başına böyle bişey gelen oldu mu?(elektrik faturası)

diffdenklem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
38
0
36
Antalya
arkadaşlar merhaba
bana 2 aydır elektrik faturası gelmedi.internetten baktım sayaçlar okunmuş.borcunuz yok yazıyodu.uedaşa gittim.sayaç bozuk dediler.95bin lira borcunuz görünüyo ama mümkün değil olamaz demişti.sayaç geri sayıyomuş galiba.sayacı dün evsahibim değiştirdi.dün sayac değişmeden önce faturalar verilmiş diğer oturanlara.bu sefer internetten baktım 95bin lira borcum görünüyo.şimdi c.tesi kapalı gidip soramıyorumda.ne olacak şimdi,ne yapmalıyım,bi bilginiz varmı sizin..

Bizim basimiza daha farkli bir durum geldi, sayac okumaya gelen gorevli sayaci yanlis okumus, oyle bir fatura geldi ki o ay, isyerlerine o kadar gelmiyordur. Allahtan otomatik odemeleri kontrol ederken gordum, henuz odenmemisti fatura. Hemen elektrik idaresine gidip durumu anlattik, duzeltmeyi yaptilar. Bence pazartesi gidin elektrik idaresine, onlar yanlisligi mutlaka duzelteceklerdir.

biziz işyerine geldi.1000 tl yazacaklarına 10.000 yazılmış bir şekilde. ama hata olduğu ortadaydı. babam bazı evraklar götürmüştü hatırladığım kadarıyla itiraz dilekçesiyle birlikte

Back
X