Elektrik yukluyum yardim edin

stepfordk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2013
590
783
158
Aydın
Kizlar nasil anlatsam gercekten bilmiyorum, ben bazen cok fazla elektrik yuklu oluyorum hani bazen biriyle tokalastiginizda ya da dokundugunuzda hafifce elektrik carpildiginizi hissedersiniz ya o olay bende her cisme karsi oluyo
buzdolabi, su, duvar, kagit vs akliniza ne gelirse ben dokundugum an carpiliyorum.
esim de duyuyo resmen cit cit diye gelen sesleri o da sasiriyo, biktim artik carpilmaktan lutfen bi akil verin ne yapmam lazim? Toprakta yuruyorum ama yine oluyo, artik biseye dokunmaya korkar oldum
Canim aciyo resmen ben neden bu kadar elektrikliyim?

Karşı cinsten çok elektrik almışsın. Kriterlerin de uyarsa cinler gibi çarpma yeteneğin gelişebilir. O değil de şimdi aura'dan girer nirvanadan çıkarlar yorumlarda. Ne güzel işte kapkaça karşı doğal korunma yöntemin var.

anladım çıplak ayakta toprakta yürüdün mü enerjini toprak fazla elektriği alırmış

Ciplak ayakla toprakta yuruyorum firsat buldukcu yzliga gidince falan ama bunu hep yapamam ki
bu arada 4 haftalik hamileyim zarari yoktur umarim

Naylon içeren kazaklar ve kösele olmayan ayakkabılar özellikle elektriklenme yapıyor.
Giysilerine dikkat edersen sorun kalmaz bence.

Bilgisayar,cep telefonu gibi aletlerden uzak durun.
Her akşam duş alın.Gün içinde ellerinizi sık sık yıkayın.
Musluk,çeşme gibi metale dokunun veya tutun.

Kizlar nasil anlatsam gercekten bilmiyorum, ben bazen cok fazla elektrik yuklu oluyorum hani bazen biriyle tokalastiginizda ya da dokundugunuzda hafifce elektrik carpildiginizi hissedersiniz ya o olay bende her cisme karsi oluyo
buzdolabi, su, duvar, kagit vs akliniza ne gelirse ben dokundugum an carpiliyorum.
esim de duyuyo resmen cit cit diye gelen sesleri o da sasiriyo, biktim artik carpilmaktan lutfen bi akil verin ne yapmam lazim? Toprakta yuruyorum ama yine oluyo, artik biseye dokunmaya korkar oldum
Canim aciyo resmen ben neden bu kadar elektrikliyim?

bi ara bende de oluyordu , uydunun düğmesine dokunuyordum çat gidiyordu , şartel felan, bişyler oluyordu , uzun kol giyip kolunu elime çekip dokunuyordum herşeye ,bi saatten sonra gerçekten sıkıyor artık , pis bi durum, ben ellerimi ayaklarımi açıp toprağa çıplak ayakla oturup bekliyordum öyle :1: geçti zamanla :34:

Back
X