Dün gittim arkadaşımın yanına istediği gibi bahsettiği arkadaşıyla tanıştım.Bir çok arkadaşımız da ortak.İçinde bulunduğum durumu gayet iyi biliyormuş arkadaşım anlatmış herşeyi ( bunları o söylemedi arkadaşım söyledi)benimle ilgileniyor ama durumumu bildiğinden tamamen arkadaşca tanıma çabasında.Son derece dikattli dinliyor ve dikkatle seciyor cümlelerini.Asla yavşama durumu söz konusu değil.Halimde zaten buna müsait değil.
Beni arayacağını söylediği günün üstünden 4 gün gecti.Uykusuz gecenin orta yerinde sıraladığım mesajların;"eğer bir parça değerim varsa arayıp bana herşeyi anlatırsın"deyişimin üstünden de 3 gün.Hala ses seda yok.İçimdeki merak ona duyduğum öfkeyle,hala butun bu olanları kabullenememle karışmış durumda.Düğüm düğüm olmus bir yün yumağı gibiyim.Düğümlerimi açmaya çalıştıkça daha da karışıyorum.Sevdiğim hiç kimseyi kolay unutamadım çünkü kolay sevemedim hiç kimseyi hiç bir zaman.Fakat yaş ilerledikçe eskisi kadar gücü de kalmıyor insanın yeni heyecanlara dalmaya.Hala onu severken kalbimin buna izin vereceğini de sanmıyorum.Gönlüm buz gibi,yaralı,acıyor her yanı.Bütün gün kendimi yormak için ne gerekiyorsa yapıyorum.Düşünmemek için,hayatıma devam edebilmek için ama gece yastığa başımı koyduğumda ise beynimin her tarafına vuruyor bana yaşattığı bı ızdırab.Uykuya dalana kadar binlerce soru dolanıyor hücrelerimde.Cevap verecek kişinin ise umrunda bile değilim.
Bu forumda aşk acısı çekenlerin yazılarını okuyorum.Okudukca üzüntüm artıyor aslında.Geri döner diyorlar erkekler çünkü onların jetonları köşeli.Biz acımızı yaşayıp onları unutunca geri dönerler.İş işten geçtikten sonra..bitmeyecek yani acı çektirmeleri.Hangi hakla?"sen beni sevmeye ve ağlamaya devam et.Ben o sırada seni umursamayıp karar vermeye çalışayım.İki üç dudak daha öpüp seni özleyip özlemediğime karar verdiğimde seni seçmişsem ararım oldu mu bebek?sonra sen zaten aşkımdan ölüp beni unutamamış şekilde beklerken uğrarım hayatına,bende dökerim belki gözyaşı,iki üç etkileyici beylik lafına kanmayacak kadın yoktur zaten nasılsa bir iki naz evresinden sonra affedersin beni"diyor bir çok erkek gibi o zaman.
Bütün erkekleri aldatan,onlara yalan söyleyen,duygularını hiçe sayan,daldan dala atlayan kadınları kutlamak istiyorum tüm kalbimle.Bu kadınlar erkeklerin gercek yüzünü görebilen ve hak ettikleri şekilde davranan akıllı hemcinslerimiz.Hepsine avazım cıktıgı kadar bağırıp HELAL OLSUN SİZLERE! demek istiyorum