Çamaşır ve Kurutma Makineleri Electrolux EWW1486HDW

DidemKaan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
1.249
66
118
Electrolux EWW1486HDW kullanan var mi arkadaslar? Kurutmasi nasil yorum rica edecegim.

Sanirim kullanan yok :) ben aldim, kullandikca olumlu ve olumsuz yonlerini yazacagim. İlk izlenimim cok iyi, kurutmada utuluk ( yani nemli), dolaba kaldirilacak kurulukta ve ekstra kurutma olarak 3 secenek var. Ben dolap kurulugunda ilk denememi yaptim, harika kurutuyor. Ayrica sectiginiz program icin verilen sureyi belli bir sureye kadar kisaltma imkani var. Programlama yaptiktan sonra kac saat yikayip kurutacagini ekranda gosteriyor. İlk kurmada 5.55 dk diye yazinca korktum acikcasi :) sonrasinda kilavuzunda okudum ki, makine ilk 15 dk atilan camasiri tartip sureyi ona gore indiriyormus. 3 saat yikama ve kurutmadan sonra katilasmis bir havlum bile yumusacik cikti :) makine kurutmaya gectiginde bir koku yayilmaya basliyor, bu tum kurutmali makinelerde oluyor (annemde de samsung var ordan biliyorum), bu nedenle kurutmaya gecince banyonun camini acip kapisini kapatmak lazim. Olumlu yada olumsuz deneyimlerimi paylasiyor olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…