• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrik trafosu ve ac son..lm..

arkadaslar bugun belediyeden geldiler kapaga kaynak yaptılar ve yerine taktılar.herkes isyan etti.önlem alınması için illaki bi can mı gitmesi gerekirdi :gitme:

malesef özellikle türkiyede bu böyle illa kötü bişeyler olacak ki önlem alınsın...:mymeka:
çok üzücü bir durum küçücük bi çocuk gene ihmal kurbanı olmuş...Allah ailesine sabır versin...

iila başa bişey gelecekki önlem alınsın..

bir musibet bin nasihata bedeldir

ama çok üzüldüm yazık ya kendimi koyuyorumda o annenin yerine çıldırırdım heralde

Son düzenleme:
insan hayatının sıfır değeri olduğu bir ülkede şu yaşıma kadar yaşadığıma şükretmeliyim herhalde.allah sabır versin anasına babasına.yazıkk

rabbim sabir versin ya cok üzüldüm...
cidden icler acisi...
simdi bide utanmadan kapatirlar kapagini....
bi can gittinten sora neye yarayacaksa...
belki diger cocuklari korurlar hic degilse....baskalarinin basina gelmez insallah

Son düzenleme:
allah rahmet eylesin.
allah anasina babasina sabir versin.
cok kötü bir durum.
malesef cok oluyor buna benzer olaylar.
baskalarinin ihmalkarliklarini, baskalari canlariyla ödüyor

içim cok acıdı ya bazen sevdıklerımı kaybetmekten cok korkuyorum benım ıcım böle acdysa o anne nolmus allah cok sabır versın

belediyeye bu durum bildirilmemiş olabilir artık herkes aman bizi ilgilendirmez deyip bakıyor öyle ne zaman birinin canı yandı o zaman herkesin aklı başına geliyor. ecel geldimi herşey bahane ne desek boş. benimde 36 yaşındaki komşum vefat etti sahura kalkmış kuranın okumuş yatmış. sabah yataktan bir fırlamış nefes alamıyorum diye kalp krizi geçiriyormuş meğer. hergün yarına çıkamayacakmışız gibi yaşamamız gerekiyor kimsenin kalbini kırmayalım ecelin bizi ne zaman enrede ve nasıl yakalayacağını bilemeyiz. mevlam herkese hayrılı ölümer nasip etsin.

Allah korusun canım yaa çok dikkat etmek lazım yavrucağa çok üzüldüm Allah ailesine sabır versin ...

maalesef burası Türkiye oluyor böyle şeyler ne yazık ki hayat bu kadar ucuz işte burada. çok ama çok üzgünüm allahım rahmr-et etsin allah sabır versin...

Okurken içim ürperdi Allah herkesi ve tehlikelerin bizim kadar bilincinde olamayan çocukları korusun..Çok büyük ihmal çok büyük acı Allah kimseye göstermisin...Allah aileye sonsuz sabır versin..

senağlamasenağlamasenağlama
Allah sabır versin,küçük çocuğa Allah'tan rahmet diliyorumsenağlama
malesef bu tür ihmaller sık yaşanıyor ve ne yazık ki bedelini aileler ödüyor,küçücük bedenler ihmal kurbanı olup toprağa giriyor:1no2:
kapatılmayan kuyular,kanalizasyonlar,trafolar:olmaz:
Bu ihmalin sorumlularından biride bizleriz aslında,haber vermemiz gerekir,gelmedilerse bir daha bir daha haber verilmeli,dilekçe yazılmalı ama boşveriyoruz:1no2:

Şunuda unutmamak lazım kimse evladını bile bile ölüme göndermez.
Bi anlık dalgınlıkla bile çocuk atıyorum annesinin elinden kaçıp arabanın altına girebilir.
Ben ailenin bu şekilde yargılanmasını doğru bulmuyorum, şuda varki ecel gelince bu cana baş ağrısı bahane derlerya...
Eceli gelmiş küçük kardeşimizin ama bu şekilde ve bu yaşta ölüme gitmesi tabi acı olmuş, belediyenin ihmalkarlığınıda unutmamak gerek...
Son olarak Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın...

Back
X