elektrik süpürgesi philips mi rowentamı?

turkgulcin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
1
0
36
Kayseri
elektrik süpürgesi tavsiye edermisiniz? philips le rowenta arasında kaldım, rowenta çok sessizmiş, acaba torbasızmı olsun ?ne yapsam?:1:

Rowenta'nın silence force modelinden istiyorum bende araştırdım inceledim
Hem sessiz hemde çok güçlü çekim gücü var eğer hala karar veremediyseniz rowenta derim

Rowenta'nın silence force modelinden istiyorum bende araştırdım inceledim
Hem sessiz hemde çok güçlü çekim gücü var eğer hala karar veremediyseniz rowenta derim

ben rowenta silence force aldım
hiç memnun değilim
acayip pişmanım çekişi boru kısmından baktıgınız zaman tamam güzel ama
ucunun ücgen yapısından mıdır nedir bilemiyorum acayip azalıyor cekiş gücü
paranıza kıyıp miele almanızı tavsiye ederim
benim ablamlar kullanıyorlardı
cok memnunlardı ben parama kıyamadım ama su an cok pismanım

ben rowenta silence force aldım
hiç memnun değilim
acayip pişmanım çekişi boru kısmından baktıgınız zaman tamam güzel ama
ucunun ücgen yapısından mıdır nedir bilemiyorum acayip azalıyor cekiş gücü
paranıza kıyıp miele almanızı tavsiye ederim
benim ablamlar kullanıyorlardı
cok memnunlardı ben parama kıyamadım ama su an cok pismanım

aynen canim ya ben de cok pismanim rowenta silence aldigima o ucgen ucundan midir nedir haliya yapisip kaliyor ve cok zorlaniyorum.. sende de mi oyle oluyor???

$Philips-FC-9170-Performer-Elektrikli-Supurge__33247790_0.webpdün ykm de eloktroniklerde % 30 indirim vardı. sadece hafta sonu için geçerli olan bir kampayaydı.
uzun zamandır incelediğim ve almaya karar verdiğim phlips performer süpürge 520 liradan 360 liraya dümüş. hiç kaçırmadım tabi ve şunu anladım. şimdiye kadarki süpürgelerimle salak salak geziniyormuşum evin içinde. süpürdüğümü bu süpürgeyle anladım.

Son düzenleme:
ihlas siemens ve philips kullanan birisi olarak kesinlikle philips mararaton diyorun ustune de tanımıyorum. bircogu 2000 watt civarı supurgelerin ama onemli olan itiş deüil cekiş gucu philipps ler ortalama 350-450 watt. 5. kademede yerinden oynatamıyosun halıyı oyle bir tutup cekiyor ki. ayrıca torbasız olması da cok iyi emiş gucu hic eksilmyor. sulular gibi de zahmetli değil. 4 yıldır philipss maraton kullanıyoruz ben ceyizime de bundan alcam...

rowenta air force 24 w kullanıyorum memnunum yeni aldım sadece mutfak için almıştım dikey süpürge ama iyikide almışım. her odaya süpürüyorum

aynen canim ya ben de cok pismanim rowenta silence aldigima o ucgen ucundan midir nedir haliya yapisip kaliyor ve cok zorlaniyorum.. sende de mi oyle oluyor???

benim o ücgen uc hic dogru düzgün cekmiyordu
ben de düz bir tane aldım onla süpürüyorum biraz daha ii performansı
ama biraz daha para ekleyip miele almadıgıma cok pismanım
ablamlar miele kullanıyorlar o kadar memnunlar ki
4 senedir kullanıyorlar daha tık etmedi süpürgeleri ve süper geciyor

Back
X