- 20 Ocak 2021
- 2.275
- -116
- 68
- 42
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Ne ilgisi vârMemur olmak ne güzel, keşke benim de böyle dertlerim olsa.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne ilgisi vârMemur olmak ne güzel, keşke benim de böyle dertlerim olsa.
Ortada hicbisi yok konusaak bisi de yok yok yani yok.abi yok anlayın artık
Yok bitti hoc başlamadı olmadi olabiirdide
O zaman konuyu kapattıracaksın herhalde? Girişememe, gelişememe ve sonuç olduğuna göre konu bitti.Olsaydı da büyütecek bir durum yok
Evet hicbisi yok olmadi oladabilirdi ona da kendime de saygi duyuyorum.heyecanlandim ama bitti daha dogrsu hic baslamadiBiz en baştan beri bunun farkındayız sen farkına vardıysan sıkıntı yok. Konuşma bile yok bence ama.
Ben evlenmeyi düşünmüyorumSen yardımcı olunca evleniriz sanmıştım
Evlilik benim hayatimda olmaacak beni tanımadan nasil br yorum buSen yardımcı olunca evleniriz sanmıştım
Üzülme zaten senle kimse evlenmez bu kafaylaEvlilik benim hayatimda olmaacak beni tanımadan nasil br yorum bu
Ona niye saygı duyuyorsun sarılmalı marılmalı emoji atmış bi deEvet hicbisi yok olmadi oladabilirdi ona da kendime de saygi duyuyorum.heyecanlandim ama bitti daha dogrsu hic baslamadi
Bu adam olmasa bile hayatımda düzgün bir ilişki istiyorum.guven sygj sevgi bütün güzel duyguları olsun
yok vanessa troll bu gerçek benceBu üyenin yazım tarzı, konularının doluluğu ve derinliği bana vanessayı hatırlatıyor.