondada bişiler en nihayetinde kız diyebilirdiki annene bu kadar agır laflar söyleme diye oda vardı olaylar olurken , 1 ay sonra dügün var , bende hevesin zerresi yokmuş , biz annem ben ve ablam çok severdik kızı ama bu olaylardan sonra tamamen soğuduk , evlensinde bitsin şu iş , hem abim kızada aşık degil biliyoruz amaişte evlenmek için evleniyor , çok zor ne kadar iyide olsa kötüde olsa ele karışacagına yele karış diye boşuna dememişler
evlenmek için mi evleniyor nerden anladın hey allahım ya!görümceliğe başlamışsın bakıyorum
aşık değil evlenmek için evleniyor derken ne demek istedin canım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/426608-13-yasindaki-handenin-diyet-oykusu.html
2011de 13 yaşındaymışsın sanırım ne ara 22 oldun ki :44:
şöyleki 2 gün öncesine kadar evlenmeye karşıydı sonra baktı kötü bir hayatı var düzene girsin istedi, baba olmak istedi baktı etrafındaki tek evlenebilecek kız o , vede kızda bunu seviyor öyle oldu işte, göz göze bile gelmiyorlar yani bunu anlayabiliyorum ben
şöyleki 2 gün öncesine kadar evlenmeye karşıydı sonra baktı kötü bir hayatı var düzene girsin istedi, baba olmak istedi baktı etrafındaki tek evlenebilecek kız o , vede kızda bunu seviyor öyle oldu işte, göz göze bile gelmiyorlar yani bunu anlayabiliyorum ben
eşi ve ailesi bölümünde tam senlik bi konu var okumalısın bence
Evlenmek için evleniyor olsaydı, size karşı bu kadar savunmazdı yengenizi diye düşünüyorum...
Bence abin değişmemiştir, sadece abinizin size olan ilgisinden bir miktar yengeye kayma olmuştur.. bu da normaldir.. abiniz artık yuva kuruyor..
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...nvalideyi-elestirir-gelini-anlayamiyorum.html
bu konu sanırım ama benim gelinimizle bir sorunum yokki , sorun benim abimde
kızkardeşim ve ben bir hesap kullanıyoruz
senin sandığın kadar size çok bağlı olmuş olsaydı öyle evlenmek için evlenmezdi şekerim....
nasıl yok canım, arkasında kız olabilir dedin, bu olaylardan sonra kızdan soğuduk dedin ilk mesajında, demekki gelinlede ilgisi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?