Işte onu ben de bilmiyorum bildiğim kadarıyla o zarflar pusulalar hep sayılı boş kalanları ayrıca not edip bırakıyoruz torbaya nerden bulurlar fazladan nasıl becerirler anlamam ama yapmak isteyen ve önü açık olana her yol mümkün. Önemli olan görevlinin dikkatli olması ve bi şüphesi varsa torbayı kendinin teslim etmesi. Gitmek isteyenleri götürmek zorundalar nasılsa. Ben sırf merakımdan ve işin ucunda 64 tl olduğundan gittim görev aldım.ee canım her seçim çuval çuval oylar bulunuyor ya çöplerde... o nasıl oluyor, uzman muamelesi yapıyoruz amaben hiç anlamıyorum bu işlerden
fazla ya da sahte oy pusulası varsa onlarla değiştiriliyor, ya da direk mesela X semtte B partisinin oyu fazla, A partili şahıs/belediye, oyları yakıyor ya da atıyor. bulunan oylar da bozulmadığına güvenilmediğinden sayıma dahil edilmiyor.ee canım her seçim çuval çuval oylar bulunuyor ya çöplerde... o nasıl oluyor, uzman muamelesi yapıyoruz amaben hiç anlamıyorum bu işlerden
Gecen belediye secimlerinde Akpnin oylari bilgisayara girilirken yukseltidigi dolayisiyla oy calmis oldugu mahkemece kanitlandi . Yapiliyor iste imkansiz değilşimdi bısey demek ıstıyorum malum oylar calınıyor vs denılıyor hep bugune kadar.....benım fıkrım o kı secım sonucları her partıden kısılerın bulundugu ortamda sayılıyor....ve pusula havaya kaldırılarak oylar sayılıyor....dıyelım kı teslım edılısı sırasında oyun oynanıyor oylar calınıyor....sayma sırasında deıl.....eeee neden o zaman suan ıktıdar olan partı bu zamana kadar hep oy caldıysa heryerde hakım deıl....neden hala ızmırde chp basta neden hala doguda hdp kazanıyor...oy calan buralarda basarılı olur dıye dusunuyorum...konuya burdan yaklasmak ıstedım
Gerçek ülkücü ve saadetliler artı hak-parlılar kayacak derken akp ye mi verecekler oylarınıe etekleri tutuştu tabi geçen seferde böyle kesintiler başladı diye haber yapıldı sonuç istedikleri gibi çıkınca hiiiiiiiiiiiiiç sorun edilmedi
ama bu sefer gerçek ülkücü ve saadetlier artı hak-parlılar kayacak biliyorlar çünkü
ama tabi sonuç şaşırtıcıda olabilir onu bilemeyiz
ozaman dert olmaz bu kesintiler
diiiimiiiii
ilk bu smili kullanıyorum heyecandan ve stresten delircem
Gerçek ülkücü ve saadetliler artı hak-parlılar kayacak derken akp ye mi verecekler oylarını
Tüttür bacım tüttür sakin ol ya gören deilk kez oy kullandın sanacak
Kızım ne bence ne yazsana ben sana bir soru sordum ya
Kızım ne bence ne yazsana ben sana bir soru sordum ya
Gercek ülkücüler mi akpye mi kayacakmis? Akpye oy verirlerse gercek ulkucu mu olacaklar.e etekleri tutuştu tabi geçen seferde böyle kesintiler başladı diye haber yapıldı sonuç istedikleri gibi çıkınca hiiiiiiiiiiiiiç sorun edilmedi
ama bu sefer gerçek ülkücü ve saadetlier artı hak-parlılar kayacak biliyorlar çünkü
ama tabi sonuç şaşırtıcıda olabilir onu bilemeyiz
ozaman dert olmaz bu kesintiler
diiiimiiiii
ilk bu smili kullanıyorum heyecandan ve stresten delircem
Gercek ülkücüler mi akpye mi kayacakmis? Akpye oy verirlerse gercek ulkucu mu olacaklar.
Ilahi Amine cok güldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?