kızlar elektirik süpürgesi tavsiyelerinizi bekliyorum çok acil.... !!!
kızlar benim düşüncem sulu süpürge almayın ben almadan önce çok araştırdım. satıcılar bile önermedi. bakteri üretiyor vs. akşam misafirlerin geldi diyelim her taraf dağıldı döküldü e bi süpürüp öyle yatayım dicen yok hazneye suyu doldur süpür süpürme işlemi bitene kadar kan ter içinde kalıyorum zaten işin bitti şimdi birde o pis hazneyi yıka üüfff yerdeki kılı tüyü pisi herşeyi içinde. yıkamazsan koku yapar. suslu ortam bakteri üretir. yani bir sürü şey bence torbalıdan şaşmayın.
phlıps aldım 450 tl 3-4 ay önce slen star sessiz çalışan memnunun güzel süpürüyor tavsiye ederim alacak arkadaşlara.
canım arnika bora eskileri gibi değil bir kovayı sapından tutup çekiyorsun okadar zahmetli değil.. tabi tercih meselesi.. ama torbalılar da filtreden hava veriyor tozları iyice karıştırıyor astımı olan biri için sulu süpürgeler daha iyi.. hem su boşaltıp çalkalamak okadar zor değil bence.. çok şükür elde çamaşır yıkamıyoruz bulaşık yıkamıyoruz bari bi kova suyu boşaltalım ama dimi :) bakteriye bakarsan o herşeyde var..
evlenirken çeyizime arzumun su filtreli süpürgesini almıştım ama hiç memnun kalmadım 1 sene dayanabildim sadece
sonra tavsiye üzerine bosch tan 450liraya bi süpürge aldım ama verdiğim paraya değdi şiddetle tavsiye ederim ablamada aldırdım oda çok memnn
benim ki torbalı ama en arkasında da hepa filtresi var. yani toz çıkışı imkansız. hepa filtreyi internetten araştır.[/QUOT
teşekkür ediyorum hepa filtreyi kesinlikle araştıcam sağol
kızlar elektirik süpürgesi tavsiyelerinizi bekliyorum çok acil.... !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?