- 20 Aralık 2020
- 395
- 494
- 53
- Konu Sahibi MaysaveBulut
-
Yokuş zor çıkar olur olmadık şarjı biter. İki kisi zor biner . Alacaksan 110 luk scoter al ama ehliyet şart onada. 16 senedir yarış motoru kullaniyorum bikere bulaştınmı bağımlısi oluyor insanMerhaba arkadaşlar yeni işe başladım eve 2 km ama yürünmeyecek bir yerde
Elektrikli motor almak istiyorum ehliyet istemeyenlerden kullanan arkadaşlarim detay verebilir mi kısa mesafe iş görür mü?
Kullanımı zor mu?
+ ve - leri nelerdir?
Bende motorsiklet almak istiyorum ama aşırı yokuş var yeni taşındığım yerde bildiğin Karadeniz gibi düşünün onun için hangi marka motoru önerirsiniz ..Yokuş zor çıkar olur olmadık şarjı biter. İki kisi zor biner . Alacaksan 110 luk scoter al ama ehliyet şart onada. 16 senedir yarış motoru kullaniyorum bikere bulaştınmı bağımlısi oluyor insan
Ben geçen ay motorumu degistim ikinciyi aldm aslında. Rks newlight aldım 125 cc güzel bi motorBende motorsiklet almak istiyorum ama aşırı yokuş var yeni taşındığım yerde bildiğin Karadeniz gibi düşünün onun için hangi marka motoru önerirsiniz ..
Yokuş aşağı inerken çıkarken bir sıkıntı yaşamam değil mi sadece elektrikli motor kullandım hayatımda ...motoruda rahat kullanabilirmiyim sizce...yeni geldim bu şehre daha motor ehliyeti de almadım ilk hedefim onu halletmek insallahBen geçen ay motorumu degistim ikinciyi aldm aslında. Rks newlight aldım 125 cc güzel bi motor
Yağmur çamur zor olmaz mı ?Merhaba arkadaşlar yeni işe başladım eve 2 km ama yürünmeyecek bir yerde
Elektrikli motor almak istiyorum ehliyet istemeyenlerden kullanan arkadaşlarim detay verebilir mi kısa mesafe iş görür mü?
Kullanımı zor mu?
+ ve - leri nelerdir?
25 km liklerden al..hrm hizi olmaz yokus mokus cikar inersin 6 km sorun olmaz bence. Kar kis olursa onu bilemem ama..Arkadaşlar yaşadığım yer düz yokuş yok günde git gel en fazla 6km kullanırım 0 alacağım 5 akülü en fazla 45km ye kadar hız yapanlardan süremem diye korkuyorum
Motora yakın oda sonuçta . Tamamen denge olayı dikkat kontrol. Kendi kilonuza uygun ağır olmayan kalkmasi kolay bir motor tercih edebilirsiniz cok keyifli olacaktır.Yokuş aşağı inerken çıkarken bir sıkıntı yaşamam değil mi sadece elektrikli motor kullandım hayatımda ...motoruda rahat kullanabilirmiyim sizce...yeni geldim bu şehre daha motor ehliyeti de almadım ilk hedefim onu halletmek insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?