elektrikli süpürge arıyorum

Sedeflikaraf

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
235
104
323
arkadaşlar çeyizim için fiyatı çok yüksek olamayan yani 300 e kadar falan iyi bi elektrikli süpürge arıyorum.biraz arastırdım kafam karıştı.tavsiye edebileceğiniz bişeyler var mı???

arkadaşlar çeyizim için fiyatı çok yüksek olamayan yani 300 e kadar falan iyi bi elektrikli süpürge arıyorum.biraz arastırdım kafam karıştı.tavsiye edebileceğiniz bişeyler var mı???

canım bende keske senin gibi yapsaydım arastrsaydım sorsaydım da öyle alsaydım ama gittim tipi hoşuma gitti aldım ama hem watt ı düşük hemde çok olumlu yorum almadım hemde indirimden 300 aldım

işte bu:40::40::40::40:
$images.webp

elektrikli süpüge önemli diye düşünüyorum.bide benim alerjim var toza karsı o yüzden arastırıyorum cnm.sağlık olsun almıssın bikere

elektrikli süpüge önemli diye düşünüyorum.bide benim alerjim var toza karsı o yüzden arastırıyorum cnm.sağlık olsun almıssın bikere

Alerjiniz varsa sulu sistemler var mutlaka onlardan alın bende çeyizime ondan aldım ,gerçi pahallı ama tozlularda hiçbir işe yaramıyor bir yandan alıp bir yandan atıyor tozu.

Alerjiniz varsa sulu sistemler var mutlaka onlardan alın bende çeyizime ondan aldım ,gerçi pahallı ama tozlularda hiçbir işe yaramıyor bir yandan alıp bir yandan atıyor tozu.

o sulularda sürekli boşalt doldur işime gelmiyo acıkcası.ne sulu olsun nede torbalı istiyorum.ama bakalım

Morphy Richards'ın antialerjik bi süpürgesi var yeni üretim. Sulu ya da toz torbalı değil,kolayca temizlenebilen toz haznesi var, bi tanıdığım çok memnundu ben de tavsiye üzerine aldım. Fiyatı 500küsürdü ama netten de araştır istersen daha ucuza bulabilirsin muhtemelen.

$big_22.webp
$imagesfgh.webp
$morphy-richards-tan-performair-anti-alerjik_9282_o.webp

süpürge için ben baya araştırdım , sonunda arnica bora aldım çeyizime.. hem sulu , hemde çekişi çok kuvvetliymiş , kullananlardan aldığım duyumlara göre.. ben 230 tl ye aldım kampanya vardı ama max 280 tl gördüm.. daha iyileride var ama oldukça pahalı..

arkadaşlar satıcı arkadaş anlattığı ana kadar
morphy richards markasını bilmiyordum.
o zaman yeni gelmiş Türkiye'ye.Aldım ve çok memnunum 1 yıldır.
bu marka süpürge konusunda inanın çok çok iyi, emiş gücü hiç azalmadı.

@gnsl; elektrik süpürgesi aldın mı bilmiyorum ama alerjik bünyeler için en uygun toz torbasız ve astım ve benzeri hastalıklar için bakterileri yok eden başlıkları bulunan süpürgelerden almalısın.. sulu makineler sana uygun değil.. suyu makinede unutursan temizleme esnasında daha fazla bakteriye maruz kalırsın... ayırdığın bütçenin üzerine biraz daha ekleyerek lg vk7920nhaqy modeline bakabilirsin... hem toz torbasız hem de sani punch başlığı var...

385896l.jpg

Back
X