öncelilkle başlığın hayırlı olsun.
film tanıtımların bol miktarda spoiler içeriyor,bu sebeple başına spoiler uyarısı koymelısın.
aksi halde filmi henüz izlememiş birinin tüm hevesi kursağıda kalabilir.
iyi seyirler...
hoşgeldin canımm.
bende bu aralar filmlere iyice sardım.
özellikle tarihi filmler.
hoşgeldin canımm.
bende bu aralar filmlere iyice sardım.
özellikle tarihi filmler.
bende gecerken ugradm
bkac yil once izlemistim uyuyamadigim bir gecede bugun tesaduf yine karsilastik TURN LEFT TURN RIGHT
siddetle tavsiyemdir
hoşbuldum canım
her gune bı fılm de yapabılırız aslında öyle bişey sonra onun hakkında değerlendırme yaparız
hoşgeldin canım baktım filmin konusuna güzel bir romantik film gibi geldi. en kısa sürede izleyeceğim.
güzel fikir canım ben her güne bir film sığdırmaya çalışıyorum.
bence çok güzel olabilir. hemde birbirimizin fikirlerinden yaralanmış oluruz.
BOLEYN KIZI
Bugünki filmim Boleyn kızı.
filmin başrollerini Natalia Portman(Ann Boleyn), Scarlet Johansson(Mary Boleyn) ve Eric Bana(Kral 8.Henry) paylaşıyor.
Krala yakın olmak için çevrilen entrikalar ve bunun acı sonuçlarını anlatan etkileyici bir filmdi.
kralın dikkatini ilk önce Mary çekiyor ve bir süre sonra kardeşi Ann ona rakip oluyor. ve film büyük bir trajediyle son buluyor.
şimdi kendi yorumum spoiler içerebilir.
kralın kendi uçkuru derdine neler yapabildiğini görünce adalet kimlerin eline kalmış yahu dedirtiyor.
adam koca kiliseden ayrılıyor resmen uçkur derdine.
erkek çocuk özlemi sırf bizim padişahlara ait değilmiş. o zamanki hatunlarda kendini paralıyormuş
erkek doğuracağım diye. fransızlarda da böyleymiş bunuda 4.Henryi izleyince farkedecektim zira.
kralda maşallah daldan dala.
henrynin ilk karısı rolündeki bayan çok başarılıydı o dirayetli haller karizmatik duruş.
gerçi oyuncuların hepsini beğendim ben.
mary nin fedakarlıkları içimi cızlatmadı değil.
ann in hırsıyla yaptıkları.
ayrıca scarletciğimi çirkin göstermek için ellerinden geleni yapmışlar.
bu filmi başka bir kadroyla daha çekmişler. bazı yerleri zıtlıklar var.
sanırım kitaba uygun olanı bu başka kadroyla çekilenler.
orda olaylar daha cüretkar anlatılmış ve ann büyük bir çılgınlık yapıyor bu diğer versiyonda.
ancak ben bu diğer versiyondaki oyuncuları sevmedim hiç.
kitabını okuyanların büyük bir kısmı filmi yetersiz bulmuş ve beğenmemiş.
zaten kitaptan filme çevrilen filmler pek beğenilmez.
ben kitabı okumadığımdan filmi beğendim.
ve filmin sonu bana dediki Elizabeth: The Golden Age i izle. bende oturdum izledim tabiki.
oda başka bir güne inşallah.
kesınlıkle katılıyorum meleğimbu arada fikrimi dikkate aldıgın için teşekkür ederım
pulp fiction çok güzel çok eğlenceli bir filmdi.
özellikle birbirinden ilginç karakterleri ve karakterlerin birbirleriyle diyalogları tek kelimeyle mükkemmeldi
ayrıca çok güzel konu olmuş bazen izleyecek film bulamama sıkıntısı çekiyorum bu topiği takip ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?