Elektrik süpürgesi

BUSRAAKN

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
1
0
1
37
Merhaba
Çeyizim için elektrik süpürgesi almak istiyorum fakat çok kararsızım bu konuda çok pahalı olsun istemiyorum ama aynı zamanda iyi bir şey olsun istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Konu içeriğinden dolayı ilgili alt bölüme taşınmıştır.Bilginize..

açıkcası ben fakirin elephant serisini düşünüyorum henüz fiyat araşrması yapmadım ama aklında bulunsun derim :KK39:

Ne tür bir elektrik süpürgesi düşünüyorsunuz. Sulu? Toz torbalı? Torbasız? Ona göre yardımcı olabilirim :)

Merhaba
Çeyizim için elektrik süpürgesi almak istiyorum fakat çok kararsızım bu konuda çok pahalı olsun istemiyorum ama aynı zamanda iyi bir şey olsun istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Ben satışını yapıyorum size indirimli önerilerim olabilir özelimden mesajlasalım

ben samsungun twin serisinden bir süpürge kullanıyorum 5 yıldır, evlenirken paramız ona yetmişti :) ama iyiki de almışım diyorum çok memnuum

kızlar bende fakir heroic gül kurusu renginden aldım. çok pahalı değil. 340tl. susuz ve torbasız. kullanımı kolaymış torbasız olmasıda ayrı bi incelik. yerinden çıkarıp tak diye açıyorsun kapağını pisliği öyle boşaltıyosun. daha kullanmadım ama genelde bunu öneriyorlar.

Ben fantom mucize aldım sulu torbalı torbasız kullanabiliyorsun ıslak çekim yapabiliyor sesli sessiz çalışıyor. Zaten fantom marka hep önerilir çünkü sadece süpürge üreten iyi bi marka çeyize aldığım için kullanmadım ama etrafımda fantom kullananlar sorun yaşamadığını söyledi hep

Ben PHILIPS FC 9170/01 PERFORMER süpürgesini kullanıyorum 2,5 yıldır.Emiş gücünden v.s. çok memnunum.Ama bu toz torbalı ben açıkçası böyle istedim elim,yüzüm,gözüm hiç toza bulaşmasın dolunca atıp yenisini takayım istedim zaten çok uzun sürede doluyor torbası

fakir power max 2200 cyclonic :) çok memnunum süpürgemden çekiş gücü güzel ve çok ses çıkarmıyor fiyatıda uygun.önceleri sulu bir model düşündüm ama koku yapıyor her kullanım sonrası yıkamaya üşendim açıkçası.

Back
X