Elektirikli manikür pedikür seti

yelyel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2008
440
5
118
Ankara
Arkadaşlar migrostan manikür pedikür seti aldım 22.90 liraya ben beyendim.Ojeler için kurutmasıda var.Pratik bişey.Yakınlarınızda migros varsa tükenmeden bi bakın derim.Premier marka.Paylaşmak istedim.Belki sizde evde kendiniz yapmayı tercih edenlerdensinizdir.a.s.

yahu arkadaşlar kusura bakmayın yeni farkettim mesajlarınızı çok olmuştu bu konuyu açalı kimse ilgilenmedi diye bi daha bakmadım.şubatta yazmışım.umarım bulabilirsiniz.migrostan aldım eşim bile kullanıyo.ben memnunum fotosunu çekip becerebilirsem koymya çalışıcam şarjlı birçok başlığı var.

PMP&
Premier PMP 88 Manikür-Pedikür Seti

Ben de almıştım internetten aynı marka zaman zaman kullanıyorum çok kullanışlı bir şey...

ben vakit bulup becerip resmi koyana kadar edenizz arkadaşım resmi eklemiş teşekkürler :) bendeki aynısı kızlar bi bakın migroslara bulursunuz belkide

Bende 4 sene önce Almanya'dan almıştım..Ama benimki biraz daha değişik..Çantalı fLn..Çok kullanışlı..Herşeyi var.

ya arkadaşlar ben almanyadan almıştım 3 sene önce ama bi türlü kullanmayı beceremedim.bana biraz anlatsanıza öylece duruyor ya

Back
X