Bebek Beslenmesi Elektrikli göğüs pompası

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Canfeza42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2015
2
0
1
34
Arkadaşlar lütfen yardımcı olurmuşsunuz elektrikli göğüs pompası arayış içindeyim ve biran evvel almam gerekiyor yirmigünlük bebeğim ve sütüm yeterli değil çoğunlukla mama ile besleniyor sütüm kesilecek diye korkuyorum yardımcı olurmusunuz lütfen

Elektrikli göğüs pompası için bence en iyi marka medela ve hastane tipi olan pompa. Yalnız süt sağarken ihmal etmemeniz gereken şeylerden en önemlisi 3 saatte bir sütünüzü sağmanız gerekiyor. Korkmayın düzenli sütünüzü sağarsanız stresten uzak durur, beslenmenize dikkat eder ve iyi bir şekilde dinlenirseniz sütünüz azalmaz aksine artar...

Ben kraft in elektrikli pompasni istettim yarin gelcek insallah fikrnz var mi.kraft nasil acaba?

Kraftın eski bir modelini de kullanmak zorunda kalmıştım. Bir kere sağmıştım ama o da iyi gibiydi. Dediğim gibi en önemlisi düzenli sütünüzü sağmanız. Şimdiden hayırlı olsun.

Kraftın eski bir modelini de kullanmak zorunda kalmıştım. Bir kere sağmıştım ama o da iyi gibiydi. Dediğim gibi en önemlisi düzenli sütünüzü sağmanız. Şimdiden hayırlı olsun.
Teşekkür ederim bugün gelicek bKalm insallah memenun kalırım

bebeğim 1 haftalık elle sağmamı önermişlerdi.ama ben pompa aldım işe yaramadı elle sağmak daha iyi ve hızlı boşaltıyor. boşuna para harcamayın

Teşekkür ederim bugün gelicek bKalm insallah memenun kalırım

İnşaAllah memnun kalırsınız. Ama lütfen düzenli süt sağmayı unutmayın.

bebeğim 1 haftalık elle sağmamı önermişlerdi.ama ben pompa aldım işe yaramadı elle sağmak daha iyi ve hızlı boşaltıyor. boşuna para harcamayın

Elle nasıl sağıyorsunuz ben uzun süre denedim başarılı olamadım. 15 dakika sağmak gerekiyor. Gerçi o zaman sütüm çok fazlaydı ondan dolayı da boşaltamamış olabilirim. Şimdi kiraladığım makinayı iade edeceğim. Sizin dediğiniz gibi elde sağmayı deneyeyim tekrar.

kraft'ın elektriklisini kullanıp memnun kalmayıp avent'in manuel olanını aldım, belki kişiden kişiye değişiyordur ama elektriklide devamlı bi çekiş oldugundan cok canım acıyordu, ama manuel de oyle degıl daha konforlu.. umarım sız memnun kalırsınız..bu benım deneyımımdı..

İnşaAllah memnun kalırsınız. Ama lütfen düzenli süt sağmayı unutmayın.

Elle nasıl sağıyorsunuz ben uzun süre denedim başarılı olamadım. 15 dakika sağmak gerekiyor. Gerçi o zaman sütüm çok fazlaydı ondan dolayı da boşaltamamış olabilirim. Şimdi kiraladığım makinayı iade edeceğim. Sizin dediğiniz gibi elde sağmayı deneyeyim tekrar.
elimle en dipten başlayıp uca doğru sağıyorum. geceleri özellikle pompa ile ugraşmak zorunda kalmıyorum ve bana daha hizlı geldi.pompa ile kırk saat bekle dur.

Back
X