Elektrik nasıl alınır.? lütfen yardım edin..

tabikiii netteki ne ki? özlüyorum diyorsun içinde bir şey hissediyorsun özlem duygusu göremiyorsun,sarılamıyorsun.hiç bir şey yapamıyorsun hersey hayallerle sınırlı.kukuman kusu gibi düşün düşün dur.cok sıkıcı ya gercekten insanoğlunda enteresan bir sabır durumu var.kendi adıma artık hiç özlem çekecek halim yok.bitti.dibimde yanımda olanı istiyorum.aynı sehirde olmak yagmur yagdıgında birlikte yürüyebilmek,kar yagdıgında birlikte dolaşabilmek,canım birsey cektiginde birlikte yiyebilmek istiyorum.yolda kalsan,bayılsan ona kimbilir ne vakit haber verecekler?ne yapayım öyle sevgiliyi?cok romantikmişim gercekten kalmadı bende artık.bununla birlikte hayali dunyaya elveda dedim.gercek hayattan da tanısam birini uzaktaysa istemiyorum.aşk olmuyor öyle garip bir şey oluyor.birbirinizi tanıyamıyorsunuz ki.

konu elektrik meselesinden internette tanışma meselesie dönmüş:75:

bence nette yada gerçekte tanışmanın hiçbir farkı yok..
gerçekte tanışıp da mutsuz olan çok kişi tanıyorum, o zaman nerde tanışcaz mutlu olmak için
mutluluk nerede?
bunu hiçbirimiz bilemeyiz

ben onu kaybetmeyi hiç istemiyorum, o ayrılalım demeden ayrılamam..
normalde en yakınıma bile güvenemeyen ben, ona öyle bir güveniyorum ki kendime inanamıyorum

sonuna kadar ilerlesin, herşey olacağına varır
evlenmek için çok erken bana göre kaybedeceğim bişey olmaz, çok mutluyum onunla, tanışmadan önce öyle kötüydüm ki hayattan nefret ediyordum...

aşk; dokunabilmek, sarılmak, öpüşmek değildir; yanında olmadan bile sadakatle bekleyebilmektir..
eğer bu kişiyle bunu yaşayamazsam böyle birini bulana kadar bütün hayatım boyunca beklicem

Tipini beğenmiyorsan, ne kadar iyi anlaşsan da olmaz, ısınamazsın bir daha çünkü.

Ancak çok iyi arakdaş olursunuz o kadar.

Tecrübeyle sabittir. :68:

Seni çok mutlu ediyor olması egolarını tatmin ettiğinden olabilir.

Son düzenleme:
Aslında belli de olmuyor.Arkadaslarımdan biri görücü usulu biriyle ailesinin ısrarı sonucu tanıstırıldı.Zerre kadar beğenmediği,kendisine antipatik gelen hatta çingene gibi ıyyyy dedigi adama deliler gibi aşık olup evlendi :))) Allah bozmasın çok da mutlu.

Bu arada benimki aradı bugün.İşi çıktı yarım kaldı konuşmamız sonra ararım dedi.Bakalım konuşmanın devamı hangi güne kısmet olacak? "sen beni istemiyormuşsun,beğenmemişsin,ayıp olmasın diye yanımda duruyormuşsun gibi davrandın" diyor ısrarla.

İnsan kendini kasa kasa nereye kadar götürebilir ki ilişkiyi..eninde sonunda biter. Uzatma vakit kaybın olur. Emin olmadığın kişiyle zamanı çok uzatma..gerek yok. Acabalarla olmaz.

aşk; dokunabilmek, sarılmak, öpüşmek değildir; yanında olmadan bile sadakatle bekleyebilmektir..
eğer bu kişiyle bunu yaşayamazsam böyle birini bulana kadar bütün hayatım boyunca beklicem

dogru ask birtek dokunmaktan ibaret degildir ama sonucta eninde sonunda aranizda tensel birseyler olacak ve bu icinden gelmedigi surece hos olurmu? mesela diyelim o sana yaklasmak istedi ve sen onun dis gorunusunden pek hosnut olmadigin icin icinden gelmeyebilir ve o da farkeder, cok kirilacaktir ve bu durumdan dolayi araniza sogukluk girebilir.

Aslında belli de olmuyor.Arkadaslarımdan biri görücü usulu biriyle ailesinin ısrarı sonucu tanıstırıldı.Zerre kadar beğenmediği,kendisine antipatik gelen hatta çingene gibi ıyyyy dedigi adama deliler gibi aşık olup evlendi :))) Allah bozmasın çok da mutlu.

Bu arada benimki aradı bugün.İşi çıktı yarım kaldı konuşmamız sonra ararım dedi.Bakalım konuşmanın devamı hangi güne kısmet olacak? "sen beni istemiyormuşsun,beğenmemişsin,ayıp olmasın diye yanımda duruyormuşsun gibi davrandın" diyor ısrarla.

askta boyle guzel surprizlerde olabiliyor, sanki boyle evlilikler daha uzun sureli oluyor birbirini yillarca sevipte evlenenlerinkinden?!

:31:

sizin aranızdaki şey ne ben hala anlayamıyorum :40:
bi gün bitti diyosun telimi değiştircem diyosun, diğer gün aradı tekrardan diyosun
galiba oda istiyo ama senden bekliyo
o gün hastaydım ondan soğuk davrandım de bence
bu kadar severken ayrılmayın

görücü usulu evliliklern uzun olma sebebi bence mantık evliliği olmalarıdır
aileler en doğru kişiyi buldukları için
ben de hayatım boyunca hep mantığımla hareket ettim, en doğru en güzel sonuca ulaşırım inş. :)

Bana uzak davranıp,sadece kendi duygularını önemseyip 5 ayı 1 gunde sildiği,konuşma gereği duymadığı,üzülüşüme sessiz kaldığı,telefon numaralarının başka 2 isime ait oluşu ve bu isimleri bana acıklama gereği duymayısı,görüştüğümüz günkü soğuk tavırları,mesajlarıma "ben bu işi bitirdim bana hiç bir şey söylemeye ve sormaya hakkın yok"der gibi cevaplar verişi bazen de cevap verme gereği de duymayısı sebebiyle gururlu davranıp,beni istemeyeni ben de istemem.Tak sepeti koluna herkes kendi yoluna ,sevgilim olmayacaksın madem,bu kadar kenara itebildin beni madem arkadaşım da olamazsın hatta bana artık hiç bir şekilde ulaşamazsın demek isteyişim nedeniyle değiştirmek istiyordum telefon numaralarımı.

Birlikteliğimize devam edebilir miyiz bu kadar kırgınlıktan,hayal kırıklıklarından,bozulan büyüden sonra bilmiyorum.Bunu istediğimden de emin değilim.Onunda kararsız olduğu aşikar.Üzerime düşüp "seni kaybetmek istemiyorum.Aklındaki tüm soru işaretlerini silmeye hazırım.Mutluluğumuz için çabalamama izin ver." de diyen birini görmüyorum karşımda.Daha ilk olumsuz durumda bana arkasını dönen biriyle sevgili olmak ne kadar doğru bilmiyorum.Geleceğe yönelik şeyler hayal ederken hatta bunun üzerine ciddi şekilde konuşmuşken şimdi ciddi düzeyde tereddütlerim mevcut.

Kimseyi dinlemedim.Aşkta gurur yoktur sözüne istinaden dun gece içimde tasıdıgım herseyi yazdım bir kaç mesaj şeklinde.Söyleyeceği herşeyi anlayabileceğimi ama suskun kalmasının kafamın içinde yüzlerce soruya dönüştüğünü,olan olmayan ne varsa düşünmekten mahvolduğumu,bana içinde taşıdığı herşeyi anlatması gerektiğini söyledim.Keşkeleri sevmiyorum hayatımda.Keşke deseydim,söyleseydim,yapsaydımları..elimden geleni yaptıkdan ancak arkama huzurla yaslanabilirim.Elimden geleni de yaptıgıma inanıyorum.Gururumu hiçe saydım.Bu bile çok büyük bir şey.5 ay internetten devam ettirdiğim bir ilişkiyi sahiplendim.İnsanlar 5 yıllarını hiçe sayıp yollarına devam ederken.Bundan sonrası kısmet.Sabah,bugun beni arayacagını söylemiş.Ben yeteri kadar konuştum artık onu dinlemek istiyorum.

Arkadaşlarım ise çoktan harekete geçtiler.İnternetten olduğu için,bu şekilde davrandığı için kimsenin onu da benim duygularımı da ciddiye aldığı yok çünkü.Uzun süredir beni beğenen ve tanışmak isteyen biri vardı.Aramızdaki sorunları öğrenir öğrenmez kalkmıs Ankara'ya gelmiş ve benimle görüştürmelerini istemiş arkadaşımdan.Görüşmezsen hakkımı helal etmem diyor arkadaşım.Oysa ki o kadar yanlış bir zamanki benim icin.İçime kapalı olduğum,hiç bir şeyden tat almadığım,sinirlerimin bozuk olduğu,sohbet edecek dermanımın ve isteğimin olmadığı bir dönemdeyim ama yarın mecbur kalıp gideceğim :78: yeni bir insanla tanışmak,kendimi anlatmak,birbirimizi tanımak falan istemiyorum.Kendimi çok yorgun hissediyorum :59:

Offf artık arasa da ne olacaksa olsa artık.Şu bir hafta bir yıl gibi geçti ya.

Dün gittim arkadaşımın yanına istediği gibi bahsettiği arkadaşıyla tanıştım.Bir çok arkadaşımız da ortak.İçinde bulunduğum durumu gayet iyi biliyormuş arkadaşım anlatmış herşeyi ( bunları o söylemedi arkadaşım söyledi)benimle ilgileniyor ama durumumu bildiğinden tamamen arkadaşca tanıma çabasında.Son derece dikattli dinliyor ve dikkatle seciyor cümlelerini.Asla yavşama durumu söz konusu değil.Halimde zaten buna müsait değil.

Beni arayacağını söylediği günün üstünden 4 gün gecti.Uykusuz gecenin orta yerinde sıraladığım mesajların;"eğer bir parça değerim varsa arayıp bana herşeyi anlatırsın"deyişimin üstünden de 3 gün.Hala ses seda yok.İçimdeki merak ona duyduğum öfkeyle,hala butun bu olanları kabullenememle karışmış durumda.Düğüm düğüm olmus bir yün yumağı gibiyim.Düğümlerimi açmaya çalıştıkça daha da karışıyorum.Sevdiğim hiç kimseyi kolay unutamadım çünkü kolay sevemedim hiç kimseyi hiç bir zaman.Fakat yaş ilerledikçe eskisi kadar gücü de kalmıyor insanın yeni heyecanlara dalmaya.Hala onu severken kalbimin buna izin vereceğini de sanmıyorum.Gönlüm buz gibi,yaralı,acıyor her yanı.Bütün gün kendimi yormak için ne gerekiyorsa yapıyorum.Düşünmemek için,hayatıma devam edebilmek için ama gece yastığa başımı koyduğumda ise beynimin her tarafına vuruyor bana yaşattığı bı ızdırab.Uykuya dalana kadar binlerce soru dolanıyor hücrelerimde.Cevap verecek kişinin ise umrunda bile değilim.

Bu forumda aşk acısı çekenlerin yazılarını okuyorum.Okudukca üzüntüm artıyor aslında.Geri döner diyorlar erkekler çünkü onların jetonları köşeli.Biz acımızı yaşayıp onları unutunca geri dönerler.İş işten geçtikten sonra..bitmeyecek yani acı çektirmeleri.Hangi hakla?"sen beni sevmeye ve ağlamaya devam et.Ben o sırada seni umursamayıp karar vermeye çalışayım.İki üç dudak daha öpüp seni özleyip özlemediğime karar verdiğimde seni seçmişsem ararım oldu mu bebek?sonra sen zaten aşkımdan ölüp beni unutamamış şekilde beklerken uğrarım hayatına,bende dökerim belki gözyaşı,iki üç etkileyici beylik lafına kanmayacak kadın yoktur zaten nasılsa bir iki naz evresinden sonra affedersin beni"diyor bir çok erkek gibi o zaman.

Bütün erkekleri aldatan,onlara yalan söyleyen,duygularını hiçe sayan,daldan dala atlayan kadınları kutlamak istiyorum tüm kalbimle.Bu kadınlar erkeklerin gercek yüzünü görebilen ve hak ettikleri şekilde davranan akıllı hemcinslerimiz.Hepsine avazım cıktıgı kadar bağırıp HELAL OLSUN SİZLERE! demek istiyorum :65:

Elektrik alımı fikirlerin uyuşmasına falan bakmıyor bence.
Elektrik bana göre hepsinin dışında çok özel bir duygu...
Elektriğin nasıl alındığı yönünde bir tarif veremem ama hiç birşey yapmadan kendiliğinden alınır diyebilirim..

Dün gittim arkadaşımın yanına istediği gibi bahsettiği arkadaşıyla tanıştım.Bir çok arkadaşımız da ortak.İçinde bulunduğum durumu gayet iyi biliyormuş arkadaşım anlatmış herşeyi ( bunları o söylemedi arkadaşım söyledi)benimle ilgileniyor ama durumumu bildiğinden tamamen arkadaşca tanıma çabasında.Son derece dikattli dinliyor ve dikkatle seciyor cümlelerini.Asla yavşama durumu söz konusu değil.Halimde zaten buna müsait değil.

Beni arayacağını söylediği günün üstünden 4 gün gecti.Uykusuz gecenin orta yerinde sıraladığım mesajların;"eğer bir parça değerim varsa arayıp bana herşeyi anlatırsın"deyişimin üstünden de 3 gün.Hala ses seda yok.İçimdeki merak ona duyduğum öfkeyle,hala butun bu olanları kabullenememle karışmış durumda.Düğüm düğüm olmus bir yün yumağı gibiyim.Düğümlerimi açmaya çalıştıkça daha da karışıyorum.Sevdiğim hiç kimseyi kolay unutamadım çünkü kolay sevemedim hiç kimseyi hiç bir zaman.Fakat yaş ilerledikçe eskisi kadar gücü de kalmıyor insanın yeni heyecanlara dalmaya.Hala onu severken kalbimin buna izin vereceğini de sanmıyorum.Gönlüm buz gibi,yaralı,acıyor her yanı.Bütün gün kendimi yormak için ne gerekiyorsa yapıyorum.Düşünmemek için,hayatıma devam edebilmek için ama gece yastığa başımı koyduğumda ise beynimin her tarafına vuruyor bana yaşattığı bı ızdırab.Uykuya dalana kadar binlerce soru dolanıyor hücrelerimde.Cevap verecek kişinin ise umrunda bile değilim.

Bu forumda aşk acısı çekenlerin yazılarını okuyorum.Okudukca üzüntüm artıyor aslında.Geri döner diyorlar erkekler çünkü onların jetonları köşeli.Biz acımızı yaşayıp onları unutunca geri dönerler.İş işten geçtikten sonra..bitmeyecek yani acı çektirmeleri.Hangi hakla?"sen beni sevmeye ve ağlamaya devam et.Ben o sırada seni umursamayıp karar vermeye çalışayım.İki üç dudak daha öpüp seni özleyip özlemediğime karar verdiğimde seni seçmişsem ararım oldu mu bebek?sonra sen zaten aşkımdan ölüp beni unutamamış şekilde beklerken uğrarım hayatına,bende dökerim belki gözyaşı,iki üç etkileyici beylik lafına kanmayacak kadın yoktur zaten nasılsa bir iki naz evresinden sonra affedersin beni"diyor bir çok erkek gibi o zaman.

Bütün erkekleri aldatan,onlara yalan söyleyen,duygularını hiçe sayan,daldan dala atlayan kadınları kutlamak istiyorum tüm kalbimle.Bu kadınlar erkeklerin gercek yüzünü görebilen ve hak ettikleri şekilde davranan akıllı hemcinslerimiz.Hepsine avazım cıktıgı kadar bağırıp HELAL OLSUN SİZLERE! demek istiyorum :65:

Bende helal diyorum!

sizin aranızdaki şey ne ben hala anlayamıyorum :40:
bi gün bitti diyosun telimi değiştircem diyosun, diğer gün aradı tekrardan diyosun
galiba oda istiyo ama senden bekliyo
o gün hastaydım ondan soğuk davrandım de bence
bu kadar severken ayrılmayın

görücü usulu evliliklern uzun olma sebebi bence mantık evliliği olmalarıdır
aileler en doğru kişiyi buldukları için
ben de hayatım boyunca hep mantığımla hareket ettim, en doğru en güzel sonuca ulaşırım inş. :)

Ben mantıkla karar vermenin doğru olmadığını düşünüyorum..çünkü evlilikte en önemli bağ duygusal bağdır..o olmazsa mutluluk da olmaz. Eğer kişi çok sevmeyi sevilmeyi umursamazsa belki olabilir. Ben mantıkla karar verdim yanıldım. :(

Back
X