- 26 Şubat 2017
- 124
- 75
- 98
- Konu Sahibi Sirinprensess
merhaba çeyizim için elektrik süpürgesi arayışındayım. uygun fiyatlı önerilerde bulunabilir misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Rowenta 4A 6951 modelini kullanıyorum toz torbasız çok memnunum . Ayrıca bence kesinlikle bir tane de robot süpürge bakın. Her bütçeye uygun var. Ben kullanmaya başlayalı bir ay oldu ve ilk günden beri çamaşır makinesi kadar elzem bi alet olduğunu düşünüyorum. Şuan bebeğim var bir yaşında kesinlikle evi temizlemeye vakit bulamıyorum. Artık rowentayi internette sorun varsa( robot süpürge internete bağlı çalışıyo manuelini kuramadım) ya da yüksek bi yer supurulecekse çalıştırıyorum. Süper bi alet çok rahat edersiniz.merhaba çeyizim için elektrik süpürgesi arayışındayım. uygun fiyatlı önerilerde bulunabilir misiniz?
2799 TL suan fiyatıphilips maratonnnn 4 ay önce aldım çok memnunum :)
Hangi modeli acaba samsungunDaha kızım yeni aldı markası samsung çekim gücü harika ,fiyatı da 500tl idi
Tavsiye ederim
Robot süpürge cidden çok iyi ama fiyatları uçuk biraz uygun olanlar da çok iş yapmaz gibi geliyorBen Rowenta 4A 6951 modelini kullanıyorum toz torbasız çok memnunum . Ayrıca bence kesinlikle bir tane de robot süpürge bakın. Her bütçeye uygun var. Ben kullanmaya başlayalı bir ay oldu ve ilk günden beri çamaşır makinesi kadar elzem bi alet olduğunu düşünüyorum. Şuan bebeğim var bir yaşında kesinlikle evi temizlemeye vakit bulamıyorum. Artık rowentayi internette sorun varsa( robot süpürge internete bağlı çalışıyo manuelini kuramadım) ya da yüksek bi yer supurulecekse çalıştırıyorum. Süper bi alet çok rahat edersiniz.
Bakacağım teşekkürler :)Kesinliklee Rowenta Rw3750 öneriyorum. Rowentanın her fiyatta ürünü var hepsi performans açısından çok iyi.
Biz 4000 TL ye aldık ama 1000 TL lik alanlar da çok memnun.Robot süpürge cidden çok iyi ama fiyatları uçuk biraz uygun olanlar da çok iş yapmaz gibi geliyor