canım 0 lira gelmesi imkansız yahu biz evde 2 ay hiç klamdık ozaman faturada borcunuz yoktur diye geldi faturada canım mutlaka tedaşa haber verin.madem kayınpederinizin üstüne o gitsin başvursun.ve bende kıracılar üstüne alsın canım abonelığı.
kıyamet koparmalarıda sacma yahu evde oturuyorsunuz ve kullanıyorsunuz.herkes ödüyor onlarında bunu tabi bakalım olmazsa tedaşa gidelımm başvuralım bi sorun mu var demesi lazım.
ne yaparsan yap olmuyooooor :) biz kış geldi odun sobası kuralım dedik. hadi kesin 25 den aşağı gelir dedik. geçen ay kasmadığımız halde 29 geldi bu ay tam kastık 55 gelmesin mi. şok şok şooookkk ...boşver ya kasma rahat ol :))kızlar akıllı sayacımız var ilk bu ay geldi fatura 80 lira buzdolabım b sınıfı no frost.pastaları 10 dan sonra yaptım ütüde gece 10 dan sonra .sadece hafta sonra gündüz çamaşır makinasını çalıştırdım .bulaşık makinası hep gece.fırının tv nin fişi kulllanmadığmz zaman hep çekik .daha nasıl tasarruf yaparım önerilerinizi bekliyorum
arkadaşlar derdime çarekaydirigubbakcemile
biz aile apartmanındayız.yani kayınvalidemlerin apartman.kiracılarda var haliyle.
karşı dairemdeki kiracının son 3 aydır elektrik faturası 0 lira geliyor.imkansız ama.3 çocuk var ve sürekli evdeler.hiçmi ışık açmıyolar,hiçmi makine çalıştırmıyolar?
bi tuhaflık olduğu kesin.ama kaçak kullanacaklarınıda sanmam.ama bi anormallik var.
ne yapmalıyım?neden olabilir bu 0 lira gelm olayı?daha önce böyle bi şeyle karşılaşan varmı?
böyle aşatırmadan bırakırlarsa karşıdakiler sonrasında neler olabilir?(sayaç kayınpederin üstüne çünkü)
kestane kebap,acele cevap:mymeka:
kiracınızın altkat veya karşı katı boşmu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?