Doğuma Hazırlık Elektikli göğüs pompası ilk etapta alınmalı mı? Hangi ürün?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

TheTudors

Biraz pamuk biraz un =)
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
4.924
746
363
merhaba :)

Ben bu aralar bu konuya takıldım..Çok kararsızım..

İnidirimler güzelken alayım diyorum ama ya lazım olmazsa,erken mi davranıyorum diye düşünüyorum..

Sütüm az mı gelecek,yetecek mi ya da çok mu gelecek bilmiyorum..bu durumda doğumdan önce bir tane edinmek sizce nasıl??

Gerek var diyenler ; Lansinoh çift sağım mı,avent natural ya da mamajoo mu alsam?

Bu markaları kullanan var mı?

Ben oğlumda medela almıştım memnundum.ama malesef uzun süre kullanamadım sütüm gitti

bilemedim ne yapsam.. diğer başlıklar ve konulardada bahsi geçmiş..al diyenlerde revaçta alma diyenlerde :)

İhtiyaç olursa alın ve alırsanız kesinlikle Philips Avent alın :)
Sevgiler

bu arada belirtmeyı unutmuşum..bi aksilik olmazsa sezeryan istiyorum..

bu durumda ihtıyacım olur mu??

yorum yapan herkese teşekkürler..

çevremdeki arkadaşlar ve kendı doğum tercıhım nednıyle doğum çantama koymak amacıyla aldım bır tane süt sağım makinesi..

tercihim philips avent natural elektrikli oldu :)

ihtiyaç olursa al canım olurda sütün gelmez yada bebeğini beslemez o zaman alırsın ben 2 ay almadım sonra işe başlayacağım için almıştım lansinoh çiftli aldım çok memnunum şimdi ikinci doğumumda da kullanacağım

bebeği beslememekten kastım şu aklında bulunsun yanlış anlama
benim maşallah çok bol sütüm vardı ama kızım bir türlü kilo almıyordu
sütüm duruydu annem farketmişti bunu
sonra ebeye söyledim ebe de baktı duruymuş
kızım emerken ilk sulu kısmı emip yağlı kısma ulaşamadan uyuyakalıyormuş bende sağdım ve öyle verdim bir süre
gerçekten yağ bir süre sonraa üste çıkıyordu sağdığımda

ihtiyaç olursa al canım olurda sütün gelmez yada bebeğini beslemez o zaman alırsın ben 2 ay almadım sonra işe başlayacağım için almıştım lansinoh çiftli aldım çok memnunum şimdi ikinci doğumumda da kullanacağım

bebeği beslememekten kastım şu aklında bulunsun yanlış anlama
benim maşallah çok bol sütüm vardı ama kızım bir türlü kilo almıyordu
sütüm duruydu annem farketmişti bunu
sonra ebeye söyledim ebe de baktı duruymuş
kızım emerken ilk sulu kısmı emip yağlı kısma ulaşamadan uyuyakalıyormuş bende sağdım ve öyle verdim bir süre
gerçekten yağ bir süre sonraa üste çıkıyordu sağdığımda

teşekkür ederim :) bugün bir tane aldım..çevremde al diyen çok oldu..

emzıreceğim nasipse..sadece göğüs rahatlatma ve sezeryan sonrası için kullanacğım..

philips avent aldım..

sizde ikinci kez güle güle kullanın :)

ilk hamileliğimde çok sütüm ziyan oldu, keşke en başta makine alıp stok yapsaydım dedim. Çok fazlaydı , geceliğim hep süt olurdu. Bu hamileliğimde nasipse doğumdan önce alacağım, inşallah aynı performansı bu kez de gösterebilirim :) Medela'nın kullandım, iki makine eskittim, memmundum.

Konuyla ilgilenen olur diye kndi izlenimimi yazayim dedim, bnce mutlaka edinilmeli.uc arkadas avent elektrikli pompa kullaniyoruz, memnunuz.

Ben normal dogum yaptim. Hastanede sutum geldi emzirdik. Ama eve cikinca cocuk sabaha kadar agladi sutum var saniyorduk. Ama covugun karnina baski olumca susuyordu annem ac deyince hemen makineyi cikardik sabah 5 di hic unutmam. 45 dakika bos saginca ilk damlalari gordugum an aglamstim cocuk ac kalms diye. Ise baslayinca da cok duzenli kullandim ama hayatimda sadece o gece kullansaydim bile asla pisman olmazdim. Sutum ywtiyor mu mama vereym mi kaygisi oldugu her an cikarip kac cc sutum var diye olctum.

Ayrica sut birikmesi ve bebegin emmemesinden kaynaklanan bi hastalik var iki arkadsm acillik oldu. Tek tedavisi dolan gogsunzdeki sutu sagmak. Ciddi ates yapiyor. Parayi dusunmuyorsanz kesinlkle ve kesinlkle alin derim. Benim ki avent ama lansinoh da ikili sagma ozellegi var. Aventten cok memnun kaldim. Tavsiye edeeim

Ayy konunun tekrardan gündeme gelmesi cok iyi oldu. Elektrikli olani tercih etmemizi oneriyorsunuz sanırım. Avent, lasinoh ve medela adi cok geciyor genel olarak inceledigimde. Dayaniklilik ve garanti bakimindan hangisini önerirsiniz??

Satici israrla lansinoh onermisti bende guvenemedim avent almstim. Cok memnun kaldim ama ogle aralari eve gidip tek tek sagmak zaman acisindan zor olmustu. Ciftli daha mantikli olabilirdi. Avent ve chicco ya guvenm sonsuz aldgm herseyden cok memnun kaldim. Bence fiayti hangisi uygunsa onu alabikirsinz.
Kesinlkle elektrkli alin asla basedemezsiniz manuelle. Aventin lansinoh ve digerlerinden soyle bir farki var once siz elle hizini ayarliyorsunuz bir iki hareketle (hizli ya da yavas) onu kaydedip belirledgnz hiza gore otomatik cekiyor.
Cantasiz olan daha uygun. Ben madam cococ dab makyaj cantasi alip onun icine duzenli bir sekilde koydum. Hatta simdi ikinci bebegim icin hastane cantamda. Muhtemelen sakir sakir sutum olmayacak.

Satici israrla lansinoh onermisti bende guvenemedim avent almstim. Cok memnun kaldim ama ogle aralari eve gidip tek tek sagmak zaman acisindan zor olmustu. Ciftli daha mantikli olabilirdi. Avent ve chicco ya guvenm sonsuz aldgm herseyden cok memnun kaldim. Bence fiayti hangisi uygunsa onu alabikirsinz.
Kesinlkle elektrkli alin asla basedemezsiniz manuelle. Aventin lansinoh ve digerlerinden soyle bir farki var once siz elle hizini ayarliyorsunuz bir iki hareketle (hizli ya da yavas) onu kaydedip belirledgnz hiza gore otomatik cekiyor.
Cantasiz olan daha uygun. Ben madam cococ dab makyaj cantasi alip onun icine duzenli bir sekilde koydum. Hatta simdi ikinci bebegim icin hastane cantamda. Muhtemelen sakir sakir sutum olmayacak.
Cevabiniz icin tesekkur ediyorum. Forumlara baktigimda lansinohun kimi gogusleri yara yaptigi soylenmis sanirim ben de aventi tercih edicem.

Ayy konunun tekrardan gündeme gelmesi cok iyi oldu. Elektrikli olani tercih etmemizi oneriyorsunuz sanırım. Avent, lasinoh ve medela adi cok geciyor genel olarak inceledigimde. Dayaniklilik ve garanti bakimindan hangisini önerirsiniz??
Bence avent..elektrikli olmasi ck iyi,hafif,tum philips biberonlariyla uyumlu

Back
X