Elektrikli Süpürgeler Elektrik süpürgesi tavsiyelerinizi alabilir miyim?

arnica nın bora sulu süpürgesi çok güzel.. hem o diğer sulu süpürgeler gibi fazla ses çıkarmıyormuş.. normal süpürge gibi işte.. temizlemesi de kolay.. görümcem kullanıyor çok memnun .. bende 2-3 aya kadar almayı düşünüyorum.. piyasa fiyatını iyice araştır tavsiyem.. normalde 230-250 civarı ama bazı yerlerde 300'e çıkıyormuş.. ayrıca tanıdık toptancı ya da yardımcı olabilecek biri varsa 180'e falan alabilirsin..

bu benim tavsiyem.. diğer arkadaşlar da bişiler paylaşsın belki bende fikir değiştirebilirim.. ama şimdilik bu bana cazip geldi

kızlar benim düşüncem sulu süpürge almayın ben almadan önce çok araştırdım. satıcılar bile önermedi. bakteri üretiyor vs. akşam misafirlerin geldi diyelim her taraf dağıldı döküldü e bi süpürüp öyle yatayım dicen yok hazneye suyu doldur süpür süpürme işlemi bitene kadar kan ter içinde kalıyorum zaten işin bitti şimdi birde o pis hazneyi yıka üüfff yerdeki kılı tüyü pisi herşeyi içinde. yıkamazsan koku yapar. suslu ortam bakteri üretir. yani bir sürü şey bence torbalıdan şaşmayın.
phlıps aldım 450 tl 3-4 ay önce slen star sessiz çalışan memnunun güzel süpürüyor tavsiye ederim alacak arkadaşlara.

ben de bekliyorum bu konuda tavsiye
evlenirken siemens almıştım hiç memnun değilim
beyaz eşyalarım da siemens, onlardan da memnun değilim
bir daha asla almam bu markadan

canım arnika bora eskileri gibi değil bir kovayı sapından tutup çekiyorsun okadar zahmetli değil.. tabi tercih meselesi.. ama torbalılar da filtreden hava veriyor tozları iyice karıştırıyor astımı olan biri için sulu süpürgeler daha iyi.. hem su boşaltıp çalkalamak okadar zor değil bence.. çok şükür elde çamaşır yıkamıyoruz bulaşık yıkamıyoruz bari bi kova suyu boşaltalım ama dimi :) bakteriye bakarsan o herşeyde var..

evlenirken çeyizime arzumun su filtreli süpürgesini almıştım ama hiç memnun kalmadım 1 sene dayanabildim sadece
sonra tavsiye üzerine bosch tan 450liraya bi süpürge aldım ama verdiğim paraya değdi şiddetle tavsiye ederim ablamada aldırdım oda çok memnn

canım bütün evi temizleyip yorulup süpürgeyi bırakıyorum yerine valla o yorgunlugun üstüne bir de onu yıkamak zor gelir zamanla koku da yapıyormuş kayınvaldem kullanıyo o dedi. kuzenim dedi koku yapıyor kesinlikle sulu alma diye. burdaki satıcılar sordum onlarda tavsiye etmedi. siz bilirsiniz ben sadece duyduklarımı paylaşmak istedim

modelini yazabilir misin canım?

benim ki torbalı ama en arkasında da hepa filtresi var. yani toz çıkışı imkansız. hepa filtreyi internetten araştır.

Bizim evdeki bosch çok memnunuz, ben de çeyizemede ondan alacağım

arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkür ediyorum. şu an bende siemens kullanıyorum hiç güzel süpürmüyo hiç mennun değilim bilginiz olsun...

benimkide arcelik 3 sene olcak evleneli hiç memnun degilim
bu aralar araştırdım kalitesi konusunda pek bilgili degilim ama arnica borayı cok övüyorlar fiyatıda cok uygun onu alıcam galiba

Bizim evdeki süpürgemiz İhlas-Aura Cleanmax.Tabii fiyat olarak çok uçuk ancak biz ailece alerjik bir yapıya sahip olduğumuz için babam sağlığımız için aldı.
Keşke alabilecek durumum olsa da bir tane de çeyizime alsaydık ama dediğim gibi çok çok pahalı.

Kuzenim Arnica Bora kullanıyor ve çok memnun.Bana da tavsiye ediyor.Toz torbalı makinelerdense su hazneliler daha sağlıklı diye heryerde konuşuluyor zaten...

tavsiyem kesinlikle bosch alman ama en az 2000 watt olanını tercih et benim kullandığım 2200 watt çevremdeki herkese tavsiye ettim ve 3 arkadaşım aldı onlar da çok memnun kaldı süpürürken halıyı kaldırıyor resmen

kızlar elektirik süpürgesi tavsiyelerinizi bekliyorum çok acil.... !!!

kıız ne aldın merak ettim aldın mı acaba konuyu açalı epey olmuş. ben süpürgemi getireyim süpürüz evini :))) amn bişey karar vermek de zor iş bende almadan önce çok araştırdım en sonunda phlıps slean star mı ney di sesiiz çalışan hepa filtersi iyi olduğundan eminim arkadan toz çıkışı olmadığına. ne kadar araştırırsan o kadar çok kafan karaşır. herkes bir marka yazmış. bende araştırdıkça senin gibi iyice kafam karışmıştı bir an önce al bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…