elektrik almak ya da alamamak!

carpeediem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
61
3
36
Konya
merhaba bayanlar, önceki konumu bilenler bilir kısaca özetiliyim.. 3 hafta önce birisi ile tanıştırıldm..dört kere falan dışarda görüştük ve mesajlaşıyoruz gün içinde ara ara..genel itibari ile hayata bakış açılarımız çok uyumlu.. beklentilerimiz uyumlu. evlilik ile ilgili sorduğum sorulara güzel cevaplar aldım cidden.. ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ama karşımdaki kişinin verdiği cevaplarda samimi olduğunu hissediyorum. eş kıymeti bilecek birisi gibi bir profil oluştu kafamda..ama öyle bi elektrik var gibi yok gibi bende kafam karışık çoook :( onun açısından herşey çok güzel her anlamda mutlu imiş..ne yapacağım hiç bilmiyorum.. bunları düşünmekte çok mu erken davranıyorum? bu elektrik, sevgi zamanla oluşabilecek birşey mi ne yapmalıyım sizce? herkesin fikrine ihtiyacım var.. teşekkürlerr.. bu arada ikizler burcu belki eşi dostu ikizler olan vardır az çok fikir verir :)

merhaba bayanlar, önceki konumu bilenler bilir kısaca özetiliyim.. 3 hafta önce birisi ile tanıştırıldm..dört kere falan dışarda görüştük ve mesajlaşıyoruz gün içinde ara ara..genel itibari ile hayata bakış açılarımız çok uyumlu.. beklentilerimiz uyumlu. evlilik ile ilgili sorduğum sorulara güzel cevaplar aldım cidden.. ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ama karşımdaki kişinin verdiği cevaplarda samimi olduğunu hissediyorum. eş kıymeti bilecek birisi gibi bir profil oluştu kafamda..ama öyle bi elektrik var gibi yok gibi bende kafam karışık çoook :( onun açısından herşey çok güzel her anlamda mutlu imiş..ne yapacağım hiç bilmiyorum.. bunları düşünmekte çok mu erken davranıyorum? bu elektrik, sevgi zamanla oluşabilecek birşey mi ne yapmalıyım sizce? herkesin fikrine ihtiyacım var.. teşekkürlerr.. bu arada ikizler burcu belki eşi dostu ikizler olan vardır az çok fikir verir :)

ikizler burcuyum ne öğrenmek istiyorsun mesela :):) sevgi zamanla oluşur ama elektrik dediğin olay sonradan oluşmaz ılk karsılasıgında olur

dengesiz bir erkeğe hazır ol derim :)) ben ikizler burcuyum kadınıyla erkeği fark eder mi bilmiyorum ama kararlarmız çok değişken oluyor .. ani kararlar verebiliyoruz.. elektrik konusuna gelince; bence ilk buluşmada ufak bi kıvılcım oluşmuşsa devamı gelecektir :34::34::34:

Mutluluklar :17::17::nazar::nazar:

Vallahi bence zamanla olusan bir sey degil elektrik, ya etkilenmissindir, ya da etkilenmemissindir.

Bencede elektrik ilk goruste alinan bisey.ama sevgi sonradanda olurmus..bi bak tani ona gore verirsin kararini..ama hic bisey hissetmeseydinde 3-4kez gorusmezdin herhalde demekki bi isik var tani onyargili olup hemen kestirip atma derim..olmazsa olmaz zaten zorla degil yaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İlk gorusmeden sonra diger gorusmeleri yapmak icin de bir heves bir merak olmali siz de birkac kere gorusmussunuz.. İnanin olmayacagi varsa anliyorsunuz insan yanlis hissedemez derler kalbinize bir sikinti geliyor devamini getirmek iskence geliyor eger hic elektrik alamadiysaniz.. Sizde durum biraz daha iyi gibi geldi bana negatif bir seyler yoksa zamana birakin derim muhakkak netlesir birseyler..

ikizler burcuyum ne öğrenmek istiyorsun mesela :):) sevgi zamanla oluşur ama elektrik dediğin olay sonradan oluşmaz ılk karsılasıgında olur

dengesiz bir erkeğe hazır ol derim :)) ben ikizler burcuyum kadınıyla erkeği fark eder mi bilmiyorum ama kararlarmız çok değişken oluyor .. ani kararlar verebiliyoruz.. elektrik konusuna gelince; bence ilk buluşmada ufak bi kıvılcım oluşmuşsa devamı gelecektir :34::34::34:

Mutluluklar :17::17::nazar::nazar:

bende aynen sordum bunu.. çünkü şimdi evlenelim desem evlenecek bi hal var :) ufak şeylerde kararsız olsamda büyük kararlarda öyle değilim dedi..İkizler erkeği nasıl olur hiç bi fikrim yok nasıl bir eş olur mesela. geçenlerde birisi konu açmıştı burada eşi ikizlermiş çok ilgili yardımcı falan diye yazmıştı. umarım öyledir :) teşekkürler..

Vallahi bence zamanla olusan bir sey degil elektrik, ya etkilenmissindir, ya da etkilenmemissindir.

evet bencede öyle.. ama bu evlilikte ne derece önmli onu bilemiyorum:ssz:

Bencede elektrik ilk goruste alinan bisey.ama sevgi sonradanda olurmus..bi bak tani ona gore verirsin kararini..ama hic bisey hissetmeseydinde 3-4kez gorusmezdin herhalde demekki bi isik var tani onyargili olup hemen kestirip atma derim..olmazsa olmaz zaten zorla degil yaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yanii ilk görüşte aşk olmasa da ayy bi daha görüşmem ben diye birşey de demedim öyle negatif bi şey hissetmedim.. bi de fikirleri ve bakış açısı o kadar hoşuma gitti ki beni en çok etkileyen kısmı da bu nokta sanırım..hayırlısı..

İlk gorusmeden sonra diger gorusmeleri yapmak icin de bir heves bir merak olmali siz de birkac kere gorusmussunuz.. İnanin olmayacagi varsa anliyorsunuz insan yanlis hissedemez derler kalbinize bir sikinti geliyor devamini getirmek iskence geliyor eger hic elektrik alamadiysaniz.. Sizde durum biraz daha iyi gibi geldi bana negatif bir seyler yoksa zamana birakin derim muhakkak netlesir birseyler..

sorduğum tüm sorulara çok güzel cevaplar aldım, eşini mutlu etmek için çabalayacak bi erkek gördüm karşımda.bunlar beni etkiledi aslında. Ama tip olarak belki de o anlamda etkilenemedim.. dediğiniz gibi en doğrusu zamana bırakmak sanırım.. hayırlısı olsun..

Evlilik için biriyle görüştüğüne yaşın küçük değildir herhalde.
Evlilikte elektiriğin ne kadar önemli olduğunu tahmin etmeliydin bence.
İnsan içinin almadığı biriyle nasıl sevişir ki?

Onunla bulustugunda heycanli hisediyormusun? Yada mesajlastiginda? Gece gece, sabaha kadar mesajlasip konusuyormusunuz?
Bilmiyorum, adina elektrik degilde, heycan bence çok önemli. Sonuçta adam güzel cevap veriyor diyede iliskiye baslanilmazki.
Bu sonuçta bir yazili sinav yada sözlesme degilki.

elektrik almasaydın direk elerdin kafanda...bişeyler oluşmuş...bence biraz devvam et...zamanla seversin...sevgi hemen olmaz...

Sorduğun sorulara güzel cevaplar vermesi, hayata bakışınızın benzer olması hoş tabi ama
bunlar dostlarında da bulabileceğin özellikler.
Bence önemli olan, size çekici gelmesi, heyecanlındırması, kalbinizi farklı attırması
Bunlarda çok önemli , özellikle evlilik zaten zamanla bu heyecenlerın zamanla eskiyebildiği bir ilişki
Baştan bunlar olmazsa zamanla insan bunların eksikliğini hisseder diye düşünüyorum :31:

Zaten zamanla sarteler atiyo elektirik felan kalmiyo bosver :)
elektiriksiz devam et sen:16:

sorduğum tüm sorulara çok güzel cevaplar aldım, eşini mutlu etmek için çabalayacak bi erkek gördüm karşımda.bunlar beni etkiledi aslında. Ama tip olarak belki de o anlamda etkilenemedim.. dediğiniz gibi en doğrusu zamana bırakmak sanırım.. hayırlısı olsun..

Tip olarak da etkilenmek lazim en azindan begenmek hosuna gitmesi gozune guzel gelmesi.. Evlilikte hepsi lazim bence.. Ama ilk bulusmada eriyip bitmekten bahsetmiyorum zamanla da hosuna gidebilir bir bakisina bir gulusune tav olursun onunla zaman gecirerek olabilir bu..

hayata bakısınız aynı olması cook onemlı canım..... valla bende bı kere ıkızler burcu erkegı ıle konustum o kadar efendı baglı sadık oldugnu soyledı aylarca gorustuk sonra ben olmuyr deyınce basıma neelr neler getırdı... resmen kısılıgının tam tersı davrandııı..... manyak mı dıye bayaaa dusundum .. artık ikizler burcu benden uzak Allaha yakın olsn dıyrm :51: ama tanımaya calıs... kısılık cook onemlı... ıyıce emın ol hazır mantıklı bı ılıskıye adım atıosun hersey gonlunce olsun nasılsa ask falan degl su an kı hislern...:38:

canım epeydir bişey yazmamışşın...
nasıl gidiyor herşey...
senin burcun ne peki?

canım epeydir bişey yazmamışşın...
nasıl gidiyor herşey...
senin burcun ne peki?

Olmadı ya maalesef. Şöyle bi düşündüm karşımda otururkrn. Baktım hiç heyecan yok. Çok ii biriydi ama arkadaşım olabilir ancak diğer türlü düşünemedim. Bi çırpıda söyleyiverdim o da tamam anlayışla karşılayrm dedi öylece konu kapandı. Burcum oğlak aşırı seçiciyim inşallah ilerde yalnız kalmam :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Olmadı ya maalesef. Şöyle bi düşündüm karşımda otururkrn. Baktım hiç heyecan yok. Çok ii biriydi ama arkadaşım olabilir ancak diğer türlü düşünemedim. Bi çırpıda söyleyiverdim o da tamam anlayışla karşılayrm dedi öylece konu kapandı. Burcum oğlak aşırı seçiciyim inşallah ilerde yalnız kalmam :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:ssz: hayırlısı olsun hakkında canım... bende bir süredir görüştüğüm kişi hakkında karar aşamasındayım...

ne kadar zor bir durum olduğunu bilirim...:3: bir de herkesden ayrı bir yorum gelir kafan karışır...

öyle çok gürültü oluyor ki insan kendi gönül sesini duyamıyor...:52:

bende yalnız kalacağım diye korkuyorum bazen...senin yaş kaç bilmiyorum ama ben otuzlara başladım :36::9:

ben heyecandan çok biraz temiz yüzlü karakterli biri istiyorum...

Allahım inş nasip eder...

Son düzenleme:
Back
X