elektrik süpürgesi için öneriniz?

kızlar çeyizim için bana önerebileceğiniz elektrik süpürgesi var mı?

cnm piyasada çok çeşit marka ve model elektrik süpürgesi var sen toztorbasız mı sulu mu normal toztorbalı mı dikey mi nasıl bişi istiyorsun ? ben toztorbasız hafif ve ucuz diye arçeliğin elektrik süpürgesini tercih ettim ne kadar iyidir bilemem ama çalışan bir bayanım torbayla uğraşamam dedim sulu olanını şimdi kullanıyoruz temizliği çok uğraştırıyor haftada bir iki kullanacağım için çokta iyi bişi olmasına özen göstermedim ben cnm ama philips maratondan çok memnun kalanlar var:34:

tam olarak nasıl bişey istiyosun. haftalık kullanabileceğin bişeymi, yoksa günlük dik süpürgelerdenmi.
günlük elektrikli olsun dersen 2 tavsiyem var;
arnica süpürgeç 1600 w ve indirimde 110 tl gibi
fakir darky gibi bişeydi sanırım 1600w gücünde yine oda aynı rakam..(kullananlar çok memnun)

bence bi tane böyle al...diğeride sulu olanlar sağlıklı, haftalıkta onu açarsın..(yani en azından benim fikrim)

cnm piyasada çok çeşit marka ve model elektrik süpürgesi var sen toztorbasız mı sulu mu normal toztorbalı mı dikey mi nasıl bişi istiyorsun ? ben toztorbasız hafif ve ucuz diye arçeliğin elektrik süpürgesini tercih ettim ne kadar iyidir bilemem ama çalışan bir bayanım torbayla uğraşamam dedim sulu olanını şimdi kullanıyoruz temizliği çok uğraştırıyor haftada bir iki kullanacağım için çokta iyi bişi olmasına özen göstermedim ben cnm ama philips maratondan çok memnun kalanlar var:34:

canım ben toz torbalı hepa filtreli dik olmasına gerek olmayan bi süpürge istiyorum.annem sulu arnica kullanıyor ama ben çalışıyorum öyle doldur boşalt temizle uğraşamam.toz torbasız olsun dedim ama benim ileri derece alerjim var astıma çevirmek üzere olan onu boşaltırken sorun yaşarım diye düşünüyorum.bu yüzden toz torbalı olsun ki diyorum atarım torbayı hiç uğraşmam.

tam olarak nasıl bişey istiyosun. haftalık kullanabileceğin bişeymi, yoksa günlük dik süpürgelerdenmi.
günlük elektrikli olsun dersen 2 tavsiyem var;
arnica süpürgeç 1600 w ve indirimde 110 tl gibi
fakir darky gibi bişeydi sanırım 1600w gücünde yine oda aynı rakam..(kullananlar çok memnun)

bence bi tane böyle al...diğeride sulu olanlar sağlıklı, haftalıkta onu açarsın..(yani en azından benim fikrim)

canım teşekkür ederim önerin için ama sulu olmayan toz torbalı hepa filtreli onerebileceğin var mı?

anneme ihlasın süpürgesini aldım gercektende cok memnunum tavsıyede ederım

Back
X